IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 11:01
1. Andersa nie zrobią - Anders też nie miał lekko
2. Akła zdruj - krótko i na temat : NIE MA SZANS
3. Saga o Dzieciach Obwodnicy - przed nami jeszcze z 10 tomów
4. "Rewitalizacja Śródmieścia" - cyt. "ha ha ha"
5. Victoria - 5 lat i pada
6. Magnolia - 5 lat i otwarcie
7. 2020 - 100 tys. mieszkańców
8. GDK - przemalowane na "2101 - 2201"
9. 2012 - nowe godło Wałbrzycha - CZARNY KRUK
... MIŁEGO DNIA :D
Obserwuj wątek
    • Gość: cube Re: wizja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.09, 11:33
      wyslij totka, bo 6 napewno z tego trafisz :-)
    • Gość: xxx Re: wizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 11:47
      gośc ma racje pisze prawde podpisuje sie pod tym
      • Gość: ucho Re: wizja IP: *.centertel.pl 21.08.09, 15:33
        I ja się z tym zgadzam.
        Wałbrzych to zaścianek... nawet współpracownicy
        i urzędasy Kruczka mówią że to najgorsze czasy
        dla naszego miasta, nawet za mocnej komuny aż tak źle nie było...
        • Gość: bio Re: wizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 15:34
          BRAWO !!!!!!!
    • Gość: piszpantu Re: wizja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.09, 21:02
      chyba trzeba sie zgodzic.
    • wania79 Re: wizja 21.08.09, 21:26
      Wszystko to h*j w porównaniu z bombą atomową.
    • wania79 Re: wizja 21.08.09, 21:33
      Tu się wszystko zaczyna i nic nie kończy. Wałbrzych to Niekończąca się opowieść.
      • Gość: gosc Re: wizja IP: *.centertel.pl 22.08.09, 07:46
        Rok 2020 i 100 tysiecy mieszkancow? Chyba o jedno zero za duzo sie
        pomyliles:)
        • Gość: matylda Re: wizja IP: *.chello.pl 22.08.09, 19:10
          Jeżeli odejmie się wszystkich, którzy w Wałbrzychu mieszkają na papierze, a pojawiają się tu tylko na święta, prawdopodobnie już jest nas mniej niż 100 tysięcy.
          • Gość: bolo Re: wizja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.08.09, 19:44
            No tak ale w znakomitej większości to nalewkowicze czyli żelazny elektorat
            obecnej władzy która na czas wyborów potrafi ich skutecznie zagospodarować.
            • Gość: iluzja Re: wizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 23:24
              składam swój podpis XXX
              Och ,jakże chciałbym się niezgodzić z tym co
              napisane ....podyskutować ... Nie mogę ....
              • Gość: xyz Re: wizja IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 24.08.09, 05:26
                myślę że jak zwykle przesadzacie.

widzę że największą rozrywką na tym forum jest narzekanie.

andersa zrobią na 100% i to świetnie.
                powoli ale do celu tak?

viktoria z pewnością za 5 lat nie padnie. czy uważasz, że inwestor
                byłby na tyle niepoważną osobą by inwestować tyle forsy w coś co nie
                ma szansy przetrwania? myślę, że jest sprytniejszy od ciebie -
                jednak.

magnolia - no cóż. jest nadzieja - wywiesili chorągiewki ;]. nawet we
                wrocławiu mieli podobny problem, więc nie, nie jesteśmy gorsi.

basen - hmm... w najbliższych dniach z samej ciekawości dowiem się co
                z nim. ale szczerze wątpię by nie miał powstać.

i naprawdę dość już podobnych postów.
                to miasto ma jeszcze przed sobą świetną przyszłość.

• Gość: ehh Re: wizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 07:11
                  Panie prezydencie.. niech pan sie lepiej miastem zajmie a nie
                  przesiadywaniem na forum. Od tego ma pan nas,mieskańców.
                  • Gość: TnBd Re: wizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 08:21
                    Ostatnio coś mnie wizje nie opuszczają :), dziś śniło mi się, że chodziłem po Victorii (fajnie było!!!) :), a na mijance (Biały Kamień) zrobiono pętle autobusów i żeby dojechać do Szczawna trzeba było przesiąść się do tramwaju (nowe szyny i wagony) - PS. a co do "wizji" to też mam nadzieje, że nie wypali ;)
                    • Gość: nkl Re: wizja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.08.09, 08:38
                      forum.gazeta.pl/forum/w,168,99295846,99295846,Plan_inwestycyjny.html
                      • edalo Re: wizja 24.08.09, 10:51
                        Jako mieszkańcy tego miasta wykażmy się zaangażowaniem, zróbmy coś,
                        powiedzmy,że nam zależy na tym mieście, pogońmy do roboty tych co
                        mają robić.Nie chce się! To nie marudzić.
                        Jadę sobie w autobusie i na kolejnym przystanku wsiada śmierdzący
                        (doprowadzający do wymiotów)menel. Wszyscy odwracają głowy, zatykają
                        nosy.Widząc reakcję pasażerów odezwałam się, ale nikt mnie nie
                        poparł. Tak też wygląda sprawa w naszym mieście. Jeśli my mieszkańcy
                        nie pogonimy do roboty naszych radnych, straż miejską i innych, to
                        nic nie będzie z tego narzekania. A może rozliczyć tych co
                        obiecali.No tak, a co obiecali przed wyborami? Nikt nie wie.
                        • Gość: TnBd Re: wizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:01
                          W jaki sposób? Przecież nie pójdziey z transparentami na ratusz... Ja myślę żeby zacząć tak jak np. boa-666, potem może gazeta. Należy najpierw uświadomić mieszkańców co i jak. Potem może jakieś spotkania...
                    • Gość: xyz Re: wizja IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 25.08.09, 05:57
                      ja chodzę po viktorii codziennie no i czasami - fakt - jest fajnie ;]
                • Gość: widz tv Re: wizja IP: *.centertel.pl 24.08.09, 11:41
                  Wiecie kto robił badania marketingowe dla przyszłych galerii w mieście?? to
                  sprawdźcie czy przypadkiem nie jest to ta sama firma która pisała dla urzędu
                  miejskiego "strategię promocji miasta" ??
                  • edalo Re: wizja 24.08.09, 11:51
                    No właśnie, myślę,że my nie wiemy jak się do tego wszystkiego zabrać
                    i dlatego zgadzamy się na taki bałagan.Zaczynając już od własnego
                    podwórka albo nawet klatki schodowej.Zauważcie,że największy
                    bałaganiarz i wichrzyciel ma najwięcej do powiedzenia.Spokojni
                    lokatorzy zamykają się w swoim mieszkaniu i siedzą cicho. A powinno
                    być odwrotnie!
                    • Gość: do edalo Re: wizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 12:09
                      To co proponujesz? Bo wiadomo, że wybory gó... dadzą.
                      • Gość: edalo Re: wizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 12:44
                        Masz rację.Najpierw powinien zmienić się system wyborów.Jeśli to się
                        nie zmieni to dalej będziemy tkwić w g....wnie.Jeśli nadal będziemy
                        wybierać wedle przynależności politycznej to możemy spokojnie
                        wyjechać za granicę, bo nic tu dla nas nie będzie.Śmietankę spiją Ci
                        przy korycie, a dla nas znowu niskie pensje,wysokie ceny i bieda.
                        Rządzący powinni sie spierać o sprawy ważne dla nas, a tym czasem
                        wiele szumu a efektów żadnych.
                        Kogo np. obchodzi w Wałbrzychu cena wody i ścieków. Podana cena
                        przez WZWiK jest nieprawdziwa, ale nikt tego nie dementuje czyli
                        nikogo to nie obchodzi, dzwoniłam do gazety TW i ich też to nie
                        obchodzi.A my szara masa nie kąpiemy się, oszczędzamy i coraz więcej
                        płacimy.Tak można byłoby bez końca, ale już się zdenerwowałam tym
                        wszystkim.Na koniec tylko. Mądre społeczeństwo, które nie da sobie
                        w "kaszę pluć" może załatwić wiele. POWTARZAM,MĄDRE.
                • Gość: jevick Re: wizja IP: 79.162.156.* 24.08.09, 14:34
                  xyz-zgadzam sie-mamjuz dosyc tego defetyzmu
                  • edalo Re: wizja 25.08.09, 10:38
                    Widać przestał ten problem kogokolwiek interesować.Tak jest ze
                    wszystkim. U Polaka jest zryw, a potem cisza.Dlatego mamy tak
                    gó.....nie.
                    • Gość: TnBd Re: wizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 10:42
                      mnie dalej interesuje co się tu dzieje... masz może sensowny pomysł na to co zrobić?
                      • Gość: xyz Re: wizja IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 25.08.09, 16:16
                        jeśli jest tyle chętnych osób by coś zmienić to najlepiej zorganizować
                        jakąś grupę i spotkanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka