Dodaj do ulubionych

Endokrynolod w Wałbrzychu.

IP: *.isp.tvkg.net 02.08.09, 08:48
Chodzi ktoś z Was do endokrynologa? Znacie jakiegoś dobrego tzn takiego który nie patarzy tylko na wyniki TSH, nie każe wykonywać badań poszczególnych hormonów Ft3 Ft4. Czy raczej takiego w wałbrzychu nie ma. A może gdzies dalej ktoś zna dobrego. Napiszcie jakiego namiary i jak was leczą.Bardzo porszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: barbara1 endokrynolog IP: *.isp.tvkg.net 04.08.09, 17:56
    • Gość: barbara1 Re: Endokrynolog IP: *.isp.tvkg.net 04.08.09, 17:58
      • Gość: ani Re: Endokrynolog IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.08.09, 18:00
        kiniaW Wałbrzychu niema dobrego endykrynologa ewentualnie ginkolog-endykrynolog
        SZymczyk ale jest drogi
        • edalo Re: Endokrynolog 04.08.09, 20:21
          Żeby kogoś leczyć trzeba patrzeć na wyniki.Znam tylko dr.
          Marcinkowskiego. Chodzę do niego i nie nic przeciwko, ale są różne
          zdania na jego temat. Ja jestem zadowolona. Można jeździć do
          Wrocławia, ale czy warto?Nie chciałabym, aby lekarz mnie leczył bez
          badań, tak na słowo hornoru.Z takiej lekarki zrezygnowałam.
    • Gość: KasiaM. Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 08:25
      Ja chodze do lekarza w salusie (na podzamczu, prywatne gabinety), jestem zadowolona.
      Nie polecam lekarza, który przyjmuje w przychodni w/w osiedlu (chyba nazywał się
      Marcinkowski) - byłam u niego tylko raz i to mi wystarczyło...
      • Gość: Barbara1 do KasiaM IP: *.isp.tvkg.net 06.08.09, 21:52
        A czy doktor doroszewski kaze Ci tylko samo tsh przynosić? Czy inne badania też, w ogóle nie zapytałam czy masz problem z tarczycą? Czy z czymś innym? Napisz proszę. Ja tez do niego chodze tzn 2 razy bylam niby ok, ale on tylko własnie tsh mi kaze przynosić, a mi hormony ft4 spadają mimo,ze spada tez tsh a mam niedoczynnośc. mam sie zapisać za miesiąc na kontrole i sama nie wiem czy iśc do niego czy nie. A marcinkowski to ponoć w ogóle do bani. ja mam takie troche skomplikowane wyniki, czesc w normie częśc nie, i nie wiadomo co mi jest tak naprawde, dlatego szukałam dobrego endookrynologa, ale chyba takiego tu nie znajde.
    • Gość: Kolega Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:36
      Dr Zieńczuk. Al. Wyzwolenia 13/2, rej. 0748423523.
      • Gość: gość Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 22:07
        Do dr Marcinkowskiego trafiłam zupełnie przez przypadek i jestem
        zadowolona. Daje skierowania na usg, biopsie tarczycy i wiele
        innych, myślę ze leczy całkiem profesjonalnie. tak samo jak ci co
        biora 100 za wizytę i każą przychodzić co tydzień albo dwa do
        kontroli.
        • Gość: ewela Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.08.09, 22:54
          ma ten sam problem, ciężko w wałbrzychu o dobrego specjalistę w tej dziedzinie,
          mam opuchnięta nasadę języka i nikt nie wie od czego, tsh w normie, usg szyji
          też ok, na tle uczulenia też wykluczone a leki dostałam na wszystkie te mozliwe
          choroby... sama nie wiem co robic, dzisiaj wyszłam ze szpitala ale na
          konsultacje endokrynologa nie ma co liczyć......
          • Gość: Barbara1 Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.isp.tvkg.net 07.08.09, 09:52
            Doroszewski nie kaze prztychodzić czesto ,raz byłam w marcu potem w maju i teraz we wrzesniu kazał. JA uważam,że to za żadko jak na początek bo za długo jestem na jednej dawce leku która potem okzauje sie za mała. No nic jak nie ma nikogo o wiele lepszego a raczej tego samego pokroju to pojade do doroszewskiego, ale jak mnie wkurzy to spróbuje do tych innych endokrynologów, których tutaj wymieniliście. dzięki.
            • Gość: ja Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:44
              też polecam Szymczyka, może drogi, ale zdrowie najważniejsze. Przyjmuje w
              przychodni Krzysztof
              • Gość: kobieta Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:25
                byłam u Szymczyka i na początku nie byłam zadowolona, ale gdy zaczęłam się
                lepiej czuć z pełną odpowiedzialnością polecam
                • Gość: Barbara1 Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.isp.tvkg.net 06.09.09, 12:24
                  Byłam kolejny raz u Doroszewskiego, ale wiecej tam nie pójde to kropny zarozumialec.W oólge mam go dośc.Niedość ,że 100 zapłaciłam to nic si enie dowiedziałam, a lekarz ignoruje to,że nadal źle sie czuje, tylko wmawia mi zmęczenie od niewiem czego.A najlepiej to pewnie by mi chorobe psychiczną wmówił.Chciałam zapytać o tego Szymczaka, czy on zajmuje sie tarczycą, czy bardziej hormonami kobiecymi,Co prawda prolaktyne tez mam za wysoką,ale głowny problem to tarczyca. Ile kosztuje wizyta i czy długo sie czeka na wizyte.On jest też ginekologiem, to jak wyglada wizyta bada też ginekologicznie? czy nie, bo nie wiem wrazie co jak sie przygotowywać na wizytę.A np jak jade z problemem tarczycy a chciałabym by mnie tez przebadał ginekologicznie,to płaci sie podwójnie czy jak? Sama nie wiem gdzie iść czy do niego, czy do tej pani Zieńczuk.
                  • Gość: Basia Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.isp.tvkg.net 06.09.09, 18:34
                    up
                    • Gość: cool Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 23:20
                      boże Barbara I zastranów się jakie pytania chcesz zadać, bo wyszedł jeden wielki
                      bełkot
                      • Gość: Barbara1 Re: Endokrynolog w Wałbrzychu. IP: *.isp.tvkg.net 07.09.09, 09:43
                        Do cool. Nie wiem o co ci chodzi. Zapewne nie masz żadnych problemów zdrowotnych i nie wiesz co to znaczy znaleść dobrego lekarza. Niedość,że człowiek jest chory , to jeszcze musi sie użerać z lekarzami, bo ci sa tragiczni. Zadałam proste pytania odnośnie lekarza szymczyka. Nie znam go i nie wiem, czy trafiając tam znów nie wydam w błoto kolejnych pieniędzy, a lekarz bedzie mnie leczył nie na tarczyce a na co inne. Oczekiwałm odpwiedzi osób, które z chorą tarczycą chodzą, do doktora Szymczyka-chyba,że takich tu nie ma, bo być może większośc chodzi do niego jako do ginekologa.Może tak trochę więcej wyrozumiałości.
                        • edalo Re: Endokrynolog w Wałbrzychu. 07.09.09, 11:05
                          Nie rozumiem dlaczego nie chcesz iść do dr. Marcinkowskiego. Chodzę
                          od 4 lat i jestem zadowolona. Daroszewski to arogant i na zadane
                          pytanie odpowiada pytaniem z podtekstem ironii.
                          Marcinkowskiego poleciłam koleżance i jest wdzięczna i bardzo
                          zadowolona. Przyjmuje na Podzamczu prywatnie.
                          • Gość: gosia Re: Endokrynolog w Wałbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 17:29
                            polecam Szymczyka, ale Barbarze nie odpowiem na jej wątpliwości, bo faktycznie
                            leczę się na zupełnie inną chorobę. Najlepiej jednak pójść, już po pierwszej
                            wizycie zorientujesz się, jak jest naprawdę
                          • Gość: Barbara1 Re: Endokrynolog w Wałbrzychu. IP: *.isp.tvkg.net 07.09.09, 17:37
                            Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Jestem bardzo wdzięczna za pomoc.
                            • Gość: dido Re: Endokrynolog w Wałbrzychu. IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.09, 19:03
                              Barbara1!Czytam te podpowiedzi forumowiczów...Eh....Polecam ci p.doktor Elżbietę
                              Zarębę -Bogdał.Pracuje we Wrocławiu na Pasteura,babka z dużym doświadczeniem.W
                              soboty przyjmuje w Strzegomiu..Jak jesteś zainteresowana to daj znać.Podam ci
                              adres i tel.Ona zajmuje się głównie endokrynologią typu
                              tarczyca,cukrzyca,otyłość a nie ginekologią.
                              • Gość: Barbara1 Do Dido IP: *.isp.tvkg.net 07.09.09, 22:06
                                Podaj namiary na tą Panią ze Strzegomia, i napisz jeśli wiesz czy długo sie czeka na wizytę.
                                • Gość: dido Re: Do Dido IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 18:51
                                  Zaręba-Bogdał przyjmuje w każdą sobotę od godz.15.00 w Strzegomiu po byłym
                                  budynku pogotowia ratunkowego.Jest to prawie na przeciwko marketu inter
                                  marche.Jedzie się jak na Legnicę.Przyjmie cię od razu ale radzę pojechać
                                  wcześniej i być tak na 13-14-tą bo ma masę pacjentów.Jak chcesz się więcej
                                  dowiedzieć to podaję pani doktor nr.domowy.Dzwoń do niej po 20-ej,bo jest
                                  zajęta w klinice 071 78 74 790.Wizyta ostatnio to 70zł,nie wiem może podrożało
                                  ale na pewno nie pożałujesz.Jak coś to daj znać,jakie masz wrażenia po wizycie i
                                  co ci zaleciła ok?
    • Gość: kiwi Re: Endokrynolod w Wałbrzychu. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.09.09, 20:26
      nie mam takiej potrzeby(i Bogu dzieki)korzystania z takiego
      specjalisty,ale pracuje w sluzbie zdrowia i mialam okazje pracowac i
      dr.Marcinkowskim i dr.Daroszewskim.Marcinkowskiego odradzam,a
      Daroszewskiego jak najbardziej polecam!najwazniejsza roznica miedzy
      nimi to taka,ze Marcinkowski jest lek.med.o specjalizacji
      endokrynologicznej,a Daroszewski jest doktorem nauk medycznych i ma
      zdecydowanie wieksza wiedze niz dr.M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka