Gość: chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 16:09 Dziś byłam w tej pseudo restauracji, obsługa jak i jedzenie tragiczne, ma ktoś jakieś doświadczenia z tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZiBi Re: Chińska restauracja IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.05.09, 19:54 Z tego nie.. a gdzie to? W Liublianie w Słowenii jest zarąbista restauracja, bardzo smaczne dania i super obsługa. Ktos ma może dobry przepis na Gua-bao? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Chińska restauracja IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.09, 21:50 od kiedy się zmienił właściciel - jest do dupy żarcia mało, drogo - i nie przypomina chińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 19:30 So, maybe it`s Taiwanese? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucek Re: Chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 11:11 dokładnie tak jak piszesz smakoszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chińska restauracja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.09, 22:05 za mało szczurzych i kocich żeberek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Chińska restauracja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.09, 22:24 A gdzie jest ta chinska knajpa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japonka Re: Chińska restauracja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.05.09, 16:06 Chińskie markety,chińskie żarcie.... Powariowaliście ludzie? Nasze promujcie a nie skośnookich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: Chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:13 W Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Chińska restauracja IP: *.chello.pl 11.05.09, 18:49 Mam doświadczenie, byłam tam kilka razy i jestem zachwycona. Jedzenie smaczne i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Chińska restauracja IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.09, 20:53 :)Zaginął York.Pilne!!! (18):), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 16:16 Ostatnio kiedy odwiedzilam te knajpe pseudo kelnerka z wielkimi balonami rzuciła tekstem do mojego 15 letniego syna-I co się tak gapisz? Żona biustu nie ma? Zachowywala sie i wygladala jakby byla na wielkim kacu, bylam tam ostatni raz. TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:28 bardzo lubiłam tam chodzic na obiady do momentu kiedy jak zamówiłam chinski makaron z wieprzowiną i dostalam połowe miesa świeżego a połowe starego.wygladało to tak jakby na talerz z wczorajszymi resztkami dodali troche swiezego.nigdy wiecej tam ie pójde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 19:06 Jak ma być smaczne jedzenie jak przyrządzane jest przez przypadkowych "kucharzy".Właściciel pod przykrywką sprawdzania kandydatów na stanowisko kucharza wykorzystuje ich po 2-3 dni i bez zapłaty zwalnia biorąc następnych z biura pracy.Interes się kręci.Bez kosztów pracy ma tanią siłę roboczą.Moze Inspekcja Pracy by się tym procederem zainteresowała. Odpowiedz Link Zgłoś