Gość: D4 IP: *.chello.pl 17.02.09, 10:48 Wstawial ktos sobie implanta/implanty w Walbrzychu? Kogo byscie polecili i jaki koszt "od sztuki":) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Implant zeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 14:01 Jestem właśnie "na świeżo" po instalacji implantów. Jeśli chcesz mogę Ci opisać sprawę na e-mail, bo ostatnio jak zabierałam głos na ten temat zostałam posądzona o reklamę gabinetu dentystycznego. Możesz też poszukać na forum, ten temat był poruszany bodajże w listopadzie albo październiku. Pozdrawiam pełnym uśmiechem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D4 Re: Implant zeba IP: *.chello.pl 18.02.09, 11:35 Poprosze: duninx@poczta.onet.pl Dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Implant zeba IP: *.chello.pl 17.02.09, 19:19 ja wstawiałem dolną jedynkę,drugą mi spiłował w szpic i przykleił rzeźbę z plastiku trzymają jak moje:D koszt:200 zł gdzie?:Kełczyński Biały Kamień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gytu Re: Implant zeba IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 20:21 a jesli nie mam w ogole 3 zebow to implanty sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Implant zeba IP: *.chello.pl 18.02.09, 09:04 mostek kolego i wytrzyma,ale jabłek sobie tak luźno już nie pojesz:D Odpowiedz Link Zgłoś