Gość: flamenco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.09, 00:38 Czy ktoś wie gdzie w W-chu lub okolicach przyjmuje dobry androlog? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: androlog IP: *.wlb.vectranet.pl 15.01.09, 22:33 czy androlog to ten od mówienia andronów ciemnej masie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamenco Re: androlog IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.09, 00:37 Kasiu!A jakieś nazwisko lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: androlog IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.09, 11:40 Kasia (kobieta) wie gdzie jest najlepszy lekarz od męskich chorób ? :) ... ale ma racje tu jest info: mapy.google.pl/maps?f=l&hl=pl&geocode=&q=androlog&near=Wa%C5%82brzych&ie=UTF8&z=14 A co się stało że urolog nie wystarczy, z tego co wiem to są bardzo podobne specjalizacje właściwie ja (laik) nie widzę różnicy a urolodzy w Wałbrzychu są tu: mapy.google.pl/maps?f=l&hl=pl&geocode=&q=urolog&near=Wa%C5%82brzych&ie=UTF8&z=14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: androlog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 12:36 Androlog to lekarz specjalista od męskich hormonów, a urolog to podspecjalizacja chirurgii. Niekoniecznie to samo, zależy z czym jest problem. Chyba najbliższy we Wrocławiu, zobacz na www.znanylekarz.pl wiem tez że jest dr Mędraś (Wrocław) jest profesorem, aczkolwiek opinie ma nie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: androlog IP: *.wlb.vectranet.pl 17.01.09, 12:43 obetnie hormony i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: androlog IP: 62.87.160.* 17.01.09, 19:34 Wroclaw: Janusz Wytoń Grazyna Bednarek-Tupikowska- endokrynolog Warszawa: dr Wolski dr Janczewski Andrologow jest malo, niektorzy maja dwie specjalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamenco Re: androlog IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.09, 00:00 Do"ciekawe".Androlog a urolog to ogromna różnica-dzięksy za info!A Kasia akurat trafiła w temat i wie...:-)Do "kiki"-dzięki za podpowiedż."Kasia"-dziękuję za nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś