Gość: Karolina IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 20:44 Czemu nie? W końcu był krytykiem muzycznym a potrafił wykreować się na kogoś innego to i nauczycielem będzie umiał zostać. Powodzenia w edukacji i kreacji panie Manson. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kowalski Re: Marylin Manson chce być nauczycielem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 20:00 Tego kretyna raczej się powinno odstrzelić, a nie dać mu zostać nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika_19@gazeta.pl Re: Marylin Manson chce być nauczycielem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.01.04, 13:37 czemu tak uważasz? szkoda, że swego czasu nie zastrzelili Elvisa i The Beatles... na swoje czasy też byli kontrowersyjni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachenka Re: Marylin Manson chce być nauczycielem IP: *.umcs.lublin.pl 23.01.04, 11:21 Ciekawe czego chciałby uczyć: technik makijażu czy wychowania seksualnego? =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia no ciekawe IP: *.torun.mm.pl 21.03.04, 18:53 a ja bym go widziała na stanowisku nauczyciela plastyki. skoro malować lubi to czemu by nie miał nauczać właśnie tego przedmiotu? tylko jak w ogóle można uczyć plastyki, bo ja tego nie rozumiem. a podążając za inną myślą zrobiłabym go katechetą. przecież interesował się religią. wiem że nazywają go antychrystem ale ja wcale nie oczekiwałabym od niego wpajania w dzieci wiary w jedynego boga. on poprostu miałby mówić o religiach. a wiare niech każdy wibierze sobie sam wedłóg uznania, w końcu będzie już ją znał. Odpowiedz Link Zgłoś