wiarusik 26.05.08, 16:18 ...gdy punk-metalowiec-trashowiec puszcza na caly regulator to: www.youtube.com/watch?v=05BLPpdV67o ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: czy to wiocha... 26.05.08, 16:20 wiarusik napisała: > ...gdy punk-metalowiec-trashowiec że niby ty jestes? wolne rzarty ! puszcza na caly regulator to: > www.youtube.com/watch?v=05BLPpdV67o > ? już się tak nie popisuj. a na marginesie to miałam jej dwie kasety kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: czy to wiocha... 26.05.08, 16:25 rad jestem,ze odwazylas pokazac swoja twarz teraz wiem jak wyglada my public enemy duza babe wyciagnelas z nosa? kasety... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: czy to wiocha... 26.05.08, 16:29 Zbudziłam się, nie było źle Za oknem brzask Śnieg, zaspana ulica Tramwaju szum Za ścianą śpiew I jajecznica O siódmej pięć Zbierz się i pędź, Lecz jeszcze coś W głowie mi zaświtało Outlook express "No messages" Co to się stało Na, na, na Na schodach już Spłynął mi tusz Cała we łzach Myślę: jest inna mała Jak on tak mógł To dla niej schudł Dobrze pograła Macham na złość Taksówką gość Odjeżdża wtem Melodyjka brzmi w torbie Odbieram i Znów dobrze mi: "Co słychać skarbie?" Na, na, na To zdarza się Raz na tydzień i wiem, Że nie zrobię z tym nic, Bo ja jestem kobietą :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: czy to wiocha... 26.05.08, 16:34 tekst ma nawet zyciowy jesli wiesz co to rzyc Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: czy to wiocha... 26.05.08, 16:50 www.youtube.com/watch?v=mdKXhYZt6-E to jest fajne;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: czy to wiocha... 26.05.08, 16:55 szit przykro mi,ze tak brutalnie zdeptalem twojego kwiatka glanem Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: czy to wiocha... 26.05.08, 16:56 zraniłeś mnie głeboko i nie wiem czy sobie z tym poradze:( chbya utonę w łzach Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: czy to wiocha... 26.05.08, 17:00 tylko nie bierz mnie na litosc kwiatuszek juz rozklapcialy i nie da sie z nim nic zrobic ale jest wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś