Dodaj do ulubionych

Polska muzyka w internecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 18:17
POLECAM nieoficjalny zespołu MONOPOLAND wiecej na tej stronie
www.monopoland.webpark.pl LUB www.andypol.neostrada.pl serio Extraodlot
Obserwuj wątek
    • Gość: V0yager Re: Polska muzyka w internecie IP: *.komputerswiat.pl 11.01.04, 18:59
      Czesto muzykom publikujacym w internecie nie zalezy na wyplynieciu na
      komercyjny rynek. Osobiscie, po wydaniu jednej komercyjnej plyty (1996, Wladca
      Pierścieni - jako zespol Michel Delving) wole zajac sie zupelnie
      niekomercyjnymi projektami, zwiazanymi z demoscena (nie mylic ze scena demo).
      Wiecej satysfakcji i swobody. Z drugiej strony szkoda ze z horyzontu nagle
      zniknelo mp3.com.... wszak byl to jeszcze do niedawna najwieksyz projekt
      zwiazany z darmowa muzyka
      Zainteresowanych - zapraszam po porcje niczym nie skrepowanej elektroniki:
      darklight.amiga.to.jest.to
      darklight.mp3.com.pl
      V0yager/Nah-Kolor^DarkLight^PicSaintLoup^Tropyx
    • Gość: Electronic Dokladnie, powinno sie lowic talenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:24
      Dokladnie ... tak wlasnie jest. Taki np eXtatic ze 170 tys sciagniec i
      odsluchan [www.extatic.muzyka.pl]. Polski rynek jest na ogol zamkniety na
      mlodych tworcow, z gatunkow innych niz hiphop. Bo w zasadzie tylko hiphop
      przynosi pieniadze.
    • Gość: krychu Re: Czarek Klimczak z Idola... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 03:21
      Pewnie że jest pełno młodych fajnych kapel. Sam dla nich robiłem w Poznaniu
      koncerty i nieraz naprawdę są perełki. Ale majorsi mają w nosie. Wolą lansować
      10. Kasię Kowalską (płeć ta sama, tylko inny wizaż i nazwisko), która śpiewa na
      - jak mówi mój dziadek - jedną nutę. I całe stado jej podobnych. A pamiętacie
      niejakiego Klimczaka z Idola. Koleś od 12 lat gra we Włocławku z kapelą
      świetnego bluesa, wygrał Idola, to mu dali na płytę kompozycje Krajewskiego i
      Olewicza i koniec gadania. Target 35-50, czyli koleś się złamał. Nagrał, olał i
      nadal gra swoje we Włocławku. Tylko szkoda chłopa.
    • Gość: Hitlerka Polecam IP: *.acn.waw.pl 12.01.04, 15:35
      Mi się bardzo spodobały kawałki Enhinga,młodego rapera.Jego empetrójki
      znajdują się na www.mp3.wp.pl.Polecam!
    • Gość: procek Re: Polska muzyka w internecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.04, 17:05
      ja polecam lavender ,naprawde fajnie graja ,tak kolo floydow mneij wiecej
      oto link do nich :
      mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/8625,utwory.html
      • Gość: jasio Re: Polska muzyka w internecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.04, 20:02
        a,faktycznie niezle graja :)
    • Gość: Kaviarnia O Kaviarni IP: *.citysat.com.pl / 80.48.70.* 17.01.04, 18:02
      Szanowny Pan redaktor Robert Sankowski W KOŃCU...;))) zauważył moje skromne
      dokonania muzyczne, które prezentuję w sieci pod tym adresem:
      mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11555.html
      Serdecznie proszę o wstąpienie do Kaviarni, przesłuchanie i skomentowanie.
      Dziękuję!
    • Gość: Kaviarnia O Kaviarni... IP: *.citysat.com.pl / 80.48.70.* 17.01.04, 18:04
      Szanowny Pan redaktor Robert Sankowski W KOŃCU...;))) zauważył moje skromne
      dokonania muzyczne, które prezentuję w sieci pod tym adresem:
      mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11555.html
      Serdecznie proszę o wstąpienie do Kaviarni, przesłuchanie i skomentowanie.
      Dziękuję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka