Gość: Misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 13:19 Chciałam kupić dom w Szczawnie koło basenu, ale słyszałam,że tam są bardzo podmokłe tereny i jest duża wilgoć. Czy to prawda? Może ktoś mieszka tam w pobliżu i napisze coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikej Re: Dom w Szczawnie IP: 89.204.252.* 02.06.08, 14:44 Tak jest tam bagno, może już troche zdrenowane ale słyszałem że dalej tam jest wesoło po deszczu, ponadto ciąg zimnego powietrza, wcześniej były tam plantacje truskawek, przejedź po burzy koło basenu zobaczysz sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Dom w Szczawnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:14 Mieszkam też niedaleko basenu tylko z drugiej strony i wiem że ci ludzie tam mają tam nie wielkie bagienka. Tam podobno są dwa domy na sprzedaż, choć by mi dopłacali to bym ich nie kupił. Ostanio po tej ulewie to mieli tam basen-błotnisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn Re: Dom w Szczawnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 22:32 bzdura mieszkam tam w okolicy i nie mam żadnego bagienka a mieszka się dużo lepiej niż np.Piaskowa czy Podzamcze .Najlepiej zapytaj tych co tam mieszkaja a nie "obserwatorów" Odpowiedz Link Zgłoś