Gość: kandydatka IP: 188.33.12.* 11.08.09, 20:00 Oto moje pytanie: Czy ktoś pracował w biurze rachunkowym u Pani Rościńskiej ? Złożyłam tam ofertę i czekam na odpowiedz. Chciałabym się wcześniej dowiedzieć jakie panują tam warunki. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: praca w biurze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:36 Uciekaj dziewczyno!!! Praca po 10 godzin, w soboty tez Mobbing w pełni i darcie mordy prz byle pomyłce. Odwalanie roboty za ubiegłe lata. Brak poszanowania dla pracownka - było tam kilka dobrych dziewczyn to tak im umiliła życie, że poodchodziły. Pańszczyzna a nie praca.Szukaj gdzie indziej, chyba że chcesz być niewolnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: praca w biurze IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 14:54 Praca za minimum cytat włascieielki " bo tyle daje Państwo" Lecz za maximum twoich sił i mozliwości nawet ponad siły i mozliwości. częśto = zawsze nadgodziny, obietnica podczas rozmowy podwyzki = nigdy. pracujące soboty normalka, ale płacone na lewo standard to 2 tygodnie pracy po 10 h dziennie i dwie soboty po 8 czy 6. Na początku owszem miło ale atmosfera się rozkręca.... niestety w złą stronę. Często wrzaski i podjazdy... cytat włascieielki " każdy inny pracodawca tez by na Ciebie krzyczał" spóxnisz się chocby 10 min juz odrabiasz zostając w pracy w nagdodzinach 30 min. niby praca do 16 ale to fikcja, cytat włascieielki " to nie państwowa praca że sie podrywamy z krzesła punkt 16, trzeba się poświęcać pacy" ------------------------ Przykładów moge ci podac jeszcze wiele... ale stanowczo odradzam. Ja od niej odeszłam po 1,5 roku. Mam normalna pracę,a le i tak trudno pozbyc się tego uczucia ktore wtłamsiła w człowieka że nikt inny cię nie przyjmie do pracy a kazdy pracodawca płaci minimum. Stanowczo nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś