Gość: gość IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 21:40 Czy wiecie gdzie mogę kupić sznaucera miniaturę (suczkę), oczywiście szczeniaczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
talareczka Re: sznaucer miniatura 16.10.08, 22:00 W olszanach jest hodowla i mają tam naprawdę piękne psy. To tak najbliżej Wałbrzycha i naprawdę fajną psychikę mają ich pieski, szczególnie w przypadku miniatury jest to szalenie istotne. Proszę o jedno nie kupuj psa u "psich producentów" Coś mogę Ci jeszcze podpowiedzieć we wrocławiu......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: sznaucer miniatura IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 09:22 Pewnie jestes juz zdecydowany na ta rase, ale zastanow sie jeszcze. Trafic psa tej rasy o "dobrej" psychice jest na prawde trudno. Niestety wiekszosc z ktorymi sie spotykam to zwariowane, wiecznie szczekajace bestie. Na ogrod wyjsc nie mozna bo od razu toto atakuje. I nie jest to ropieszczony przypadek, mialam kontakt z wieloma psami tej rasy i znakomita wiekszosc taka byla. Wiec moj apel: zrob cos dla sasiadow i wybierz inna rase :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: sznaucer miniatura IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 10:42 Pies to pies. Ja bym wziął takiego psa, który najdłużej przebywa w schronisku. Nieważne czy byłby chory. Psia przyjaźń jest bezcenna bez względu na to jaka to rasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: sznaucer miniatura IP: *.centertel.pl 19.10.08, 22:14 Negatywne opinie o tej rasie psów są BZDURĄ . Posiadam suczkę tej rasy i jest po prostu członkiem rodziny . Bardzo przywiązana do domowników i przyjazna ludziom . WSPANIAŁY PIES I TYLE . Jak wystarczy cierpliwości to w najbliższym czasie być może bedę miał szczeniaki do sprzedania . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: sznaucer miniatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 16:20 ja mam pieska , teraz ma pięć tyg. jerzmanowa dolośląskie między polkowicami , a głogowem tel. 501-118-108 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: sznaucer miniatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 16:22 zobacz glogow.info.pl - ogłoszenia - zwierzęta Odpowiedz Link Zgłoś