Gość: walbrzyszanin IP: *.sattom.pl 05.09.08, 18:50 zastanawiam sie ile bedzie interwencji policji i strazy miejskiej w czasie tych 3 wspanialych dni:D Super gwiazdy super mowa prezydenta i nie zapominajmy o syper libacji mlodocianych cwaniakach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaka Re: Dni "w"ałbrzycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 19:05 Co sie jutro bedzie dzialo , jacy wykonaawcy ? festyn jest na stadionie na Piaskowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dni "w"ałbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.08, 09:42 Byłem tam wczoraj, gdzieś tak około 21. Nie widziałem żadnej zadymy, ale widziałem za to latające butelki spod sceny na ludzi stojących trochę dalej. Ogólnie rzecz biorąc jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Dni "w"ałbrzycha IP: *.chello.pl 06.09.08, 09:49 wczorajszy dzen wedug mnie byl porazka, zero zabawy mysle ze kolejne 2 dni beda o wiele lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej Re: Dni "w"ałbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.08, 12:54 Ciezko oczekiwac zeby ludzie przy Heyu sie bawili dobrze:d Btw to i tak bylem mile zaskoczony zachowaniem ludzi. No ale pijani <18 lat to lekka zenada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dni "w"ałbrzycha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.08, 13:54 cholota Odpowiedz Link Zgłoś