Gość: xzibit IP: *.chello.pl 10.05.09, 14:20 witam nie wiecie gdzie potzrebuja pracownikow na budowe tzn na pomocnika?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 56 Re: praca na budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:44 Dzisiaj pomocnik najlepiej zeby mial juz z 5 lat doswiadczenia ;] Na budowie centrum handlowego do zbrojen potrzebuja, ale nei wiem czy z doswiadczeniem czy bez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzibit Re: praca na budowie IP: *.chello.pl 11.05.09, 10:59 a gdzie mozna sie czegos wiecej dowiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: praca na budowie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.05.09, 12:55 w PUP ale chcą z wyksz. budowlanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malin Re: praca na budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:09 trzeba pochodzić po budowach ,jest tego całe mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Re: praca na budowie IP: *.197.62.80.threembb.co.uk 11.05.09, 23:28 Oto ja, idealny pomocnik budowlany: -wykształcenie wyższe, budowlane, -wiek: 22 lata, -5 lat doświadczenia na budowach zjednoczonej jewropy, -1 rok doświadczenia na budowie akwaparku na Ratuszowej, -gotowość podjęcia zatrudnienia za minimalną płacę krajową. I wciąż nikt mnie nie chce ;-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kill Re: praca na budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 01:31 oj stary musisz mieć wymagania chyba 3 tysiaki ci się marzy ale to nie UE sory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dający robotę Re: praca na budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:19 Do "wiadomo kto" młody jak w robocie jesteś taki bystry jak w myśleniu, to nie dziwię się że nikt cię nie chce. 1+5+wyższe+średnie+podstawowe = nie zdążyłeś się urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś