to_man 01.11.04, 01:18 a Ciebie jak dawno u nas nie było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Sloggi 01.11.04, 01:26 Mam do obrobienia swoje fora, stąd wpadam raz na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi 01.11.04, 02:07 to_man napisał: > ok, czekamy. To jutro masz czas ale potem? To łatwo sprawdzić, jeśli jestem w sieci to jestem na salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Sloggi 02.11.04, 21:50 Pudło. Usiłowałem zasugerować, że ten magiczny 1000 może paśc następnego dnia i może być cięzko z dotrzymaniem przyrzeczenia, że odpowiedź nastąpi przed 1000 postem. Czas na odpowiedź oczywiście nie jest limitowany. No ale jak się okazuje, nie miałem racji więc z pewnością do 1000 spokojnie uda się zrealizować przyrzeczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi 04.11.04, 21:53 Mnie już pisanie na ilość nie bawi. Jeśli jest ilość, to na równi z jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Sloggi 05.11.04, 00:00 sloggi napisał: > Mnie już pisanie na ilość nie bawi. Jeśli jest ilość, to na równi z jakością. Tak też odebrałem wezwanie aby dążenie do okrąglutkiej cyferki dotyczyło Wejherowa. Z czasem się poprawimy. Niestety, myślę, że na razie ewentualna ilość może być przydatna aby ktoś jeszcze się tym forum zainteresował. Pamiętam swoje odczucia a i Twoje wejścia widzę, że związane są z okresami aktywności tego forum. Ale zdecydowanie popieram kierunek w którym powinna zmierzać tu dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś