Gość: fox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:17 szykowac kasę na geotermię...-albo nie będzie zbawienia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: już..... Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:27 co rydzol nie dostał kasy z unii i się wielce obraził!!!!! niestety unia nie jest taka po.je.bana jak polska ciemna zacofana oni nie dotują darmozjadów i ściemniaczy te pierdoły to sobie mogą opowiadać na antence tego radyja co ma ryja z którego się wszyscy śmieją.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: radio maryja IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 17:56 Ludzie nie powtarzajcie plot tylko zacznijcie myśleć i posłuchajcie prawdziwego radia. Ludzka głupota nie zna granic, myślenie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prauat Jan Kowski Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 18:07 Prawdziwe radio to Muzyczne Radio z Jeleniej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: radio maryja 27.01.09, 19:52 Pierwsze radio, które nazwę prawdziwym będzie pewnie piracką rozgłośnią. Póki co w PL mam do czynienia tylko z rozgłośniami reklamowo-politycznymi, a im dalej w las tym ciemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gal-axy Re: radio maryja 27.01.09, 22:30 Najczęściej narzekają i obgadują to radio Maryja ci co go nie słuchają nawet nie wiedzą na jakich czesotliwości nadaje. Ja też go nie słucham ale też nie nażekam a co do pomysłu Rydzyka z tą GEOTERMIĄ to SUPER pomysł i czytałem że już osiągnęli 60st.Celcjusza i wszyscy się z niego smieją a facet wie co robi.Tusk mógłby się wiele nauczyc od Rydzyka ale po co jak najprościej podnieśc cene za energi el.do góry 10,20 czy 30 procent a głupi Naród niech płaci.A mądry Rydzyk ogrzewanie swojej szkoły ma za darmo z goetermi i kto jest głupi, niech każdy odpowie sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolonista Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 22:43 gal-axy napisał: > Najczęściej narzekają i obgadują to radio Maryja ci co go nie > słuchają nawet nie wiedzą na jakich czesotliwości nadaje Ja wiem ! Nadaje na 666 kHz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Rydzyk Re: radio maryja IP: *.gprs.plus.pl 27.01.09, 23:21 FIlia radia maryja powstanie w Wałbrzychu i w koncu będzie widać czarnych na pl.Grunwaldzkim, w rynku, na Manhattanie i na Podzamczu. W koncu to czerwone zagłębie pełne libertyńskich pomysłów i post francuskiej mody padnie na kolana. Pojawia się pomniki JPII , Popiełuszki, Wyszyńskiego i innych. Wreszcie to miasto bedzie miało radio XXI wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuch Re: radio maryja IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.09, 23:28 Muzyczne Radio, czyli techno ze stodoły na żywo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 23:55 co rydzola nie stać na opał a samochodem za milion jeździ to dawajcie mu całe emerytury renty i wypłaty wtedy kupi sobie samochód za 10 milionów bo ten maybach już mu się znudził!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: radio maryja IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 13:42 Zazdrość to brzydka przypadłość i powoduje, że człowiek robi sie wredny jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 16:03 pl.youtube.com/watch?v=nq_BhuES4xU :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też zdrowy Re: radio maryja IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 16:10 rośnie nam zdrowe pokolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: radio maryja IP: 78.133.207.* 28.01.09, 16:23 Wstyd żeby zwykły zakonnik zajmował się źródłami energii odnawialnej ! Co robi rząd to przecież do niego należy szukanie alternatywnych źródeł energii. Cała Europa korzysta z geotermii a u nas lenie z PO nic nie robia sprowadzaja jakieś młynki do mielenia ptaków z których rezygnuje zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:30 wredny i zazdrosny to jest rydzol o pieniądze i władze!!!....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: radio maryja IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 18:28 nie zazdrość tylko poszukaj sobie władzy i pieniędzy, ewentualnie bogatej żony to będziesz zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYmoherowy beret Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:14 ja sie nasłucham jak sąsiadka z dołu leci z koksem "radio maryja" słuch tak szczerze to mi bokiem wyłaziiiii a ściszyć nie może bo lekko głuchawa załamkAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:21 powiedziałem - dawac kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 11:52 Mnie tylko zastanawia rola mediów w tej nagonce na Geotermię i Lux Veritas.Przyznawanie koncesji na geotermie to potężna kasa i zahodzi podejrzenie że są one przyznawane zagranicznym firmom z wiadomych powodów.Media mogą być przepłacone aby siać propagandę.Na szczescie sporo ludzi zauważa to i nie powtarza bredni jak tzw.pożyteczni medialni idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: radio maryja IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.09, 12:25 wedle mojego myślenia to ten rydzyk nie jest wcale głupi, ale dla mnie to frajerzyna i jak bym go spotkał na ulicy to tryby miałby wyrabowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do foxa Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 22:50 a w ryj ci dać...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wiesz Re: radio maryja IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 00:33 ty bo chyba cię skreślimy z listy zbawienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekło Re: radio maryja IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 21:05 czeka cię synu za takie wpisy oj czeka i nie myśl sobie że się wywiniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: radio maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:45 alleluja i do przodu...-i siać,siać,siać... Odpowiedz Link Zgłoś