Dodaj do ulubionych

Kontrabanda - ex qufer

IP: 195.200.212.* 16.07.08, 12:47
proszę o pomoc, potrzebuję namiar (najlepiej telefon)na lokal kontrabanda na
piaskowej górze (ex Qufer), sprawdziłem już telefony stacjonarne i nie ma ich
w bazie,podobnie ze stronką www - też nic nie ma, z góry dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: to ja Re: Kontrabanda - ex qufer IP: 195.14.65.* 16.07.08, 16:10
      O zrobieniu chłopakom stronki właśnie myślimy:) Nie możesz po prostu
      podjechać do nich?
      • Gość: słuchacz Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.08, 20:43
        no skoro nikt nie ma namiaru to tylko to zostaje, bo chcieliśmy tam ustawić
        koncercik na 3 kapele i wcześniej się umówić telefonicznie na jakąś
        rozmowę...........dzięki
        • Gość: to ja Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.wlb.vectranet.pl 16.07.08, 20:57
          Postaram się na jutro załatwić numer do Konrada. Pewnie chętnie zgodzi się.
          Prześlij mi swój adres mailowy na icebound@o2.pl
          • Gość: słuchacz Re: Kontrabanda - ex qufer IP: 195.200.212.* 17.07.08, 09:30
            dzięki info poszło na maila.
            • Gość: szarlott Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.sattom.pl 05.10.08, 13:50
              witam. czy ma ktos numer do Kontrabandy, bo nigdzie nie mozna znalezc?
              • ice76 Re: Kontrabanda - ex qufer 05.10.08, 17:42
                Mam numer do Konrada. Wbij do mnie na mail.
                • obiekty.wnie Re: Kontrabanda - ex qufer 01.11.08, 17:26
                  Fajne,klimatyczne miejsce.W weekendy imprezy tematyczne.Można
                  posłuchać dobrego hip hopu. I z Konradem można się dogadać o
                  zaorganizowanie jakiejść biby. Polecam. Warto odwiedzić ;)
                  • Gość: gość Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 18:00
                    Czy w ten weekend a mianowicie chodzi mi o piątek 21.11 jest coś organizowane w
                    Kontrabandzie? jakaś impreza tematyczna ?
                    • Gość: babylon Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:26
                      impreza goth/ dark electro/

babylon.mojeforum.net/viewtopic.php?t=93
                  • Gość: ??? Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.08, 09:22
                    fajne, klimatyczne miejsce?? Swego czasu Qufer stanowił skład
                    antykwarycznych mebli a klimat określał smród papierosów. Coś się
                    zmienilo???
                    • Gość: yellow Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.08, 13:52
                      musisz sie przejsc kolego zobaczyc zmiany :) Krzesla z jednej
                      parafii, nowa wntylacja i calkiem sie przytulnie zrobilo :)
                      • obiekty.wnie Re: Kontrabanda - ex qufer 15.12.08, 21:51
                        27.12.08 Kontrabanda
                        Zagrają:
                        Fugol (Poznań, www.fugol.pl)
                        Zwd/Dziadoo W-ch
                        Film W-ch
                        Emate/Kwiatek W-ch
                        Puenta Zgiełku W-ch

Start - 20.00
                        Wjazd 5 zł

Zapraszam!
                        • Gość: dd Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.08, 21:59
                          no i w ten piątek też jakaś impreza: nowa wałbrzyska kapela (widziałem na you tube)

www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Zapowiedzi&show=7431
                          • obiekty.wnie Re: Kontrabanda - ex qufer 16.12.08, 13:59
                            Najlepsze tam jest to,że zawsze się coś tam dzieje. W każdy weekend
                            inna impreza tematyczna. Każdy może wybrać sobie coś dla siebie.
                            Super miejsce, jednym słowem sympatycznie! Polecam :)
                            • Gość: ona Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 20:03
                              klimatyczne? dobre określenie smród fajek zabija wszy na głowie i wypala włosy
                              na klacie;)))ogólnie zimno tam i ponuro
                              • Gość: ... Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.wlb.vectranet.pl 18.12.08, 20:49
                                Skoro masz wszy i włosy na klacie, to nie zazdroszczę Ci dziewczyno...
                              • obiekty.wnie Re: Kontrabanda - ex qufer 19.12.08, 22:26
                                Gość portalu: ona napisał(a):

> klimatyczne? dobre określenie smród fajek zabija wszy na głowie i
                                wypala włosy
                                > na klacie;)))ogólnie zimno tam i ponuro

Nikt Ci tam nie każe chodzić... ale te wszy... wspólczuje Ci.
                                • Gość: Jarek Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 11:21
                                  Nie ma to jak tania reklama zwykłej speluny. I nie ma co się obrażać tylko
                                  pomyśleć trzeba jak podnieść poziom i klasę klubu, bo jak na teraz to nic tam
                                  nie ma. A ze smrodem się zgadzam - zero wentylacji - panie właścicielu !!!!
                                  pomyśl pan o tym!!!!!
                                  • Gość: kita Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.08, 18:32
                                    hmmm... wcale źle nie jest..., ale, że ktoś się tak szybko uwinął żeby wrzucić
                                    całość na you tube - jestem pozytywnie zaskoczony -

ttp://pl.youtube.com/watch?v=cg0kkvxtGLg&feature=channel_page
                                  • Gość: Foto Foto z koncertu Dynamites Of Sexy / Kontrabanda / IP: *.devs.futuro.pl 12.03.09, 14:38
                                    dynamitesofsexy.az.pl/
                                    Koncert bardzo fajny, pojawiło się ponad 200 osób. W Tygodniku Wałbrzyskim
                                    relacja i wywiad z perkusistą + w tym tyg. wywiad w Telewizji Wałbrzych.
                                    Niebawem kolejne koncert.
    • olalak Re: Kontrabanda - ex qufer 02.02.09, 18:20
      A kto tam pracuje? Czyj to klub?
      • Gość: psk Re: Kontrabanda - ex qufer IP: *.chello.pl 27.06.09, 15:45
        underground.walbrzych.pl/index.php?board=50.0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka