glenkora1 17.01.05, 13:10 Co godnego polecenia i gdzie można kupić w Falenicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glenkora1 Pędzle i żaby 25.01.05, 21:06 no wiecie co ? nic ?!? odkryłam ostatnio sklep z farbami, w którym jest wszystko :) Ten cały zakątek przy Patriotów i chyba Oliwkowej - tam gdzie jest sklep z zabawkami, sklep z jakąś armaturą i te farby na tyłach. W sklepie z farbami znalazłam: super wycieraczki, sztuczny kominek do domu, prawdziwy kominek do ogródka, żabę, miłego pana który to wszystko sprzedawał i mnóstwo innych rzeczy które wcale farbami nie były :) Ot, ciekawy przykład, zajrzyjcie sami, gdy będziecie szukali czegoś, co nie mieści się w asortymencie żadnego innego sklepu. :) Odpowiedz Link
glenkora1 Książki dla wszystkich, podręczniki, lektury 10.03.05, 14:25 Ogromny wybór ksiażek jest w małym sklepiku przy ul.Młodej. Wielki wybór ksiązek dla dzieci i lektur. Również art. szkolne. Wszystko po bardzo umiarkowanych cenach, profesjonalna obsługa, super! Odpowiedz Link
glenkora1 Re: Książki dla wszystkich, podręczniki, lektury 22.03.06, 21:02 KSIĘGARNIA FALENICA UL. MŁODA 18 TEL 872 26 19 ps. Ktoś ostatnio pytał o książkę "Falenica - moja miłość". Nie ma jej w tej księgarni i podobno wyczerpał się nakład. Odpowiedz Link
122abc Re: Wspierajmy drobną przedsiębiorczość :) 23.03.05, 13:27 Po prostu - gazety. Bardzo dobrze zaopatrzony kiosk w Fali na dole, godny polecenia, jest tam bardzo dużo tytułów. Odpowiedz Link
faleniczka RYBY 27.04.05, 23:11 Rybki przepyszne na bazarze w rybnym sklepiku :) zawsze świeże i chyba jedyne w Falenicy, a to takie zdrowe i dobre jedzonko Odpowiedz Link
anulam Re: Wspierajmy drobną przedsiębiorczość :) 17.05.05, 11:47 A ja bardzo lubię sklepik spozywczy "Jagienka" przy ul.Jagienki z miłymi paniami i dobrymi wędlinami oraz "Falę", w której kupuje się również miło i to wszystko, czego dusza zapragnie. Odpowiedz Link
faleniczka WYKŁADZINY 17.05.05, 22:26 Przy ul Patriotów, tam obok tej hali białej, to chyba składnica materiałów budowlanych czy coś... tam jest napisane jakiś ZDRÓJ JAANA, nie mam pojęcia co to, ale to tam :) Odpowiedz Link
glenkora1 Naostrzone skarpetki i rajstopki ;)))))) 02.06.05, 16:18 Dziśbyłam po raz kolejny u takiej miłej pani na bazarze, ma sklepik z rajstopami i skarpetami, a jej syn ostrzy noże :) Wzystko tanie i jeszcze pani opuszcza cenę zawsze mówiąc "a, ja i tak coś tam zarobię" :))) super klimat :) wpadnijcie tam koniecznie po skarpetki ;) wejście na bazar za sklepikiem MUZOL (od ul.Trocinowej), chyba druga budka po lewej ;) Odpowiedz Link
wojtow Re: Wspierajmy drobną przedsiębiorczość :) 09.07.05, 08:00 Przesympatyczny jest pan który sprzedaje baterie w pawilonie przy Fali, doradzi zawsze jest ok ! Odpowiedz Link
glenkora1 Re: Wspierajmy drobną przedsiębiorczość :) 12.01.06, 10:59 Tak, sklepik pod Falą jest ekstra, jak nie wiesz gdzie coś kupić, to tam na pewno będzie :) Ten starszy pan jest fantastyczny :) ostatnio tak mi ładnie opakował zegarek :)))) widziałam że strasznie zimno mu leci przez tą szybkę ale pakował i pakował, zawsze dba o swoich klientów :) Odpowiedz Link