Gość: pero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 13:10 Witam czy wiecie coś o doggingu w W-ch,a może w okolicach.A może ktoś jest chętny? Prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Dogging IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 21:16 to bylo modne na obwodnicy 4 lata temu - teraz wszyscy uczestnicy siś w to nie bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Dogging IP: *.41.66.201.sub.mbb.three.co.uk 11.02.09, 23:17 widziałem w promocji w tesko, ale dzieci rzucają w nią kamieniami, więc nie polecam, zresztą basen dopiero budują, wtedy pociągiem na świetlicę nie przyjechałem, a księżyc cały czas się do mnie uśmiecha, co on głupi jaki czy wojny nie będzie, bo jedna baba drugiej babie napisała na tym forum coś o joggingu, ale nikt nic nie wie, norrrrmalnie, Halinka, siwy dym, no normalnie strach się bać, brrrrrrrrrr, jak tu zimno, wyłączcie to czerwone światełko na Strzegomskiej, o dżizas jaka piękna tęcza, no to wróciłem z joggingu. Jest czwarta w nocy. Piszę przez chwilę to co mi się we łbie ułożyło. Ale żadne słowa tego nie opiszą...Luty 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dog Re: Dogging IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.09, 23:47 To w stroniu reż dają przepustki? Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: Dogging 11.02.09, 23:55 Jeżeli gringo chce być zabawny to raczej mu nie wyszło ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Dogging IP: *.41.195.39.sub.mbb.three.co.uk 12.02.09, 11:40 Witam serdecznie, Łostani Łorjorze SixSixSix. ...wyszło..., nie wyszło..., hu nołz ..., jaki wątek, taka odpowiedź, zresztą tyle teraz tych zwrotów anglojęzycznych że pogubić się idzie, no bo dogging to chyba po angielsku coś związane z dogami, nie DROGAMI, tylko DOGAMI (czyli psami), czyli pieskowanie, albo piesing, albo pising, albo pissing, ogólnie rzecz biorąc chodzi o wyprowadzanie psa na spacer. No chyba że się mylę, bo wszystkich rozumów jeszcze nie zjadłem. Skończyłem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do znawcow tematu Re: Dogging IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 06:56 mam pytanie , jesli z dosc duzej odleglosci patrze jak Was dyma miejscowa wladza , to czy rownierz jestem uczestnikiem doggingu ? pozdrawiam ( niezorientowany :-)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Dogging IP: 78.133.207.* 12.02.09, 09:27 do znawcy tematu...Jezeli z odległości wysp Brytyjskich,to wygląda na to ,że to Ty bierzesz w tym udział..:) przynajmniej z naszej strony tak widać..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Dogging IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.09, 10:44 Dogging to grupowe krycie na pieska. Najlepiej na amstaffa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pero Re: Dogging IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 12:47 K....a, ludzie! Gdzie Wy żyjecie. Pojęcia nie macie co oznaczają terminy i malujecie te bzdury jakie Wam sie w głowach urodzą. Ostatno widziałem tu wątek o swingersach. Temat poważny i osobiście popieram. Boże jakie bzdury ludzie wypisują i robią z siebie kretynów. Średniowiecze normalnie, ciemnogród. A przecież każdy komp ma googlewysrywarkę. To tak cieżko wpisać hasło i coś się na ten temat dowiedzieć zanim poruszysz to na forum i zrobisz z siebie idiotę? Osobiście doggersi są spoko, ale przecież ważne żeby wiedziec o czym się mówi. Co nie, debile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick69 Re: Dogging IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 12:51 I sorry, że nieświadomie użyłem czyjegoś nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dogging IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 12:55 Sam czasami uprawiam doging i biegam z moim psem. Nie ma nic lepszego niz aktywnosc fizyczna. Przebiegamy 5 km głównie lesnymi ścieżkami, polecam tą forme aktywności, lepsze to niż bieganie w pojedynke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Zakończenie wątku IP: *.41.195.39.sub.mbb.three.co.uk 12.02.09, 13:55 Witam wszystkich, którzy zechcieli zabrać już głos w tej jakże ważnej dla mieszkańców Wałbrzycha dyskusji. Pozdrawiam więc założyciela wątku, wszystkich znawców tematu, wałbrzyszan i oczywiście wszystkich ostatnich wojowników. Cieszę się że mój przedmówca "a" wyjaśnił "dog"łębnie znaczenie terminu dogging. Zgadzam się, że to świetny sposób na aktywność fizyczną, a zwłaszcza z udziałem i na oczach innych. I proszę nie mylić doggingu z joggingiem, gdyż to drugie to oczywiście uprawianie jogi. A najsłynniejszym uprawiaczem jogi był niejaki Misiujogi. Niniejszym wpisem uważam ten wątek za wyjaśniony i tym samym zakończony. Proszę więc o nie dokonywanie już żadnych dodatkowych wpisów czy przemyśleń. Skończyłem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Zakończenie wątku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.09, 18:19 No gringo nareszcie mówisz do rzeczy. Teraz jeszcze należy założyć takie wątki wątki jak : piercing, Group sex, latex, sleeping, glorychole, anal, interrecial i tym podobne wątki promujące sportowy tryb życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zakończenie wątku IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 20:08 anonimowi: alkoholicy,narkomani, hazardziści,palacze i erotomani Odpowiedz Link Zgłoś