Gość: gość IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 18:51 Kochani forumowicze - prosze o info - czy jest w Wałbrzychu instrytucja finansowo - bankowa, która udzieli kredytu w sytuacji trudnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saruchinka Re: Proszę o rade i info 21.01.09, 19:24 radzę sprobować w providencie tam każdemu daja kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Proszę o rade i info IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 19:27 i straszne odsetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: Proszę o rade i info IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.09, 19:31 Provident to odradzam,tygodniowy system spłat itd.Są biura kredytowe,które wspólpracują z bankami,można skolidować wszystkie zadłużenia np.w jeden kredyt,możliwosci jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Proszę o rade i info IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 20:27 Dzięki za te info, ale nie był brany pod uwagę Provident - ze względów jak wczesniej napisano. Chodzi mi o takie biuro (bank, itp.) które pomaga w sprawach naprawdę beznadziejnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yusta Re: Proszę o rade i info IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.09, 21:25 Z Providentem nie jest tak jak myślicie,owszem,jeżeli umawiasz się na spotkanie w domu i chcesz by przykładowo Pani Provident przyniosła kasę do domku to będziesz płacić duuużo , ale jest u nich inna opcja o której pracownicy Providenta nie mówią zbyt głośno,ponieważ mają wtedy o wiele mniejsze prowizje (-: - Umawiasz się z przedstawicielem i prosisz o pożyczkę na konto...wtedy raty płacisz w banku,jest opcja że raz w miesiącu. Przy tej opcji naprawdę się opłaca a odsetki są często niższe niż w większości banków. Pozdrowionka i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Re: Proszę o rade i info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 21:54 Pracowniku Providenta - nie broń swej beznadziejnej sytuacji - klienci i tak się znajdą - do autorki: napisz coś więcej o swojej sytuacji - ile potrzebujesz środków - czy pracujesz, jeżeli tak ile zarabiasz - wtedy coś może pomogę albo odezwij się na adres bankrek@gmail.com z opisem sytuacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusio Re: Proszę o rade i info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 22:16 Provident jest wspaniały, moja babcia tak dobrze nie skubała kur jak Provident swoich klientów. Jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yusta Re: Proszę o rade i info IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.09, 23:13 hehe, no co wy, ja nie jestem providentem (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Proszę o rade i info IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 22:31 sorry ,powinien pomóc kościół katolicki. Ale oni tylko łapę.... Odpowiedz Link Zgłoś