Dodaj do ulubionych

agility club wałbrzych

IP: *.chello.pl 18.08.09, 20:16
Witam serdecznie!
Od jakiegoś czasu myślę nad założeniem klubu psich sportów (agility, frisbee, obedience, itp.) a w szczególności toru agility. W związku z tym mam pytanie czy byliby jacyś chętni do stworzenia takiego toru w Wałbrzychu?
Psie sporty to fantastyczny sposób na aktywne spędzenie czasu ze swoim psem i pogłębienie więzi łączącej psa z właścicielem.
Osoby zainteresowane stworzeniem takiego toru, uczestnictwem w clubie proszę o kontakt na maila: agcza82@o2.pl
Czekam na Wasze opinie, sugestie, propozycje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gck Re: agility club wałbrzych IP: 188.33.106.* 19.08.09, 23:29
      Widzę, że wróciła moda na futrzaki. Było kiedyś coś w tym rodzaju tyle że
      bardziej skoncentrowane na tresurze zdaje się na podzamczu w miejscu gdzie teraz
      jest parking castoramy. Nie wiem czy wogóle jest sens. Torów przeszkód mamy w
      okolicach pod dostatkiem z psem pobiegać i się pobawić też. Wątpię, żeby
      ktokolwiek poza skończonym snobem byłby skłonny korzystać z usług tego typu --
      brzmi równie groteskowo jak "psi fryzjer" w Wałbrzychu, gdzie wielu się nawet
      samemu nie czesze :D

Lepiej kasę na takie coś to wytargać w ramach jakiejś akcji normowania sytuacji
      z paskudzącymi to tu to tam psami. Jakieś szkolenia niby na temat tego czy to
      psia kupa jest mniej kupą niż ludzka kupa. Każdy by ze szkolenia ze szpadelkiem
      do sprzątania po swoim psie wyszedł a w zamian powstałby może takowy obiekt jaki
      Ci się marzy. Donaldzie <lol>

gcKot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka