engwar 09.07.08, 21:37 jakieś propozycje? transport pkp, pks, busy itp. wycieczki jednodniowe czyli wyjazd rano a powrót wieczorkiem. ciągle mi kołacze w głowie jaworzyna ale może są inne bardziej ciekawsze miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: he, he Re: gdzie nad wode? IP: 212.160.172.* 10.07.08, 10:09 Jarku skoro jesteś na ch…m to chyba chodzi o wodę leczniczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
engwar Re: gdzie nad wode? 10.07.08, 12:20 ...o wode leczniczą też :) ale lubię się leczyć nad wodą siedząc w cieniu drzew :) PS a skąd wiesz że ja jestem jarek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUS Re: gdzie nad wode? IP: 212.160.172.* 10.07.08, 13:22 ZUS się kłania :) Odpowiedz Link Zgłoś
engwar Re: gdzie nad wode? 10.07.08, 14:08 he, he, heee ZUS :) a to dobre ... a lutnąć ciebie w glacę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogaczowiczanin Re: gdzie nad wode? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.08, 15:28 fajnie bylo w starych bogaczowicach nad zalewem... ale ten cwok wojt musial go rozwalic... ciekawe w jakim celu... Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: gdzie nad wode? 19.07.08, 17:45 Dziś zauważyłem, że basen w Zagórzu Śląskim wypełniony jest po brzegi wodą. Ludzi zero. Widocznie teraz niecka robi za zbiornik ppoż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: gdzie nad wode? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 14:15 przeciez w Zagórzu jest zakaz kapieli to co mają tam robić ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: gdzie nad wode? IP: *.chello.pl 29.07.08, 14:31 W wielu bajorach jest zakaz kąpieli, a i tak dzieciaki i nieodpowiedzialni dorośli pływają. Nikogo to nie dziwi do czasu pierwszego lepszego wypadku. W zbiorniku wody pitnej przy wiosce Pełcznica też pełno szczeniaków i mieszkańcy pobliskich domostw nie interwieniują, bo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELFICZKA Re: gdzie nad wode? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.08, 14:50 Zakaz kąpieli to jedno. jest też zakaz wiejscia na most wiszący ale ludzie z dzieciaczkami, wózkami i rowerami wchodzą... Porażka. Jak mówi Feniks, czekać tylko pierwszej tragedii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: gdzie nad wode? IP: *.wlb.vectranet.pl 29.07.08, 15:58 Mnie zastanawia jedna sprawa....Mianowicie chociażby w Parku Książańskim są 3 stawy z zakazem kąpieli, co oczywiście nie jest w żaden sposób respektowane przez kąpiących się. Czy stawy te należą również do leśniczego czy są tylko i wyłącznie własnością wodociągów czy innej firmy odpowiedzialnej za nie? Największe grono amatorów pluskania się korzysta oczywiście z największego stawu, bo najbliżej do niego i najczystsza woda jest w nim. Skoro leśniczy potrafi na gorącym uczynku złapać kłusownika czy wandala ścinającego świerki, to przecież nie jest ślepy, żeby nie widział tłumu pluskającego się z sadzawce. Odpowiedz Link Zgłoś