Dodaj do ulubionych

Paulina Lenda?

31.05.09, 15:38
Czy pamiętacie Paulinę Lendę ze Świdnicy (tę, która brała udział w Mam
Talent). Dziś ujrzałam ją w tv i wróciły spory z moimi przyjaciółmi. Mam (może
mylne) nieodparte wrażenie, że Paulina Lenda to chłopak. Czy tylko mi się tak
wydaje? Co Wy o niej myślicie? Chłopak, to czy dziewczyna?
Obserwuj wątek
    • Gość: oxo Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 19:02
      W środku dziewczyna na zewnątrz chłopak.
      • Gość: dido Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 19:32
        Zdecydowanie przemiła dziewczyna o cudownym głosie...Coś jeszcze?
        • Gość: P Re: Paulina Lenda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 21:55
          Durni ludzie, co was porąbało? Jak można takie głupie pytania
          zadawać??? Zaścianek umysłowy w tym mieście!
          • Gość: dido Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 23:02
            Medusa x pewnie pedałka........
            • lastwarrior666 Re: Paulina Lenda? 31.05.09, 23:40
              Nie najeżdżajcie na autora tego wątku. Każdy może mieć swoje odczucia na ten
              temat. Ja jednak oglądając dzisiaj "Szansę na Sukces" doszedłem do takiego
              samego wniosku, nie że wygląda jak chłopak ale, że ma jakieś takie dziwne rysy
              twarzy ... cóż, moje odczucie.
            • medusa_x Re: Paulina Lenda? 02.06.09, 18:16
              zdefiniuj słowo "pedałka" gamoniu...
              • Gość: as Re: Paulina Lenda? IP: *.152.149.190.dsl.dynamic.eranet.pl 02.06.09, 18:34
                dlaczego mnie to nie dziwi,że w Polsce jak komuś coś wychodzi to od
                razu wyszukuje się w nim wady a nie zalety...
      • Gość: do wszystkich Re: Paulina Lenda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:16
        na 100% ma pisiora bo to chłopak jak miriam identyko....
        • Gość: medusa_x Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.09, 19:04
          Choć jedna osoba z dobrym wzrokiem i zmysłem :-)
          • Gość: jack Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.09, 22:06
            ma bardzo rozbudowane ramiona ,duże dłonie,silny głos i meskie ryst
            twarzy i strasznie krzaczaste brwi jak Breżniew a z kobiety jedynie
            dlugie wlosy
    • Gość: nana Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.09, 22:34
      ogladalam ja kilka razy i rzeczywiscie mialam straszne wrazenie ze to
      mezczyzna,ale ludzie nie robcie z tego afery,dziewczyna ma taka meska urode i
      trudno,nie rozumiem dlaczego mamy jej z tego powodu dokuczac na forum publicznym
    • Gość: mmm Re: Paulina Lenda? IP: 62.87.130.* 04.06.09, 06:49
      paulinalenda.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album13&id=100_4228c

ładny głos to ona ma ale faktycznie wygląda jak facet.
      • Gość: wiadomo Re: Paulina Lenda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 09:30
        "bo nie da się od siebie uciec" ten tekst mówi wszystko za siebie jasne że to
        chłopak myślę że ma problemy z osobowością i akceptacją.
        • Gość: Korna Re: Paulina Lenda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:58
          A czy ktoś z was widział ją w prostych włosach, związanych w kitke?
          Zapewne nie, a wiec zalujcie. Wyglada bardzo kobieco w zwiazanych
          wlosach, i jest piekna. A to ze tvn zrobil z niej babochlopa to co
          innego.
      • Gość: kiki Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 09:19
        Śpiewa wspaniale, ale faktycznie oglądając foto wracają w pamięci obrazki z lat
        świetności Modern Talking, King'a czy Dead or Alive :). Do tego ma takie
        wąziutkie (męskie) biodra, że... hmm.
    • Gość: co to za pytanie Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.09, 13:51
      co to za pytanie czyzby ktos zazdroscil Paulinie talentu
      • Gość: jaga Re: Paulina Lenda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 19:50
        znam Paulinę i wierzcie to najprawdziwsza młoda,skromna i fajna
        dziewczyna.
        • Gość: gosc Re: Paulina Lenda? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.06.09, 20:09
          Ale Wy jestesie okropni nie macie innych problemow!!!!Chlopak czy
          dziewczyna czy to takie istotne jest zdolna,ma fantastyczny glos
          czemu sie na tym nie skupicie.
    • Gość: Pulsar Re: Paulina Lenda? IP: *.bater.net.pl 25.06.09, 09:35
      Pokażcie mi choć jedną dziewczynę z jabłkiem Adama.Oprócz oczywiście Pauliny.
    • Gość: Gosc.Australia. Re: Paulina Lenda? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.06.09, 18:47
      W normalnym kraju w ktorym ja zyje- spoleczenstwo byloby bardzo dumne z posiadania takiego talentu. Polacy jak zwykle chorzy na umysle robia z igly widly. Oczywiscie ze to dziewczyna. polacy ( durnota)a przedewszystkim internauci to D E B I L E. Zastanow sie baranie i baranico zanim cos napiszesz.
      To jest kielek naszej kultury narodowej. I przestancie na forum- pisa-brednie-gdzie czyta caly swiat i okazywac swoj DEBILIZM. Bo swiat sie z was smieje. CHORZY POLACY!!!!!.BRAK SLOW. Wejdz Baranie na forum Wloch, Canady,Australii,Nowej Zelandii i zobacz jak tam sa kulturalne wypowiedzi. A w Polskim tylko Chamstwo i przeklenstawa. SZOK!!!! STOP.Opamietajcie sie chorzy iternauci. Lekarz naprawde wam moze duzo pomuc. Trzeba sie tylko do niegop wybrac. Brak slow.!!!!!!
    • Gość: Gosc. Re: Paulina Lenda? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.06.09, 18:48
      Idz sie lecz!!!! ale wybierz naprawde dobrego doktora na swoj MOZG.Pomoze ci z pewnoscia!!!Bo twoj MOZG jest w zaawansowanym juz stadium choroby!!!!!!!!!!
    • Gość: erg Re: Paulina Lenda? IP: *.chello.pl 26.06.09, 09:39
      ze juz dziewczyna ma gruby glos to musi byc facetem. jak dla mnie ma sliczny glos i ja podziwiam.
      • Gość: jaga Re: Paulina Lenda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 11:33
        wejdzcie na naszą-klasę na kandydata na naszego prezydenta Darka
        Lendę.Paulina to jego bratanica. Pozdrawiam
        • Gość: cc Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.09, 14:58
          raczej bratanek :)
          • Gość: soad Re: Paulina Lenda? IP: *.chello.pl 08.08.09, 09:59
            Paulina Lenda jest normalną, żywiołową, inteligentną dziewczyną
            oryginalną urodę odziedziczyła po kim?
            ja wiem - wy w Wałbrzychu powinniście wiedzieć bardzo dobrze
            a jabłko Adama? mam ja! Adam
            Ona ma jabłko Pauliny :):):)
            to porządna dziewczyna - nie kradnie jabłek
            • Gość: KiKi_1993 Re: Paulina Lenda? IP: 83.1.98.* 26.08.09, 22:47
              Witaj soad. Jeśli już oceniacie kogoś, spotkajcie się z tą osobą na żywo, twarzą
              w twarz. Z dobrego ujęcia przy dobrym świetle moglibyście zrobić z niej
              półtorametrowego karła, w innego gwiazdę NBA. Do tych ludzi którzy piszą tę
              brednię, postawcie się na jej miejscu, jej rodziny, co byście wy czuli?!
              • Gość: Adam Re: Paulina Lenda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 09:11
                A wiecie co Amanda Lear to też facet Posłuchajcie:
                www.youtube.com/watch?v=yvt_43jM_FA
                • Gość: Lena Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 09:54
                  Skoro tak ranimy uczucia jej/jego i rodziny, to niech wrzuci na swoją stronę
                  zdjęcia z dzieciństwa. Coś z przedszkola, wczesnej szkoły. Wtedy nie byłoby
                  wątpliwości co do płci...
                  • Gość: KiKi_1993 Re: Paulina Lenda? IP: 83.1.98.* 28.08.09, 01:24
                    To niech Paulina zrobi sobie testy genetyczne albo test płci jak Semenya, jest
                    lepszy sposób, test płci a`la Katarzyna Piórecka z serialu Zmiennicy tylko że na
                    większa skale- przed kamerami. Tylko nasuwa się jeszcze jedno pytanie, jeżeli
                    Paulina jest mężczyzną, to dlaczego ja tak rodzice nazwali, tak dla jaj?
                    • Gość: DDoS Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 01:34
                      Przecież to koleś, nie ma innej możliwości normalny gość wyczuje w niej a raczej
                      w nim że to nie dziewczyna .
                      • Gość: iii Re: Paulina Lenda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 07:24
                        Wszyscy wypisujący te bzdury to prymitywne żałosne karły moralne. Ludzie
                        idźcie się leczyć zamiast wypisywać brednie na forum.
                        • Gość: Lena Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 07:59
                          A Ty jesteś karłem intelektualnym, bo zamiast odpowiedzieć argumentami na
                          argumenty to bronisz tego człowieka wyzywając innych, którzy mają coś do
                          powiedzenia. Przeczytaj swój post kilka razy to może mimo ograniczeniu
                          uświadomisz sobie, że jego tekst to dopiero brednia zaśmiecająca forum.
                          • Gość: KiKi_1993 Re: Paulina Lenda? IP: 83.1.98.* 30.08.09, 22:59
                            Lena i inni, ale to wy nie podajecie żadnych sensownych argumentów. Argumenty ze
                            zdjęciami, niedorzeczność, do tego co wcześniej napisałem, można dodać to, że są
                            programy a`la Photoshop, których działanie prawie każdy zna, przed zdjęciami na
                            twarz kładzie się "tonę" makijażu, co do głosu, jest coś takiego, co sie nazywa
                            kontralt, jest to bardzo niski głos u kobiety, to jest coś pomiędzy altem, a
                            tenorem. Ludzie którzy piszą, że Paulina śpiewa basem, są albo głusi, albo nie
                            mają zielonego pojęcia o muzyce.
                            P.S nie jestem kobietą klecho.
                    • Gość: Klecha Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 07:54
                      Ależ inteligencją to Ty nie grzeszysz, jak widzę nasuwają Ci się pytania
                      retoryczne. Nie pomyślałaś, że można zwyczajnie samemu nadać sobie nowe imię i
                      kazać na siebie tak mówić? Może mieć w dowodzie Paweł a przedstawiać się jako
                      Paulina. Pomyśl trochę. Skądinąd jeśli tak ją ranią podobne oskarżenia, to jaki
                      to problem udowodnić, że ludzie się mylą i mieć święty spokój.
                      • Gość: saint Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 08:16
                        Klecha leć do psychiatry.
                        • Gość: Klecha Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 21:56
                          Widzę, że Tobie pomógł. Zamiast steku bzdur poprzestajesz na jednej. Gratulacje.
                          • Gość: saint Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 08:16
                            No jasne klecho.Gwiazdy mi pokazały,ze masz cipcie.I po co zakładasz rajtuzki ze
                            skarpetką z piaskiem w kroku?I tak już wszyscy wiedzą...
                            • Gość: Klecha Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 18:20
                              Prostak z Ciebie saint w intelektualnym wieku przedszkolnym...
                              • Gość: saint Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 19:41
                                Klecho,może i jestem prostakiem.Twój guru ojciec dyrektor z mózgu zrobił ci
                                "pulp fiction".Przestań go w końcu całować w serdeczny palec prawej ręki,którą
                                tyłek podciera.A przed tym nie zapomnij zdjąć kolorowego moherowego beretu z
                                tzw.głowy.Paulina ma talent na miarę Tiny i oby ktoś to zauważył,nie zmarnował
                                jej talentu tak jak Górniak.
                            • Gość: haah Re: Paulina Lenda? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 18:35
                              Mi gwiazdy nic pokazywać nie muszą gdy u "dziewczyny" widzę jabłko Adama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka