Gość: coco IP: *.wlb.vectranet.pl 20.02.09, 00:23 witam gdzie mozna zrobic pasemka blond aby nie wyszły zolte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dera Re: gdzie pasemka blond oby nie zółte?????????/ IP: *.wlb.vectranet.pl 20.02.09, 09:10 na podzamczu na grodzkiej obok szewca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: gdzie pasemka blond oby nie zółte?????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:41 Musisz mówić fryzjerowi, że mają być białe, czy tam jakie? I ma uzyć takiego oxydantu albo tak trzymać, żeby wyszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: gdzie pasemka blond oby nie zółte?????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:42 A zresztą sama sobie odpisujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do coco 23.02.09, 15:01 Ja od tej pory co mi fryzjerka spierniczyła"łeb"przy robieniu pasemek robię sobie sama.Kup w sklepie fryzjerskim na Słowackiego,gdzie jest też od razu fryzjer taki preparat,który nazywa się DECOLOR B.Jest to niebieski proszek do rozjaśniania włosów.Dokup sobie małą buteleczkę perhydrolu 12% i masz problem z głowy.Jest tam pani,która Ci doradzi jak i co się robi,zresztą tam jest przepis jak robić samemu.Za grosze i bez niczyjej łaski zrobisz sobie piękne białe pasemka.Ja używałam tego mocniejszego perhydrolu,ale to w zależności,jakie masz włosy-chodzi o kolor i grubość.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: do coco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 17:26 ty dziewczyno doświadczeń z pasemkami sama lepiej nie rób.Już sobie wyobrażam jak musisz wyglądać jak sama sobie pasemka robisz.A z tyłu to chyba chlastasz na oślep po plecach.Nie jest problemem mieć zrobione pasemka,ale ważne jest jak się ma je zrobione.Proporcjonalnie i nie takie co się zaczną wykruszać,bo włosy pojarane.Ja pasemka robię już od ponad 10 lat.Od 4 lat cały czas u jednej fryzjerki i jestem bardzo zadowolona.Nie będę tu pisała gdzie,bo zaraz jakieś cioty napiszą,że reklamuję zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: gdzie pasemka blond oby nie zółte?????????/ IP: *.chello.pl 23.02.09, 17:38 salon dorota na piaskowej górze POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: gdzie pasemka blond oby nie zółte?????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:33 A co to poprosić mamę lub kogoś, żeby z czepka wyciągnęla pasemka. Mam koleżankę, której mama nie jest żadną fryzjerką a robi jej takie pasemka, że "szczena" opada. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do Ktośka 24.02.09, 11:42 O to mi chodziło w poprzedniej odpowiedzi.To normalne,że z tyłu sama sobie nie zrobi pasemek.Masz rację,z pomocą drugiej osoby można zrobić wszystko.Ja nie jestem fryzjerką,a robiłam na swojej głowie już nie jeden eksperyment.Rozjaśniałam,farbowałam,ścinałam sama-nawet z tyłu.Ostatnio nawet pierwszy raz w życiu zrobiłam trwałą ondulację mojej przyjaciółce.Wyszło wspaniale.Wystarczy postępować zgodnie z opisem jak i co robić.Sposobem domowym zaoszczędzi się czas,pieniądze i nerwy,jeżeli fryzjerka zrobi coś nie tak.Usługi są w tej chwili bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś