Dodaj do ulubionych

gdzie nad wode?

09.07.08, 21:37
jakieś propozycje? transport pkp, pks, busy itp. wycieczki jednodniowe czyli wyjazd rano a powrót wieczorkiem. ciągle mi kołacze w głowie jaworzyna ale może są inne bardziej ciekawsze miejsca?
Obserwuj wątek
    • Gość: he, he Re: gdzie nad wode? IP: 212.160.172.* 10.07.08, 10:09
      Jarku skoro jesteś na ch…m to chyba chodzi o wodę leczniczą ;)
      • engwar Re: gdzie nad wode? 10.07.08, 12:20
        ...o wode leczniczą też :) ale lubię się leczyć nad wodą siedząc w
        cieniu drzew :)
        PS a skąd wiesz że ja jestem jarek?
        • Gość: ZUS Re: gdzie nad wode? IP: 212.160.172.* 10.07.08, 13:22
          ZUS się kłania :)
          • engwar Re: gdzie nad wode? 10.07.08, 14:08
            he, he, heee ZUS :) a to dobre ... a lutnąć ciebie w glacę? :D
            • Gość: bogaczowiczanin Re: gdzie nad wode? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.08, 15:28
              fajnie bylo w starych bogaczowicach nad zalewem... ale ten cwok wojt musial go
              rozwalic... ciekawe w jakim celu...
              • arek354 Re: gdzie nad wode? 19.07.08, 17:45
                Dziś zauważyłem, że basen w Zagórzu Śląskim wypełniony jest po
                brzegi wodą. Ludzi zero. Widocznie teraz niecka robi za zbiornik
                ppoż ;)
                • Gość: ... Re: gdzie nad wode? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 14:15
                  przeciez w Zagórzu jest zakaz kapieli to co mają tam robić ludzie
                  • Gość: feniks Re: gdzie nad wode? IP: *.chello.pl 29.07.08, 14:31
                    W wielu bajorach jest zakaz kąpieli, a i tak dzieciaki i
                    nieodpowiedzialni dorośli pływają. Nikogo to nie dziwi do czasu
                    pierwszego lepszego wypadku.
                    W zbiorniku wody pitnej przy wiosce Pełcznica też pełno szczeniaków
                    i mieszkańcy pobliskich domostw nie interwieniują, bo po co.
                    • Gość: ELFICZKA Re: gdzie nad wode? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.08, 14:50
                      Zakaz kąpieli to jedno. jest też zakaz wiejscia na most wiszący ale
                      ludzie z dzieciaczkami, wózkami i rowerami wchodzą... Porażka. Jak
                      mówi Feniks, czekać tylko pierwszej tragedii..
                      • Gość: feniks Re: gdzie nad wode? IP: *.wlb.vectranet.pl 29.07.08, 15:58
                        Mnie zastanawia jedna sprawa....Mianowicie chociażby w Parku
                        Książańskim są 3 stawy z zakazem kąpieli, co oczywiście nie jest w
                        żaden sposób respektowane przez kąpiących się. Czy stawy te należą
                        również do leśniczego czy są tylko i wyłącznie własnością wodociągów
                        czy innej firmy odpowiedzialnej za nie? Największe grono amatorów
                        pluskania się korzysta oczywiście z największego stawu, bo najbliżej
                        do niego i najczystsza woda jest w nim.
                        Skoro leśniczy potrafi na gorącym uczynku złapać kłusownika czy
                        wandala ścinającego świerki, to przecież nie jest ślepy, żeby nie
                        widział tłumu pluskającego się z sadzawce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka