Gość: syr IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 13:48 Gdzie mozna naprawic dach cabrio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syr Re: Dach Cabrio IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.09, 11:47 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Dach Cabrio IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.09, 12:28 jeżeli część brezentową to tapicer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw cabrio Re: Dach Cabrio IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 15:58 A co ci sie stałoi z tym dachem naprawa mechaniczna , czuy poszycia czy jaka Facet pisz konkretnie.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syr Re: Dach Cabrio IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.09, 08:08 przy składaniu dachu na zgieciach pekło mi poszycie dachu dwie dziury sie zrobily nie wyglada to najgorzej ale jednak mi przeszkadza,co do tapicera to byłem i powiedział ze sie tym nie zajmie bo po tym jak powiedział mial same klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Dach Cabrio IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.09, 08:12 wszyscy ci tak powiedzieli cz tylko jeden ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syr Re: Dach Cabrio IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.09, 11:19 Dwóch jeden na starym zdroju a drugi na szczawienku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Dach Cabrio IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.09, 18:52 to rozszerz krąg poszukiwań na Wrocław,to w końcu żadna przyjemność i prestiż jeździć z dziurami w dachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicel Re: Dach Cabrio IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.09, 00:37 Na szczawienku i na wrocławskiej to praktycznie jedno i to samo. Wrocław jeśli ma pomóc to tylko www.kkt-skory.pl/index.php ale oni mają zlecenia na 6 miesięcy w przód. Najlepsze miejsce to jednokierunkowa ulica wyjzdowa ze Szczawna Zdroju niedaleko basenu. Zakład wygląda troche lipnie ale facet zrobił mi obszycie tunela środkowego w alfie czego we wrocławiu nie potrafili zrobić. Masz jeszcze stronke niemiecką z bajerami do naprawy różnych materiałów. www.atggmbh.com/Englische_Navigation/UbersichtProfikoffer_eng/ubersichtprofikoffer_eng.htm Gdybyś potrzebował jeszcze jakiegoś info to moja strona: www.cabrio.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś