Dodaj do ulubionych

radio maryja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:17
szykowac kasę na geotermię...-albo nie będzie zbawienia...
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 10:18
      juz lece
      • Gość: już..... Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:27
        co rydzol nie dostał kasy z unii i się wielce obraził!!!!! niestety unia nie
        jest taka po.je.bana jak polska ciemna zacofana oni nie dotują darmozjadów i
        ściemniaczy te pierdoły to sobie mogą opowiadać na antence tego radyja co ma
        ryja z którego się wszyscy śmieją....
        • Gość: gość Re: radio maryja IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 17:56
          Ludzie nie powtarzajcie plot tylko zacznijcie myśleć i posłuchajcie
          prawdziwego radia. Ludzka głupota nie zna granic, myślenie nie boli.
          • Gość: Prauat Jan Kowski Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 18:07
            Prawdziwe radio to Muzyczne Radio z Jeleniej Góry.
            • ice76 Re: radio maryja 27.01.09, 19:52
              Pierwsze radio, które nazwę prawdziwym będzie pewnie piracką rozgłośnią. Póki co
              w PL mam do czynienia tylko z rozgłośniami reklamowo-politycznymi, a im dalej w
              las tym ciemniej.
              • gal-axy Re: radio maryja 27.01.09, 22:30
                Najczęściej narzekają i obgadują to radio Maryja ci co go nie
                słuchają nawet nie wiedzą na jakich czesotliwości nadaje. Ja też go
                nie słucham ale też nie nażekam a co do pomysłu Rydzyka z tą
                GEOTERMIĄ to SUPER pomysł i czytałem że już osiągnęli 60st.Celcjusza
                i wszyscy się z niego smieją a facet wie co robi.Tusk mógłby się
                wiele nauczyc od Rydzyka ale po co jak najprościej podnieśc cene za
                energi el.do góry 10,20 czy 30 procent a głupi Naród niech płaci.A
                mądry Rydzyk ogrzewanie swojej szkoły ma za darmo z goetermi i kto
                jest głupi, niech każdy odpowie sobie sam.
                • Gość: kolonista Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 22:43
                  gal-axy napisał:

> Najczęściej narzekają i obgadują to radio Maryja ci co go nie
                  > słuchają nawet nie wiedzą na jakich czesotliwości nadaje

Ja wiem ! Nadaje na 666 kHz !
                  • Gość: Dyrektor Rydzyk Re: radio maryja IP: *.gprs.plus.pl 27.01.09, 23:21
                    FIlia radia maryja powstanie w Wałbrzychu i w koncu będzie widać
                    czarnych na pl.Grunwaldzkim, w rynku, na Manhattanie i na Podzamczu.
                    W koncu to czerwone zagłębie pełne libertyńskich pomysłów i post
                    francuskiej mody padnie na kolana. Pojawia się pomniki JPII ,
                    Popiełuszki, Wyszyńskiego i innych. Wreszcie to miasto bedzie miało
                    radio XXI wieku!
                    • Gość: słuch Re: radio maryja IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.09, 23:28
                      Muzyczne Radio, czyli techno ze stodoły na żywo ;D
                      • Gość: ... Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 23:55
                        co rydzola nie stać na opał a samochodem za milion jeździ to dawajcie mu całe
                        emerytury renty i wypłaty wtedy kupi sobie samochód za 10 milionów bo ten
                        maybach już mu się znudził!!!
                        • Gość: gość Re: radio maryja IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 13:42
                          Zazdrość to brzydka przypadłość i powoduje, że człowiek robi sie
                          wredny jak ty.
                          • Gość: zdrowy Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 16:03
                            pl.youtube.com/watch?v=nq_BhuES4xU :D
                            • Gość: też zdrowy Re: radio maryja IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 16:10
                              rośnie nam zdrowe pokolenie
                              • Gość: Jan Re: radio maryja IP: 78.133.207.* 28.01.09, 16:23
                                Wstyd żeby zwykły zakonnik zajmował się źródłami energii odnawialnej ! Co robi rząd to przecież do niego należy szukanie alternatywnych źródeł energii. Cała Europa korzysta z geotermii a u nas lenie z PO nic nie robia sprowadzaja jakieś młynki do mielenia ptaków z których rezygnuje zachód.
                          • Gość: do gościa Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:30
                            wredny i zazdrosny to jest rydzol o pieniądze i władze!!!.......
                            • Gość: gość Re: radio maryja IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 18:28
                              nie zazdrość tylko poszukaj sobie władzy i pieniędzy, ewentualnie
                              bogatej żony to będziesz zadowolony
      • Gość: ANTYmoherowy beret Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:14
        ja sie nasłucham jak sąsiadka z dołu leci z koksem "radio maryja"
        słuch tak szczerze to mi bokiem wyłaziiiii a ściszyć nie może bo
        lekko głuchawa załamkAAAAAAAAAAAAAA
        • Gość: fox Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:21
          powiedziałem - dawac kasę
          • Gość: kkk Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 11:52
            Mnie tylko zastanawia rola mediów w tej nagonce na Geotermię i Lux
            Veritas.Przyznawanie koncesji na geotermie to potężna kasa i zahodzi podejrzenie
            że są one przyznawane zagranicznym firmom z wiadomych powodów.Media mogą być
            przepłacone aby siać propagandę.Na szczescie sporo ludzi zauważa to i nie
            powtarza bredni jak tzw.pożyteczni medialni idioci.
            • Gość: kol Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.09, 12:25
              wedle mojego myślenia to ten rydzyk nie jest wcale głupi, ale dla mnie to frajerzyna i jak bym go spotkał na ulicy to tryby miałby wyrabowane
          • Gość: do foxa Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 22:50
            a w ryj ci dać...!!!!
    • Gość: no wiesz Re: radio maryja IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 00:33
      ty bo chyba cię skreślimy z listy zbawienia ;)
    • Gość: piekło Re: radio maryja IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 21:05
      czeka cię synu za takie wpisy oj czeka
      i nie myśl sobie że się wywiniesz
      • Gość: fox Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:45
        alleluja i do przodu...-i siać,siać,siać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka