Dodaj do ulubionych

STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!!

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.04, 07:26
Wielce Szanowni Bywalcy Forum. Prosze Was abyście złożyli życzenia noworoczne
Naszemu Ukochanemu Starostwu.Jak My im nie złożymy to mogą pomyśleć że
zostali sami !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: To juz Nowy Rok Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.04, 09:53
      Aja ... szybkiego spotkania z prokuratorem
    • alisssa Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! 01.01.04, 12:29
      Starostwu w Nowym Roku zycze aby.....mniej brali do kieszeni a wiecej wydawali
      na rozkwit naszego Pięknego miasta, który jakby nie patrzeć ma WIELKI
      POTENCJAŁ:)
      • Gość: devilshe Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.04, 08:22
        Za miasto i jego rozkwit alisso "dba" prezydent a nie starosta. Ludzie,
        poczytajcie trochę przepisów, a potem "produkujcie się" na Forum. Najgorsze
        jest to, że wszyscy wiedzą wszystko, nie wiedząc praktycznie NIC! Powszechne
        polskie nieuctwo!
    • Gość: miła odpowiedź Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.04, 15:07
      Te zyczliwy,jak byś był starostwo to robił byś to samo. W Nowym Roku juz cie
      żółć zalewa a do konca 2004 zostało 364 dni ???? W Sylwestra ci nie poszło po
      twojej myśli czy co ???
      • Gość: życzliwy Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.04, 06:32
        ja myślę że taki komentarz mógł napisać człowiek który ma głowe z tego samego
        materiału co ja jaja !
        • Gość: flekujacy Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.04, 08:23
          ja mysle ze takie jajo jak ty nigdy nie dorosnie do napisania takiego
          komentarza jak ten czlowiek
        • Gość: miła odpowiedz Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.04, 09:52
          Ja widze z ty niecierpisz własnych jaj, wiecej akceptacji dla siebie i innych
          w Nowym Roku.
    • ledwozipie Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! 05.01.04, 12:40
      A ja im tam zycze aby ich na pale ponabijali :-))) A jeżeli to okaże się
      nierealne to chociaż rozwiązali ten moim zdaniem nikomu niepotrzebny twór,
      gdzie zarzad zarabia ogromna kase za nic, a w radzie zasiadaja przekręty,
      którzy kupili sobie mandaty za kilka nalewek. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka