Gość: Zyczliwy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.04, 07:26 Wielce Szanowni Bywalcy Forum. Prosze Was abyście złożyli życzenia noworoczne Naszemu Ukochanemu Starostwu.Jak My im nie złożymy to mogą pomyśleć że zostali sami !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: To juz Nowy Rok Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.04, 09:53 Aja ... szybkiego spotkania z prokuratorem Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! 01.01.04, 12:29 Starostwu w Nowym Roku zycze aby.....mniej brali do kieszeni a wiecej wydawali na rozkwit naszego Pięknego miasta, który jakby nie patrzeć ma WIELKI POTENCJAŁ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilshe Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.04, 08:22 Za miasto i jego rozkwit alisso "dba" prezydent a nie starosta. Ludzie, poczytajcie trochę przepisów, a potem "produkujcie się" na Forum. Najgorsze jest to, że wszyscy wiedzą wszystko, nie wiedząc praktycznie NIC! Powszechne polskie nieuctwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła odpowiedź Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.04, 15:07 Te zyczliwy,jak byś był starostwo to robił byś to samo. W Nowym Roku juz cie żółć zalewa a do konca 2004 zostało 364 dni ???? W Sylwestra ci nie poszło po twojej myśli czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.04, 06:32 ja myślę że taki komentarz mógł napisać człowiek który ma głowe z tego samego materiału co ja jaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flekujacy Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.04, 08:23 ja mysle ze takie jajo jak ty nigdy nie dorosnie do napisania takiego komentarza jak ten czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła odpowiedz Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.04, 09:52 Ja widze z ty niecierpisz własnych jaj, wiecej akceptacji dla siebie i innych w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: STAROSTWU ŻYCZĘ OBFITYCH ŁUPÓW !!! 05.01.04, 12:40 A ja im tam zycze aby ich na pale ponabijali :-))) A jeżeli to okaże się nierealne to chociaż rozwiązali ten moim zdaniem nikomu niepotrzebny twór, gdzie zarzad zarabia ogromna kase za nic, a w radzie zasiadaja przekręty, którzy kupili sobie mandaty za kilka nalewek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś