Dodaj do ulubionych

Zdrowie zębów psa

29.09.24, 16:51
Cześć, mam pytanie. Mój 4 letni maltańczyk ma prablem z zebami. Jak widać na zdjeciu sa one dosc zołte, a oprocz tego czarne przy krawedzi z dziaslem. Oprocz tego dziaslo jest „odklejone” od zeba. I mam pytanie czy jest ryzyko koniecznosci usniecia zeba lub usuwania kamienia ? Lub czy moze zagrazac to jego zyciu w skrajnym przypadku ?

Prosze o odpowoedz i z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Zdrowie zębów psa 02.10.24, 22:58
      Mój pies najlepszy Czarek nie miał kłopotów z zębami mamo tylko jeden wypad ale to jest małe piwo natomiast miał czasami zły zapach w ustach śmierdziało mu po prostu w ustach to nie chodziło o podstawową sprawą nie chodziło o zęby przede wszystkim wtedy leciałem do pana weterynarza mojego przyjaciela Wróć szedłbym do mojego lekarza weterynarza w trybie normalnym i dostawał Czarek lekarstwa nad odrobaczenie i po dwóch tygodniach wszystko się przechodziło No oczywiście podstawa to jedzenie ja tylko powiem my już pisałem na temat jedzenia co pies musi być co pies powinien jeść i dostałem Wszyscy się ze mnie śmiali jak się nie znacie na psach to się śmiejcie natomiast jedna podstawowa pytanie czy twój pies lubi kości to jest pytanie Proszę o odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka