Gość: goscY IP: *.dsl.bell.ca 04.08.09, 18:19 Ktoś korzystał z usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyu Re: Fotograf Jarosław Michalak IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.08.09, 18:27 a gdzie jest studio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscY Re: Fotograf Jarosław Michalak IP: *.dsl.bell.ca 04.08.09, 18:30 Nie ma studia. Pracuje w galerii pod Arkadami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Fotograf Jarosław Michalak IP: *.17.50.lan.e-wab.pl 06.08.09, 12:01 Znam. Nie lubie. Maniak i przynudza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fmot. Re: Fotograf Jarosław Michalak IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 13:54 Co prada to prawda - trochę przynudza. Ale mimo to fotki mi się podobają - zależy kto co lubi. Wiedze jednak na temat ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Fotograf Jarosław Michalak IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 13:57 Gość portalu: Fmot. napisał(a): > Co prada to prawda - trochę przynudza. Ale mimo to fotki mi się > podobają Jeżeli jego twórczość uważasz za "fotki", to gratuluję. Jesteś zapewne tym, co cyka foty, a nie fotografuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Fotograf Jarosław Michalak IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 14:07 "Pracuje w galerii pod Arkadami" ? A co to takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fmot Re: Fotograf Jarosław Michalak IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 14:07 A i owszem cykam fotki - amatorsko - po 15 latach w photoshopie - potrafie z nich zrobic "dzieła" Michalaka i co czy jestem fotografem ? Nie! ja tak nie uważam... Odpowiedz Link Zgłoś