Gość: vw IP: *.wlb.vectranet.pl 25.04.08, 21:09 witam czy ktoś wie ile kosztuje przyciemnienie szyb w kombi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: przyciemnianie szyb IP: *.wlb.vectranet.pl 26.04.08, 20:12 witam a moze ktos przyciemnia szyby w garazu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 23:01 w kombi nie wiem ja za meganke coupe placilem 250 zł po znajomosci to pewnie ze 300-400 zł musisz szykowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: przyciemnianie szyb IP: *.wlb.vectranet.pl 27.04.08, 08:40 za jedna szybe cenia sobie okolo 100 zl. jak megnaka coupe to 3 szyby czyli kolo 300 zl, kombi 5 szyb - 500 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: przyciemnianie szyb IP: *.wlb.vectranet.pl 27.04.08, 09:32 a ktoś umi przyciemnic techniką domową ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 19:19 Nie <umi>ale zawsze <umie> a najlepiej <potrafi>. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: przyciemnianie szyb IP: *.wlb.vectranet.pl 27.04.08, 11:41 niepolecam ciemnych szyb . w dzien jest fajnie ale w nocy koszmar. parkowanie z ciemnymi szybkami jest znacznie utrudnione wiec niepolecam . do tego wyglad samochodu z ciemnymi szybami jest dyskusyjny . dobrze by to wygladalo gdyby mozna bylo przyciemnic wszystkie szyby ale przednich bocznych juz nie ruszysz bo dowodzik poleci ;] szyby w wiekszosci samochodow sa juz fabrycznie przyciemnione do wymaganej przepisami przejzystosci na poziomie 70 % na szybie na bank pisze jaka ma przepuszzczalnosc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: przyciemnianie szyb IP: *.chello.pl 27.04.08, 13:53 ja u siebie w tico dawałem do sciemnienia u panthalera zaplacilem za wszystkie szyby 350zł. Sam prezyciemnialem szyby w kadecie i powiem nie jest to problem jak co sluze pomoca zapraszam na gg 9432820 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: przyciemnianie szyb IP: *.chello.pl 27.04.08, 13:58 aha wracajac do przepisów to tak przednie szyby tj czołowa i prawa od pasazera i lewa kierowcy nie moze byc porzyciemniopna .Musi miec 70% widocznosci.Ale jezeli samochod byl wyposazony fabrycznie w takie szyby to nic policja nie zrobi.W jeleniej jest zaklada co piecowo sciemnia szyby nawet z czolowa tzw fotochromy i policja tesh sie nie czepia .Tylne syzby mozna nawet sobie zamalowac nie trzeba zadnej homologacji nawet miec. Jezli ktos nie wierzy niech dokladnie poczta kodeks albo pogada z kims z drogowki.Homologacja czy atest na szybe to tzw spełnienia norm wymaganych npo nie ebdzie odbarwiac ipt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: przyciemnianie szyb IP: *.wlb.vectranet.pl 27.04.08, 14:12 tomi jaka cena za te przyciemnienie szyb przez ciebie mam kobi passat cały tył ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: przyciemnianie szyb IP: *.chello.pl 29.04.08, 13:17 20 zł od szybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: przyciemnianie szyb IP: *.wlb.vectranet.pl 16.05.08, 18:44 siema jak z niedzielom bo pisze na gg i nic nie odpowiadasz krzysiek VW PASSAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 19:22 Nie z <niedzielom> tylko z ,niedzielą>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: przyciemnianie szyb IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.08, 14:10 Zapastuj jeszcze sobie klosze świateł pozycyjnych, a żeby poprawić efekt również przednich reflektorów. Podniesiesz bezpieczeństwo i staniesz się bardziej widoczny na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś