Dodaj do ulubionych

Chlopak z niebieskiej fabi

IP: *.wlb.vectranet.pl 02.06.08, 04:09
Witam!
Potrzebuje Waszej pomocy ;) Moze ktos zna chlopaka, ktory jezdzi niebieska skoda fabia ? Chlopak kolo 24 lat, krotko ostrzyzony...
Bardzo mi sie podoba i chciala bym go poznac... Ale przeciez nie wbiegne mu pod maske ;]

Jak by ktos mial jakis namiar - byla bym wdzieczna.
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 02.06.08, 04:10
      Aha... dodam jeszcze... czesto go widze w srodmiesciu, na piaskowej, podzamczu i kilka razy widzialam go w swidnicy (tam chodze do szkoly...)

Dzieki ;]
    • Gość: Taurus Nie wchodż pod Fabię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 09:00
      tylko pod ch..a .
      • Gość: kowal Re: Nie wchodż pod Fabię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:43
        spisz rejestracje a pozniej wychacz jakiegos policjanta ktory powie
        ci wszystko o tym gosciu, ale najpierw wszystkiego zarzada od
        ciebie :p
        • Gość: :D Re: Nie wchodż pod Fabię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 17:18
          żenua [`]

;)
      • Gość: Tajfun Re: Nie wchodż pod Fabię IP: 192.132.229.* 11.06.08, 13:24
        ahaha ;) najs
    • Gość: ew_ko Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 19:09
      Zastanów się dziewczyno:o) widziałaś chłopaka przelotnie i już Ci się podoba:)
      może to zauroczenie - a skąd wiesz jaki on jest tzn. jaki ma charakter - wygląd
      to nie wszystko hihihiiii, jeśli się dalej będziesz upierać i chciałabyś go
      poznać to może Ci pomogę :)
      • Gość: kamil Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 20:22
        ja go znam, pyta czy jestes ladna, dobroduszna i uczciwa jesli tak
        to powinien sie z Toba umowic ale slowo nie wystarczy, aha i jeszcze
        napisz ile masz lat...serio serio
        • wladyslaw_grabski Re: Chlopak z niebieskiej fabi 02.06.08, 21:16
          jogi uruchom tą stronę a nie ciągle ander konstrakszyn i będzie spokój.

;)
          • Gość: forrel Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 22:09
            Znam go .Ma żonę i dwójkę dzieci na które zapieprza od świtu do nocy
            jeżdząc po całym mieście .
            • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 00:24
              Smutne... :(
              • Gość: forrel Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:26
                ależ on nie jest z tego powodu smutny .On jest SZCZĘŚLIWY!!!!!
          • Gość: yoogi Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:05
            hehee :P nie mam kiedy :P zapieprzam caly dzien na zone i 2 dzieci :P

szewc bez butow chodzi :P

• Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 00:23
          Wiesz, nie wiem czy jestem w jego typie... Ale probowac warto :) Mam 21 lat. Jestem z podzamcza ;) Dajcie prosze jakis namiar na niego :|
      • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 00:21
        Na pewno musi byc bardzo sympatyczny :) Zawsze jedzie usmiechniety i puscil mnie raz na pasach...

Musze go poznac! Pomozcie prosze!!
        • Gość: as Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:31
          ohohoho puścił Cię na pasach a to gentelman!!
        • Gość: olo Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.sattom.pl 29.06.08, 20:00
          on jest gejem zresztą jak wszyscy w niebieskich samochodach
    • Gość: jt Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.08, 13:39
      hahaha... jak mozna w ogole taki temat zalozyc na forum :-O
      • Gość: yoogi Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:00
        zal.pl ;)
        • Gość: ew_ko Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.08, 15:10
          Zal mi tej dziewczyny - miłość nie wybiera, a jak ma zagadać jak go widzi tylko
          w samochodzie? Odważna!!! Wiadomo że na forum zaraz zaczną wytykać to i owo -
          ale przez trudy do gwiazd!!!
          • Gość: szansa Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:41
            dajmy szanse dziewczynie...tez bylam raz w takiej sytuacji i nic
            nigdy nie wycodzilo moze jej sie poszczesci, wiec forumowicze
            zabieramy sie do roboty szukamy pana z niebieskiej fabii a ty
            postaraj sie spisac numery to wtedy nie bedzie klopotu
            • wladyslaw_grabski Re: Chlopak z niebieskiej fabi 03.06.08, 15:49
              znam go osobiście, uwierz lub nie. Ale za darmo namiarów nie dam, gdzie przesłać dane do przelewu ?

;)
              • Gość: ew_ko Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 18:19
                wladyslaw_grabski - no proszę jak można zarobić i się nie narobić :o) a co na to
                sam obiekt westchnień Kamili? Czy kolega chce zarobić poza plecami kumpla, oj
                nieładnie!
                • Gość: yoogi Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 01:20
                  Hehe on dobrze kombinuje :P
              • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 23:42
                Powiedz ile chcesz... mam tylko 300 zlotych :( dopiero co zaplacilam za studia medyczne :(
            • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 23:38
              No wlasnie... Kazdy ma prawo do szansy ;] Numerow nie pamietam... na pewno bylo DBA i 99 na koncu ;p
              • Gość: zona Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 18:39
                to chyba moj maz?!
                • Gość: ew_ko Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:53
                  Na pewno nie!!!
            • Gość: lol Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:51
              21 lat a taka pusta....
          • Gość: ice76@ Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: 195.14.65.* 03.06.08, 16:08
            Per aspera ad astra... przy czym aspera nie do końca oznacza "trud-y":)
            • Gość: gość Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 22:49
              buehehe nie moge ten temat to żart.pl dziewczyno on ma już kobiete więc nie pchaj sie między widelec a zakąskę
              • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 22:53
                No to co ze ma dziewczyne... Ktos pisal ze ma tez zone... Prosilam tylko o pomoc w skontaktowaniu sie z nim... a wy sobie zrty robicie :( to jest dolujace bardzo :(
                • Gość: gość Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 23:07
                  dziewczyno po prostu daj sobie spokój... czego się spodziewałaś po takim temacie na forum? jeśli chciałby sie z Tobą zapoznać to zatrzymałby się i to zrobił... jeśli tego nie zrobił to widocznie nie chce Cię poznaćwięc zaniechaj działań bo są i będą bezowocne
                  • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 23:16
                    Spodziewalam sie tego ze ktos mi da namiar na niego... Tylko o to prosze. Nie chce zadnych filozoficznych wywodow na ten temat. Nie chcesz pomoc to sie nie wypowiadaj... :|
                    • Gość: gość Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 23:26
                      chodzi o to że tutaj nikt nie chce Ci pomóc:P
                      • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 23:30
                        Trudno... Nastepnym razem wskocze mu pod maske... Najwyzej mnie rozjedzie... Ale bede wiedziala ze probowalam...

Dzisiaj znowu go widzialam... W swidnicy na placu grunwaldzkim... Usmiechnal sie do mnie.. Ja spac przez niego nie moge. Caly czas widze jego usmiechnieta buzie... Pomozcie mi prosze :( GG, telefon, imie, nazwisko... cokolwiek... :(
                        • Gość: eh Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.08, 00:13
                          pomoglbym Ci ale nie znosze ludzi co cha niszczyc czyjesz
                          szczescie... i wpie.prza sie na 3 komus w zwiazek....
                        • Gość: yoogi Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 01:28
                          Na szczawienku jest taka fajna apteka... Dadza ci cos na sen napewno ;)
                          • obiektyw.walbrzych.pl Re: Chlopak z niebieskiej fabi 04.06.08, 16:26
                            Gość portalu: yoogi napisał(a):

> Na szczawienku jest taka fajna apteka... Dadza ci cos na sen napewno ;)

Ja się poświęcę i jej coś załatwię bez recepty :D
                        • Gość: gość Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 08:16
                          szkoda maski... dziewczyno wiesz ile kosztuje później klepanie maski? a on i tak się z tobą nie umówi daj sobie spokój a poza tym nie mógł uśmiechać się do Ciebie bo nie wie kim jesteś więc on uśmiecha się do wszystkich, nie możesz przypisać sobie że uśmiechał się do Ciebie
    • Gość: blue fabia Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.range86-139.btcentralplus.com 04.06.08, 15:40
      Transparent se zrob i napisz tam DUPY CI DAM pokaz to mu jak
      bedzie jechal.
      • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 04.06.08, 15:52
        I chyba tak zrobię, bo już nie widzę innego wyjścia. Dzięki za wasze porady.
        • Gość: podobny do niego Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.06.08, 11:00
          A sypiesz się czy trzeba z Tobą chodzić?
          • Gość: Asia Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 12:20
            Z takim jak on to na jedno pstryknięcie i jestem cała jego... :)
    • Gość: Asia Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 18:38
      Chyba wiem o którym chłopaku mowisz. Mi też wpadł w oko... Ale ja wiem o nim trochę więcej. Daj swój nr gg to porozmawiamy :) Może razem coś zdziałamy :)
      • Gość: vtv Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:26
        Taaa, a potem w pojedynku na noze bedziecie walczyc o jego wzgledy.
        • Gość: Karolina Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 10:28
          Chyba ze sie koles zgodzi na trojkacik z nimi obiema ;p
          • Gość: gość Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 01:19
            Laski jesteście żałosne...
            • Gość: Kamila Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.wlb.vectranet.pl 09.06.08, 23:56
              Sam jestes zalosny! Pewnie siedzisz calymi dniami na czacie i tam wyrywasz laski...

Mi sie bardzo spodobal ten chlopak i robilam co moglam. Udalo mi sie, pomogl mi znajomy z policji. Mam jego numer telefonu... Tylko troch brakuje mi odwagi zeby do niego zadzwonic :) Dzieki wszystkim ktorzy pomogli :) I dzieki tym ktorzy nie pomogli... Mobilizowaliscie mnie jeszcze bardziej do dzialania. Pozdrawiam
              • ice76 Re: Chlopak z niebieskiej fabi 10.06.08, 05:23
                Znajomy z policji? Pięknie. Już wiem w jaki sposób marnowane są pieniądze na
                utrzymanie tej niebieskiej bandy wałkoni. A tak poza tym swoją beznadziejnością
                nie odróżniasz się zbytnio od reszty czatowiczów. Wsza to miejsce też jest
                czatem, tylko rozmowy odbywają się za pomocą zwykłych postów. Moja sugestia jest
                następująca: daj sobie spokój na jakiś czas, a wpadniecie na siebie.
                Jest coś w tej historii, co mnie śmieszy... Nie znasz gościa osobiście, a
                angażujesz służby państwowe do odnalezienia go. Pewnie okaże się, że koleś jest
                pusty jak murzyński bęben i na dodatek debile nieprzeciętny. I co wtedy? Kolejny
                z listy? Chłopak z zielonego Passata?
                Pozdrawiam
              • Gość: xxx Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.chello.pl 10.06.08, 13:25
                daj sobie spokuj tylko tyle Ci powiem
                • wladyslaw_grabski Mam złą wiadomość. 10.06.08, 20:28
                  img180.imageshack.us/img180/5033/zdjcie000jyc7.jpg
                  • Gość: Kaśka Re: Mam złą wiadomość. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.08, 01:31
                    Ojapier*****le... Cos sie stalo Michalowi ?? :|
                    • Gość: nieżyt Re: Mam złą wiadomość. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.08, 15:42
                      Widze, ze samochod ma antene od cb radia. Pewnie zapytal mobilki jak
                      tam drozka i mu powiedzieli ze czysto. Nacisnal w pedal i zakonczyl
                      podroz na drzewie.
                      • Gość: tolek Re: Mam złą wiadomość. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 16:42
                        nie badz taki cwany bo do piet mu nie dorastasz...
                        • Gość: nieżyt Re: Mam złą wiadomość. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.08, 17:51
                          oczywiście
                    • Gość: ziomal Re: Mam złą wiadomość. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 08:27
                      Nic mu się nie stało z tego co mówił... Trochę się poturbował... Autka tylko szkoda bo fajne miał i dbał o nie ... Co kilka dni był u nas na myjni... I trochę kase wtopił kilka dni przed wypadkiem bo powymieniał sporo części... Ehh życie ;)
                      • Gość: ziomal Re: Mam złą wiadomość. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 08:28
                        aaaa... Yogi... Jak wyjdziesz kiedyś z tej drukarni czy gdzie ty tam dzisiaj jesteś.. Napisz do mnie n gg bo robote mam dla Ciebie... Pozdro
                  • Gość: Kamila Re: Mam złą wiadomość. IP: *.wlb.vectranet.pl 28.06.08, 00:50
                    Ehh... :| Ktos wie czym teraz jezdzi ?? Nie wiem jakiego auta szukac :D On musi byc moj!! Jeszcze w te wakacje!!
                    • Gość: v Re: Mam złą wiadomość. IP: *.eranet.pl 28.06.08, 12:11
                      Masakra,tylko taka buraczka może interesować się takim palantem !!!
                      Jak można pisać na forum takie pierdoły.
                      • wladyslaw_grabski Re: Mam złą wiadomość. 28.06.08, 16:15
                        Mówił że będzie teraz jeździć fordem mondeo z 1988 roku, taki lekko bity i z drzwiami sztukowanymi z lewej. Także pod takiego się rzucaj :)
                    • Gość: gość Re: Mam złą wiadomość. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 22:14
                      oj Kamilko to masz pech:] te wakacje spędza nad morzem ze swoją dziewczyną także odpuść sobie:]
              • Gość: jamesh Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.centertel.pl 11.06.08, 00:06
                Wcale się nie dziwię, że nie masz odwagi zadzwonić do togo
                kolesia:), bo gdyby do mnie ludzie zaczeli tak wydzwaniać , to
                jeszcze bym opieprzył że niewiadomo skąd maja mój numer telefonu!!!
                Z policji???!!!to jakiś żart, mam nadzieję, że mnie nie upatrzy
                sobie żadna psychopatka, w twoim stylu!!!!
                Z jakiej racji policja rozdaje czyjeś numery telefonów, z drugiej
                strony skoro mają jego numer to albo sam policjant, albo notowany że
                mają go w bazie danych.
                A ty jak juz masz ten numer, to normalna osoba nigdy by się nie
                przyznała, że ma od policji, w jakim świetle to ją stawia.
                A co będzie jak chłopak, który się uśmiecha bo jest miły, i do niego
                zadzwonisz i powiesz że masz nr z policji, wniesie sprawę cywilną,
                że jego dane nie zostały ochronione?????!!!!!
                Dla mnie jesteś albo nieodpowiedzialną gó..arą albo faktycznie
                psychopatką w stylu stręczycielka dręczycielka
                • Gość: Klementynka Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 13:08
                  do Kamili: obserwuje ten temat i jestem ciekawa jak teraz sprawy sie
                  mają:) Mam nadzieję, że wszytsko poszło po Twojej myśli:) Podziwiam
                  ludzi takich jak Ty za upór i odwagę. A takich jak Władysław
                  Grabski...Dodanie tego zdjęcia było conajmniej niesmaczne Panie
                  Władysławie...
                  • Gość: Marian Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 11:58
                    Tak to jest jak się uprawia seks w czasie jazdy. Ja na szczęście mam
                    tylko przytrzaśnięte klejnoty, ale kierowca odgryzł sobie w tym
                    czasie język. Dobrze, że Kamila z nami nie jechała.
                    • Gość: ehh Re: Chlopak z niebieskiej fabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:17
                      marian jestes kretynem. nic nie wiesz w temacie a sie wypowiadasz. Chlopak ma duzo szczescia ze przezyl... a ty tu takie glupoty wypisujesz. nie chcial bys byc na jego miejscu... ugryz sie w jaja nastepnym razem zanim takie pierdoly napiszesz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka