Gość: Native IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:55 um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2008/07/010.php Co wy na to? Pomysl calkiem calkiem;) Jesli nie puszcza jakiegos starego Ikarusa to chyba sobie skorzystam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eportal Re: Zagadkobus IP: *.nsn.uu3.net 16.07.08, 13:21 ikarus na takie upaly najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedliniak Re: Zagadkobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 00:12 Jak zwykle wasz urodziwy bez polotu, podpiął się pod pomysł Orpla www.um.jedlina.pl/?id=230 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Zagadkobus IP: *.chello.pl 17.07.08, 11:55 "zagadkobus" jest efektem porozumienia wspólnego samorządów, więc nie pisz farmazonów. www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=7279 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia Re: Zagadkobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 11:06 Feniks, widze że masz nie pełne wieści. od momentu powstania Tajemniczego Trójkąta orpel namawiał wszystkich z porozumienia na taki autobus, bo turyści nie docierali dalej jak do zamku Książ - w którym nie dowiesz sie co jest w Wałbrzychu i w innych gminach. Tak samo było w przypadku traktu Hochbergu, który ma być ???(jest w startegi rowzoju) - pomysł wyszedł od ludzi kochajacych miasto, a nie szukajacyhc poklasku i miał być Trakte wałbrzyskim zaczynajacym sie od Książa przez Stado Palmiarnię dalej - zachaczając do np. stacji PKP Szczawienko po uprzednim uruchomieniu w tym miejscu restauracji jaką mieli niegdyś Hauptmannowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Zagadkobus IP: *.chello.pl 18.07.08, 13:10 Turyści nie docierali do innych atrakcji i długo nie będą docierać, jak będzie tak "wysoki" poziom promocji regionu. Na największych targach turystycznych w Europie, które odbywały się w Berlinie, można było dowiedzieć się jedynie o tym, że w mieście i okolicach jest zamek Książ, bo tylko ten obiekt miał reklamę na miejscu, co uważam za totalną żenadę ze strony osób odpowiedzialnych za marketing i reklamę. Już lepiej jakby p. Orpel zrobił samodzielnie promocję swojego miasta, niż namawiał na siłę nasze wałbrzyskie władze, które zainteresowanie promocją turystyczną miasta, traktują na równi poważnie jak budowę obwodnicy wałbrzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: Zagadkobus IP: *.wlb.vectranet.pl 04.08.08, 20:56 a płaci sie tam za dodatkowe atrakcje wstep czy cos czy on jedzie nie zatrzymuje się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Zagadkobus IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.08, 14:15 pomysł jest mój, podsunięty mr Wylandowskiemu kilka miesięcy temu, zrzekłem się praw autorskich i wszelkich benefitów dla dobra regionu, ktoś nie wierzy to piącha mu w nos o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morti Re: Zagadkobus IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.08, 20:04 No to jak ktoś się skusi na wyprawę tym autobusem w najbliższy weekend (19-20.07), to zapraszamy do Jugowic na Zawody Drezynowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rth Re: Zagadkobus IP: *.dialog.net.pl 20.07.08, 10:22 Jechał już ktoś Zagadkobusem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
obiektyw.walbrzych.pl Re: Zagadkobus 20.07.08, 17:08 Pomysł dobry, zawsze to jakiś krok do przodu. Oby więcej takich kroków i oby "przepustowość" tego połączenia podołała chętnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Zagadkobus IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 17:34 Polecam wszystkim sceptykom. Jechałam sprawdziłam i było super, Bardzo mi sie podobały drezyny. Zachęcam do korzystania z autobusu, który wcale nie musi być zagadką. Odpowiedz Link Zgłoś