Dodaj do ulubionych

Zdięcie szwów - RADA!!!!

IP: *.chello.pl 03.08.09, 15:16
WItam, mam założone szwy, czy ktoś orientuje się czy moge zdiąć je w innej miejscowości np. w przychodni zgodnie z terminem??
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Zdięcie szwów - RADA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 16:46
      Szwy zdejmuje chirurg a do tego musisz mieć skierowanie od lekarza pierwszego
      kontaktu. Raczej będzie trudno zrobić to w innym mieście.
      • Gość: xxx Re: Zdięcie szwów - RADA!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.08.09, 16:48
        jak bedziesz miec skierowanie to ci zdejma inaczej samemu mozna
    • Gość: skalpel Re: Zdięcie szwów - RADA!!!! IP: *.chello.pl 03.08.09, 17:47
      normalnie je ściągaj samemu no chyba że liczysz na odszkodowanie
      • Gość: ABC Re: Zdięcie szwów - RADA!!!! IP: *.chello.pl 03.08.09, 18:55
        no odszkodowanie wchodzi w gre, ale np czy na pogotowiu mi je sciagną w innej miejscowości ?? :/
        • Gość: sylwka Re: Zdięcie szwów - RADA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 19:11
          zadzwon na pogotowie tam ci powinni udzielc informacji
    • Gość: DO PYTAJACEGO Re: Zdięcie szwów - RADA!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 13:58
      no raczej jezeli jestes daleko od domu i musisz miec to
      sciagniete to ci sciagnom samemu nie sciagaj bo to musi zobaczyc
      osoba ktora sie zna na tym czy wszystko sie goi i czy nie ma stany
      zapalnego i trzeba rane zdezynfekowac i szwy powinny byc usowane od
      7 dni do 14 dni
      • Gość: znerwicowany Re: Zdięcie szwów - RADA!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.08.09, 09:29
        Ponad dwa tygodnie temu "machnąłem" się siekierą w nogę i lekarz na pogotowiu
        założył mi dwa szwy. Po 12-14 dniach miałem zgłosić się na zdjęcie, ale
        fizycznie nie miałem na to czasu. Wczoraj jednak wziąłem pęsetę i samemu
        usunąłem szwy. To naprawdę żaden problem, o bólu nie wspomnę.
    • Gość: Kolega Re: Zdięcie szwów - RADA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:38
      Dr Subedi, Al. Wyzwolenia 13/2. Tel 0748423523
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka