Dodaj do ulubionych

RIP Studio

IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.09, 01:15
Nie wiem, czy to odpoweidnie miejsce, ale chciałam polecić firmę od
reklamy RIP. Skorzystałam z usług pana Norberta... Miły człowiek,
fachowa obsługa, niska cena... Polwcam wszystkim robiącym reklamę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: RIP Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 03:12
      Gość portalu: przedsiębiorca napisał(a):
      > ...chciałam polecić firmę od reklamy RIP...Polwcam wszystkim robiącym reklamę.<
      -------------------
      • Gość: kazio Re: RIP Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:48
        Nowa branża, podobno z perspektywami.
    • Gość: Być Re: RIP Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:01
      Niska cena???

Żart jakiś chyba.

• Gość: aqq Re: RIP Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 20:04
        w porównaniu z mirwalem to mają niskie ceny
    • Gość: gringo Re: RIP Studio IP: *.197.37.235.threembb.co.uk 04.07.09, 14:32
      co za perfidna autoreklama
      • Gość: slepajula Re: RIP Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 19:59
        i Niech spoczywa w pokoju!
        • Gość: k Re: RIP Studio IP: 62.87.160.* 05.07.09, 16:34
          Ja potrzebowałam zrobić grafikę na samochód. Zapytałam o cenę i zawołał 3000zł!
          Nie pytając jaki samochód i jaka grafika! Później zadzwoniłam do konkurencji to
          byli mi uprzejmi wytłumaczyć jak kształtuje się cena zależnie od typu grafiki. W
          końcu zrobiłam za niecałe 200zł drzwi obok. Dziwi mnie, że jak przychodzi chętny
          klient to odstraszają ceną z sufitu a później umieszczają jakąś dziwną
          kryptoreklamę na forum.
          • Gość: gosc Re: RIP Studio IP: *.chello.pl 05.07.09, 18:32
            Nie potrafia zrobic szyldu, najpierw chca wszystko wiedziec, biora
            grafike a jak uslysza ze jest zgloszona w Urzedzie patentowym
            (ciekawa) to umywaja rece ( nie mozna wykorzystac) Niech Pan da
            spokoj, wszedzie jest kryzys.
            • Gość: Finger Re: RIP Studio IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 20:03
              Spoczywajcie w pokoju...i że jeszcze ten tandem działa...o rety...
              • Gość: Piotr Re: RIP Studio IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.09, 20:43
                Może i miły, ale wystarczy zajrzeć na stronę agencji by się przekonać, że poziom
                usług raczej dla "niewymagających" klientów. Ale cóż jeżeli cena również
                niewygórowana to może i zadowoleni klienci będą
                • Gość: ela Re: RIP Studio IP: *.17.115.lan.e-wab.pl 06.07.09, 10:00
                  Ta firma to totalna porażka..kiedyś chciałam u nich zmówić szyld
                  podświetlany, zewnętrzny z logo firmy. Przyjechał koleś, zrobił
                  zdjęcia, wszystko dokładnie obmierzył i spisał..po tym słuch o nim
                  zaginął..przestał odbierać telefony - wychodzę z założenia że chyba
                  przerosło jego możliwości wykonanie tegoż szyldu..ale kultura
                  wymagałaby poinformować
                  • Gość: ? Re: RIP Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:09
                    Przecież wiadomo, że RIP to od "ripania" więc o co Wam chodzi?
                    • Gość: żenada reklama Re: RIP Studio IP: *.centertel.pl 07.07.09, 16:37
                      nie polecam , naciągają na kasę , taki Norbert zbiera zamówienia i
                      jedzie zlecić to podwykonawcy , który też musi zarobić i cena z
                      kosmosu , zazwyczaj współpracuje z takim chamem ze Szczawna taki typ
                      z brodą brudas jakich mało ,,,,,,,,,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka