Gość: Gruszka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.08, 12:10 Drzwi. Nie polecam tej firmy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zarzadca Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.tktelekom.pl 16.10.08, 13:05 także nie polecam, partacze Odpowiedz Link Zgłoś
oliwier30l Re: GUB-MAR wałbrzych 16.10.08, 13:43 po zakup drzwi udaj się OBI CASTORAMA metalowe kol.brązowy bardzo ładnie wykończone są w cenie ok.500zł. posiadają 16 zabezpieczeń w postaci metalowych tulejek do tego 3 zamki GERDA,judasz kąt widzenia 180 stopni = robocizna jak chcesz od nich to kosztuje montaż z obróbką 200zł w sumie wyniosło mnie to 700zł i jestem bardzo zadowolony zero awarii.A i dowóz 25 zł oferta OBI,natomiast te reklamy co nam zostawiają w skrzynkach drzwi od 1000zł.+ robocizna itp.przekalkuluj sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwier30l Re: GUB-MAR wałbrzych 16.10.08, 13:44 po zakup drzwi udaj się OBI CASTORAMA metalowe kol.brązowy bardzo ładnie wykończone są w cenie ok.500zł. posiadają 16 zabezpieczeń w postaci metalowych tulejek do tego 3 zamki GERDA,judasz kąt widzenia 180 stopni = robocizna jak chcesz od nich to kosztuje montaż z obróbką 200zł w sumie wyniosło mnie to 700zł i jestem bardzo zadowolony zero awarii.A i dowóz 25 zł oferta OBI,natomiast te reklamy co nam zostawiają w skrzynkach drzwi od 1000zł.+ robocizna itp.przekalkuluj sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwier30l Re: GUB-MAR wałbrzych 16.10.08, 13:44 po zakup drzwi udaj się OBI CASTORAMA metalowe kol.brązowy bardzo ładnie wykończone są w cenie ok.500zł. posiadają 16 zabezpieczeń w postaci metalowych tulejek do tego 3 zamki GERDA,judasz kąt widzenia 180 stopni + robocizna jak chcesz od nich to kosztuje montaż z obróbką 200zł w sumie wyniosło mnie to 700zł i jestem bardzo zadowolony zero awarii.A i dowóz 25 zł oferta OBI,natomiast te reklamy co nam zostawiają w skrzynkach drzwi od 1000zł.+ robocizna itp.przekalkuluj sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwier30l Re: GUB-MAR wałbrzych 16.10.08, 13:44 po zakup drzwi udaj się OBI CASTORAMA metalowe kol.brązowy bardzo ładnie wykończone są w cenie ok.500zł. posiadają 16 zabezpieczeń w postaci metalowych tulejek do tego 3 zamki GERDA,judasz kąt widzenia 180 stopni + robocizna jak chcesz od nich to kosztuje montaż z obróbką 200zł w sumie wyniosło mnie to 700zł i jestem bardzo zadowolony zero awarii.A i dowóz 25 zł oferta OBI,natomiast te reklamy co nam zostawiają w skrzynkach drzwi od 1000zł.+ robocizna itp.przekalkuluj sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D ooliwier Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 14:21 Te oliwier coś ci sie pojebało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.range86-152.btcentralplus.com 16.10.08, 16:00 Olivier wystarczy raz napisać, nie trzeba każdemu z osobna.Haha Co do Gub-Mar to też nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.08, 17:42 Te chińskie drzwi z obi mu się zacieły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 23:41 ja również Nie Polecam, facet zakręcony, okna jak pomierzył to później trzeba było w jednych miejscach dorabiać a w innych wyburzać, chłopaki jak na montaż przyjechali to nawet czystej foli na podłogę nie mieli, tylko jakąś zafajdaną zaprawami, w jednym pokoju parkiet zajechali. Nawet banalnej szufelki i zmiotki nie mieli żeby wyczyścić parapet z gruzu. A jedno okno przywieźli UWAGA na dachu jakiegoś rozwalającego się osobowego auta, zawinięte w koc. Profesjonalnie ale chyba jak na Zakaukazie............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salamandra Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.10.08, 11:18 Ja również nie polecam tej pseudo firmy ;-) Do znajomego przyjechali, wstawili ościeżnicę drzwi wejściowych a jak osadzali drzwi to zawias wyszedł przez przód drzwi... Znajomy mówi: Panowie proszę pojechać po inne drzwi bo nie po to płacę 1500 PLN żebym miał uszkodzone drzwi. A panowie wzięli drzwi pod pachę i pojechali do domu... Chłop został z nową ościeżnicą bez drzwi... Dobrze że klatka spokojna i nikt nic przez noc nie zapierniczył. Jaśnie panowie przyjechali na drugi dzień i popołudniem w końcu zamontowali drzwi jak trzeba. GENERALNIE SKANDAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okna Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 18.10.08, 17:04 przyjechali wstawic okna okno balkonowe nie domykało się wiec kazał mi domykac na siłe własciciel byl wulgarny nieznał sie na pracy ,aten jego pomocnik nie byl lepszy takej firmie powinni zabrac koncesje nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okna Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.08, 18:04 Te okna które zakładalam drogo mnie kosztowały spuznili się 3 godz przyjechali bez zadnych zabespieczen poniszczyli mi panele ,a własciciel uwzzal;,ze jest wszystki ok .Ta firma nie spelnia zadnych wymagan klijenta . NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 18.10.08, 16:36 Firma jest nie warta polecenia. Zero profesjonalizmu, kompetencji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA RE RE Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 18.10.08, 22:55 Szukam osó które przez to firme miały kłopty lub byli oszukani razem bendzie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amon Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.08, 10:38 Zakładali mi okna drewniane, przy okazji zdewastowali mieszkanie, uszkodzili panele, jakość obróbki dno-sam zrobiłem to lepiej.Za klamki zapasowe do okien właściciel chciał po 30 zł. Przez OBI sprowadziłem po 15. Gdybym jeszcze raz chciał wymieniać okna udałbym sie do Castoramy lub OBI. Sprowadzą na zamówienie i porządnie zamontują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 25.10.08, 20:29 Nie polecam zadnego doswiatczenia jak ci psełdo robotnicy tak pieprzniety wlasciciel na niczym się nie znaja .Zdemolowali mi mieszkanie nawet nie majo foli na podłoge NI POLECAM NIE MOLESAM ZDALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 26.10.08, 13:27 NIE POLECAM PARTACZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.09, 12:30 ta firma to dramat malo tego ze robią syf w mieszkaniu to jeszcze nie potrafią montowac okien. Musze teraz skladac reklamacje. na montazu jeden z pracownikow ledwo trzymal sie na nogach.Siedziba to bazarek na Hetmanskiej.Strzeżcie sie!!!! kazdy tylko nie oni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 18.10.08, 21:21 Ta firma powinna miec nazwe OSZUST kazdy klijent by sie zastanowił nie tracił by zdrowia ,pieniedzy czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE-RE Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 22.10.08, 22:52 nie polecam takiej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 28.10.08, 19:03 oszusci i partacze nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 12:02 krzywo zamontowali wszystkie okna partacze szef to PALANT do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.08, 14:27 A miało być tak pięknie. Guzik z pętelką. Nie polecam tej ala firmy. Bez odpowiedniego sprzętu. Więcej w domu zniszczą, niż wartość samych okien.Brak fachowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość okna i drzwi Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.11.08, 17:51 facet nastawiony tylko na robienie kasy żaden fachowiec nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okna Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 11.11.08, 18:32 Partaczu wymien mi to okno balkonowe które zpie...łes a teraz sie nie odzywasz i nie odgierasz telefonów nie polecam takiego partacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 10:13 facet obłędny, nic tylko kasę chce zarabiać, klientów traktuje z ignorancją godną tylko samego prezydenta. Jak już łaskawie zrobił obmiar i przyjechał na montaż to się okazało, że dwa okna nie pasują, jedno za szerokie a drugie zbyt niskie, pieniążki oczywiście jak za pełnowartościową usługę. A i jeszcze jedno nie miało funkcji otwierania górą, co w nowych oknach jest dość ważne. Żal tylko bo naprawdę fajne okna i potrzebuję jeszcze parę domówić niestety z całą pewnością nie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 00:23 Proszę wszystkich rozżalonych i zawiedzionych jakością usług firmy "Gub-Mar" o podjęcie wspólnego (szczegóły do ustalenia) działania w celu zgłoszenia wszystkich Państwa uwag i pretensji oraz roszczeń do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta i ewentualnie w dalszej kolejności - do sądu. To jedyny sposób na skandaliczne zachowanie właściciela i beznadziejne umiejętności jego pracowników. Uwagi Państwa należałoby także zgłosić do producenta okien - firmy Bajcar, którego Gub-Mar jest nieudacznym i przynoszącym wstyd przedstawicielem!!! Warto się tym zająć, ponieważ istnieje możliwość ubiegania się o odszkodowania i rekompensatę poniesionych strat. Wszyscy chętni do działania powinni spotkać się i porozmawiać oraz ustalić sposób postępowania. Można wynająć radcę prawnego. Przy tak wielu klientach poszkodowanych koszt pełnomocnictwa radcy prawnego nie będzie duży. Warto się nad tym zastanowić i dać nauczkę tej i innym podobnym firmom. Może zaczną znikać wreszcie z rynku! To ich naturalna droga pseudorozwoju!!! Zapraszam do dyskusji na ten temat! Nie warto załamywać rąk! Czas zacząć walczyć z nimi! Im szybciej pozbędziemy się takich firm, tym lepiej dla nas i następnych potencjalnych klientów! Czekam na Państwa przemyślenia i pozdrawiam wszystkich serdecznie! Należę także do tych oszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.centertel.pl 16.12.08, 09:13 pozdrawiam wszystkich poprzednikow. Ja natomiast jestem zadowolony firme polecil mi znajomy, a znajomemu rowniez ktos inny i smialo moge polecic ją dalej.Wszystko bylo ok i jeszcze bez zadnej doplaty wyregulowali i poprawili obrobke ktora spie...ył "TECH-DOM" NO I OCZYWISCIE BYLO TANIEJ!!! I jeszcze jedno OLIWIER to sie na pewno z choinki urwal ze montaz z obrobka drzwi wejsciowych za 200 zl robi OBI CZY CASTORAMA.dowoz za jedyne 25 zł, w GUB-MAR za takie rzeczy sie nie płaci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.08, 17:57 Autoreklama!!! Właścicielu firmy Gub-Mar nie musisz pan zachwalać siebie, każdy z piszących o pana "fachowości" dobrze wie z kim i z jaką firmą miał niestety do czynienia.Weź się pan doucz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:47 POLECAM JAK NAJBARDZIEJ TA FIRME OKNA I DZWI BEZ ZAZUTU I PRACOWNICY OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 21:14 Oszust patracz psychyk NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 23:31 a to dobre, teraz partacze kasują nawet za zniesienie starych okien " tak im szef kazał", ciekawe kto mi zapłaci za zajechane parkiety.........aha i niekiedy można zobaczyć jak piękne okna bądź drzwi jadą wspaniale do tego dostosowanym autem - stary zdezelowany samochód osobowy z przywiązanymi na dachu i zawiniętymi w koce oknami- GUB-MAR tanio i tandetnie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.chello.pl 23.01.09, 17:31 Oddaj pieniądze OSZUŚCIE albo wymień te chińskie drzwi za które zapłaciłem 1500zł na pełnosprawne takie które normalnie się zamykają i nie ma szpary na 2 cm w kastoramie czy obi takie same drzwi kosztują 400zł OSZUST i ZŁODZIEJ NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:51 jesli panstwo szukacie okien i dzwi to tylko gub mar pelny profesionalizm bardzo ladne wykonczenie dzwi i okien POLECAM POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do Piotra i Agi IP: *.chello.pl 28.02.09, 16:49 Co wy za pierdoły piszecie MAG GUB to NAJGORSZA firma w Wałbrzychu szef palant do potęgi nie mają podstawowych narzędzi do pracy pracownicy łaskę robią że ruszą dupska do pracy i cuchną mamrotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 14:51 MILI MOJ JESLI CHCECIE ZAMOWIC OKNA TO POLECAM GUB MAR Z TOPOLOWEJ NAJLEBSZA FIRMA NA RYNKU Z JAKA MIALEM PRZYJEMNOSC W OSTATNIM CZASIE WSPOLPRACOWC z pozdrowieniem Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja564 Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 18:56 gub mar najlepsza firma na rynku zetelna i odpowiedzialna jesli okna i dzwi to wloasnie oni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.06.09, 10:30 Trzymajcie sie z daleka od tej firmy!!! Nie polecam to partacze mam przez nich same problemy z oknami w dodatku trudno sie dogadac z wlascicielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paco Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 18:07 polccam firme Gub Mar ciekawa i ucziwa firma a napewno konkurcncyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mire3k Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 17:58 POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM OKNA I DZWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.09, 18:23 Nie wierzcie poprzednikom, piszącym, że ta pseudofirma jest dobra! Te pochwały pisze sam niedouczony właściciel wraz ze swoją niedouczoną żonką! Partactwo, oszustwo i tandeta! Więcej szkód po wstawieniu okien, niż sama ich wartość. Nie daj Boże mieć parkiet, deski, czy porządne panele na podłogach. Wszystko zniszczą, a na dodatek nie sprzątają po sobie! Własciel nawet nie interesuje się zakończeniem zlecenia do końca, po prostu go nie ma! Dzwoni tylko wtedy, gdy chodzi o pieniądze, i to najlepiej chce, aby mu zapłacić całość, mimo, że jego praca jeszcze nie skończona! Na poprawki nie przychodzi! Partacze, takich jak najszybciej trzeba usunąć z naszego wałbrzyskiego rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 19:18 Przeklinam ten dzień, w którym pokusiło mnie wziąć usługę w tej firmie:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furiat Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 18:13 polecam ta firme jak najbardziej a to wszystko co pisza ludzie to az wiezyc mi sie niechce bo ja jestem bardzo szczesliwy z ich usugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m 3 w dpgh Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 18:21 SZEF TEJ FIRMY TO NIEZLY PALANT ZAJEBISTY FRAJER AZ SZKODA TYCH LUDZI CO UNIEGO PRACUJA BO JAK ROBI ICH TAK W H..A JAK LUDZI KTORZY POSTANOWLI COS U NIEGO ZAMOWIC TO PORAZKA ALE OBUDZI SIE Z REKA W NOCNIKU JAK GO KOPNIE W DUPE TA JEGO MALOLATA BO ZNUDZI SIE STARUCHEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.chello.pl 05.03.09, 19:58 Ja też się dziwię co taka laska widzi w takim starym palancie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: GUB-MAR wałbrzych 05.03.09, 21:23 Nie wierzcie poprzednikom, piszącym, że ta pseudofirma jest beznadziejna ! Te kłamstwa pisze sam niedouczony klient wraz ze swoją niedouczoną żonką! To jest najwyższa jakość, klasa i top standard! Więcej korzyści po wstawieniu drzwi niż szkód po wywaleniu okien. Nie daj Boże mieć takich marudzących klientów narzekających że brudzi im się parkiet,deski, czy porządne panele na podłogach. Wszystko przecież jest posprzątane, a na dodatek polerują klatkę schodową! Własciel cały czas stoi nad robotnikami aż do zakończenia zlecenia do końca.Dzwoni zawsze gdy trzeba zwrócić nadpłatę bo drzwi potaniały w hurtowni i to najlepiej chce, aby mu zapłacić całość dopiero jak jego praca będzie skończona! Na poprawki nie przychodzi bo nie ma potrzeby nic poprawiać! Malkontentów (a gdzie ich nie ma) oraz nieuczciwą konkurencję trzeba usunąć z naszego wałbrzyskiego rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.chello.pl 05.03.09, 21:31 co to przygłupie jeden p...sz za głupoty ten kretyn nie ma zielonego pojęcia o niczym a szczególnie o pracach budowlanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.03.09, 23:57 Panie HOPEX, głupoty pan opowiadasz! Ale gratuluję poczucia humoru i błyskotliwości umysłu! Masz pan talent. Książki panu pisać życzę, bo dzisiejszych trudnych czasach, zwłaszcza baśnie są na topie. Pozdrawiam serdecznie, ale zdania o tej pseudofirmie nie zmienię - partacze, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: GUB-MAR wałbrzych 06.03.09, 09:08 Szanowna koleżanko całkowicie nietrafnie odebrałaś mój tekst. Nie miałem zamiaru przecież poddawać w wątpliwość Twoich słów o tej pożal się Boże firmie. To był tylko żart. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibi Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 10:13 Tak to była świetna ironia, brakowało tylko podpisu : "To mówiłem ja, Jarząbek, trener którejśtam ligi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.09, 09:18 Tak właśnie zrozumiałam, że to ironia, ale dopiero po fakcie, gdy puściłam w eter mój komentarz. Niestety, jakaś niewyraźna byłam. Ale cieszę się, ze popierasz mój pogląd, że firma jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR GUB Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.chello.pl 07.03.09, 18:25 Moja firma zawsze najlepsza a ja najmądrzejszy wy frajerzy macie tylko bulić kasę a nie marudzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.09, 12:51 Dzwoniłem do szefa tej firmy 5 maja w sprawie wyregulowania drzwi balkonowych.Oczywiście jestem już po gwarancji i do dzisiaj(12-05- 2009) cisza.Czekam na telefon w sprawie kiedy przyjdzie i wyreguluje drzwi balkonowe. A najsmieszniejsze w tym jest cena za dojazd facet sobie liczy 20zł+ 20 zł za wyregulowanie.Dojazd na Podzamcze 20zł lepiej niż taxi.A firma jesli się dobrze orientuje mieści sie na Topolowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.09, 11:43 nie polecam!!! spartaczyli mi okna a z wlascicielem trudno sie dogadac. bede dochodzic swoich praw w sadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 17:34 A co w tym SADZIE, jabłkami go obrzucasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.09, 08:56 zaplaci...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.l.l. Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 08:57 popieram. piszcie cokolwiek, ale tylko prawdę!!!! Tak, żeby ten wątek utrzymywał się na pierwszej stronie ku przestrodze przed tą "firmą" !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: GUB-MAR wałbrzych IP: 62.87.160.* 14.05.09, 18:54 zgadzam sie wiec piszmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 23:58 Brakorobom i partaczom mówimy zdecydowane NIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczorek Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 13:16 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.05.09, 15:56 przestrzegam przed nimi, to partacze (okna) w tym kraju kazdy moze montowac okna czy to potrafi czy nie - to straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.chello.pl 27.05.09, 00:38 Pracowników łapie spod budki z piwem-jak ktoś zbiera puszki to się przy nich obłowi. Za zniesienie okien trzeba płacić, bo szef płaci im marne grosze - i tylko dlatego ze musi, więc sobie chłopaki tak dorabiają. Mają się za fachowców Bóg wie jakich ! Za wstawienie drzwi zażądali 600 zł ! W obi jest około 300, mi wstawili z ogłoszenia za 200. Generalnie omijać, chociaż są tani, ale robią na odp....l się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sudli Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:21 kiedyś chciałem kupić drzwi w takiej hurtowni na topolowej to ten pan z GUB-MAR podszedł do mnie i powiedział ze tamta firma to partacze i sprzedają gó...ane drzwi jak zobaczyłem jego ofertę to z sandałków wyskoczyłem , wybór z katalogu i do tego 2 razy drozej, po komentarzach wnioskuje ze dobrze zrobiłem kupując taniej u konkurencji bo z montażem mi wyszło 750 zł i jestem zadowolony, a tak to podejrzewam ze bym się do teraz wku..ial niech ta firma ginie śmiercią naturalną bo nie lobię takich gnoi co wyciągają łapę tylko po pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: GUB-MAR wałbrzych IP: *.chello.pl 17.06.09, 23:20 też tam byłem, z gubmaru kazał mi drzwi podnosić że niby takie ciężkie ma. u konkurencji były taniej, ale miały skazy. przed montażem posmaruj zawiasy bo skrzypieć będą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: GUB-MAR wałbrzych IP: 62.87.160.* 23.06.09, 17:44 szerokim łukiem omijajcie tę firmę!!! właściciel jest chyba niedorozwinięty umawiał sie ze mną nie wiem ile razy na reklamacje a tym czasem ciagle mu cos idzie nie po drodze w dodatku nie dzwoni ze nie przyjdze a gdy ja zadzwonie to umawia sie "na jutro". A jego pracownicy.... fajne chłopy tylko ze nie do montazu okien a do zamiatania ulic sie nadaja, NIE POLECEM tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woojtek Re: GUB-MAR wałbrzych IP: 212.160.172.* 24.06.09, 07:37 jam mam podobne doswiadczenia z tego typu usługowcami , płace dopiero po wykonaniu pracy i to wtedy kiedy jest zrobione jak nalezy i wszystko na co sie umawialiśmy....zawsze szef przychodzi z umowa w zębach i przeprzasza jeżeli było cos nie tak...to działa i jest wszystko dopracowane Odpowiedz Link Zgłoś