Dodaj do ulubionych

Wałbrzyscy kibice

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.05.09, 08:11
Oto jak wałbrzyscy kibice wspierają swój klub piłkarski. Tylko KSG!!!
www.regionalnatv.pl/?s=category&cid=2&mid=296
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.09, 18:45
      Kibice? Czy wandale... Niech lepiej ten kutas co pomazał mi ścianę przyjdzie ja
      wylizać. Ogłoszenie k..wa. Na czole sobie namaluj i chodź po mieście.
      • Gość: ;) Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 19:11
        banda małp i prymitywów a nie kibice.
        • Gość: Małolat Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 19:04
          Ty pałko chamuj zębami i nie obrażaj kibiców bo nie wszyscy są tacy
          ale po takich tekstach to karzdy chętnie by cie skopał a ja z
          pewnośćią
      • Gość: buszmen Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 19:23
        A jak wyglada sprawa ukarania klubu za uzycie pirotechniki w czasie
        meczu ? Te race spalily mi koszulke i plecak. Czy OZpn cos mysli w
        tym temacie, czy moze sa lepsi i gorsi? Pirotechnika jest zabroniona
        i surowo karana.
        • Gość: :) Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:10
          Klubów z dolnych lig najczęściej nie kara sie za używanie piro, i nie OZPN tylko
          DZPN
        • Gość: Małolat Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 19:06
          Jak sie nie podoba to nie pszychoć na mecze proste
          • Gość: polonista Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.09, 20:57
            Te, małolat. Może ty wreszcie zaczniesz pszychocić do szkoły?
    • Gość: ksg Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.09, 19:11
      doping i oprawa super!!
      • Gość: qwerty Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.09, 19:46
        Doping pierwsza klasa. Sam jeździłem kiedyś na mecze i dałbym się zabić za swoją
        drużynę... Ale ludzie opamiętajcie się, nie zachowujcie się jak bydło, które
        wypuszczone z zagrody tratuje wszystko wokół.
        • Gość: moherowa zenobia Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.09, 22:04
          Kto posciąga te wszystkie "plakaty" i prześcieradła???
          • Gość: as Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.152.149.2.dsl.dynamic.eranet.pl 06.05.09, 10:50
            To są zwykłe lumpy,które pod przykrywką kibicowania niszczą wszystko
            i wszczynają zadymy. U nas też jakiś pitol pomazał ściany i czym on
            tu zabłysnął? Tym,że jak nikt nie widział to nabazgrał coś tam ?
            Wielki kibic! Zwykły niedorobiony h...ek i nieudacznik.
            • Gość: gość Re: Wałbrzyscy kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:16
              Lumpy to słabe określenie.Banda wandali jak zniszczyła autobusy MPK!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka