Dodaj do ulubionych

quady - gdzie najbliżej?

IP: *.chello.pl 10.08.08, 11:50
Witam,

Czy ktoś z was orientuje się gdzie najbliżej można wypożyczyć quady?
Znam jedynie "Adrenalina Park" w Kątach Wrocławskich, ale to jest
kawał drogi, więc może ktoś zna jakieś bliższe miejsce?
Obserwuj wątek
    • Gość: ed Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.08.08, 11:52
      W Jugowicach - tuż pod wiaduktem kolejowym na drodze do Zagórza.
      • Gość: feniks Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.chello.pl 10.08.08, 12:07
        Wielkie dzięki za info. A jaka jest cena przejazdu w Jugowicach?
        • Gość: ed Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.08.08, 12:23
          Oj, nie pamiętam. Nie chcę wprowadzić w błąd... Kojarzę jedynie, że względnie
          niedrogo.
          • Gość: feniks Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.chello.pl 10.08.08, 12:30
            Niedawno w okolicach Jugowic w Ludwikowicach Kłodzkich w Harendzie
            widziałem grupę na quadach, ale nie wiem czy to była impreza
            zorganizowana czy można tam indywidualnie również pojeździć?
            Kiedyś też słyszałem, że w okolicach Boguszowa jest również takowa
            możliwość, ale brak mi wiedzy o dokładnej lokalizacji tego miejsca:)
    • Gość: tt Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 12:34
      Koło Boguszowa kiedyś było, zaraz przy drodze z Wałbrzycha, ale już nie ma.
      Chyba, że ktoś nowy się pojawił.
      Widziałem też przy drodze nr 5, w starej piaskowni, gdzieś między Dobromierzem a
      Bolkowem - ale to też daleko :)
      • Gość: feniks Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.chello.pl 10.08.08, 12:44
        To już bliżej, niż do wspomnianych Kątów:)
        Dzięki za odp.
    • Gość: gość Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.08.08, 14:04
      A może ktoś mi napisać gdzie w Wałbrzychu można legalnie bez problemów pojeździć
      swoim quadem?

• Gość: feniks Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.chello.pl 10.08.08, 14:11
        Zawsze możesz pojeździć wzdłuż lasu, za to nikt Ci kary nie wlepi,
        pod warunkiem, że nie wjedziesz do środka.
        Polecam wolne przestrzenie w okolicach Starych Bogaczowic i
        Trójgarbu, z resztą temat już był poruszany na łamach tego forum.
      • Gość: ed Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.08.08, 14:12
        Hm, a może np. na którejś z hałd? Może na hałdzie Wiesław (Biały Kamień), gdzie
        przecież odbywają się odcinki specjalne rajdów 4x4 no i gdzie raczej rodziny z
        dziećmi na spacery się nie wybierają. Bo o terenach leśnych zapomnij.
    • Gość: dzimi Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 19:00
      co jedynie (Jelenia Góra)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka