Gość: feniks IP: *.chello.pl 10.08.08, 11:50 Witam, Czy ktoś z was orientuje się gdzie najbliżej można wypożyczyć quady? Znam jedynie "Adrenalina Park" w Kątach Wrocławskich, ale to jest kawał drogi, więc może ktoś zna jakieś bliższe miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ed Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.08.08, 11:52 W Jugowicach - tuż pod wiaduktem kolejowym na drodze do Zagórza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.chello.pl 10.08.08, 12:07 Wielkie dzięki za info. A jaka jest cena przejazdu w Jugowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.08.08, 12:23 Oj, nie pamiętam. Nie chcę wprowadzić w błąd... Kojarzę jedynie, że względnie niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.chello.pl 10.08.08, 12:30 Niedawno w okolicach Jugowic w Ludwikowicach Kłodzkich w Harendzie widziałem grupę na quadach, ale nie wiem czy to była impreza zorganizowana czy można tam indywidualnie również pojeździć? Kiedyś też słyszałem, że w okolicach Boguszowa jest również takowa możliwość, ale brak mi wiedzy o dokładnej lokalizacji tego miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 12:34 Koło Boguszowa kiedyś było, zaraz przy drodze z Wałbrzycha, ale już nie ma. Chyba, że ktoś nowy się pojawił. Widziałem też przy drodze nr 5, w starej piaskowni, gdzieś między Dobromierzem a Bolkowem - ale to też daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.chello.pl 10.08.08, 12:44 To już bliżej, niż do wspomnianych Kątów:) Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.08.08, 14:04 A może ktoś mi napisać gdzie w Wałbrzychu można legalnie bez problemów pojeździć swoim quadem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.chello.pl 10.08.08, 14:11 Zawsze możesz pojeździć wzdłuż lasu, za to nikt Ci kary nie wlepi, pod warunkiem, że nie wjedziesz do środka. Polecam wolne przestrzenie w okolicach Starych Bogaczowic i Trójgarbu, z resztą temat już był poruszany na łamach tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.08.08, 14:12 Hm, a może np. na którejś z hałd? Może na hałdzie Wiesław (Biały Kamień), gdzie przecież odbywają się odcinki specjalne rajdów 4x4 no i gdzie raczej rodziny z dziećmi na spacery się nie wybierają. Bo o terenach leśnych zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzimi Re: quady - gdzie najbliżej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 19:00 co jedynie (Jelenia Góra) Odpowiedz Link Zgłoś