Dodaj do ulubionych

"Telekamery" rozdane

IP: 80.48.236.* 19.01.04, 23:06
Czy moze mi ktos powiedziec gdzie w sieci znajde zdjecie z gniazdem na glowie
panie Malgosi Korzuchowskiej ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: sam Re: "Telekamery" rozdane IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 23:48
      tia, gniazdko bylo najlepsze !
    • Gość: Wojciech Klessa Re: "Telekamery" rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 08:52
      O jezu, trzymajcie mnie ludzie, gdzie mi tu z takimi bzdetami do działu muzyka. I ta uroczysta gala. No po prostu czy nikt nie widzi śmieszności tej sytuacji.
    • Gość: Ania Re: "Telekamery" rozdane IP: *.novartis.com 20.01.04, 09:33
      Ja też szukam tego zdjęcia, bo nie ogladałam programu, a wszędzie czytam o
      bezprecedensowej fryzurze Małgosi.
    • anduu czy ktoś zna Kevina Aistona osobiście? 20.01.04, 10:10
      bo ja go znam.
      I nie polecam nikomu.
      Alkohol robi swoje, no nie Kevin?
      • Gość: malkontentka Re: czy ktoś zna Kevina Aistona osobiście? IP: 195.205.44.* 20.01.04, 13:00
        Zgadzam sie w całej rozciagłości i mam taką opinię na temat
        wielu Anglików robiących w Polsce karierę
      • Gość: Kevin Aiston Re: czy ktoś zna Kevina Aistona osobiście? IP: 195.245.217.* 19.05.04, 20:03
        Ja go znam :-)))))))))
    • Gość: aga Re: "Telekamery" rozdane IP: *.toya.net.pl 20.01.04, 10:32
      Jak zawsze przy telewizyjnych galach czuję pewien niesmak - porównanie Drzyzgi
      z Milewiczem? wolne żarty, kategoria aktor i aktorka dla serialowych
      chałturników - też miłe. Całe szczęście, że chociaż ten Niemczyk ..... Ale za
      to jacy wszyscy dla siebie mili. Swiat według Kiepskich, czy jak im tam na żywo.
    • Gość: Obserwator kategoria INFORMACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 17:18
      ta kategoria podobnie jak i rok temu powina miec tytul: PROPAGANDA
      INFORMACYJNA CZERWONYCH, bo znowu zwyciezyla osoba, ktora nie prowadzi program
      informacyjny, a tylko czyta, co jej towarzysze napisali. Pani komusi o 8.13 w
      RadioKomunie 3 (dawniej radiowa Trojka), a potem prowadzi glowne
      wydanie 'Komuszenia' o 1930 w TeleKomunie 1 (dawniej TVP 1). Pewno dzis znowu
      bedzie dumna jak paw.... coz widac z tego, ze nie tylko mezczyzni niskiego
      wzrostu maja takie problemy z soba, ale rowniez male kobity .....
      Maluczka to kobita pod wszystkimi wzgledami z tej Pienkowskiej... no ale z
      jaka sila promuje SLDUPy i dzialania Palacu Prezydenckiego - dba o
      interes 'organow naczelnych partii i panstwa' tak samo jak czytajacy dawny
      dziennik telewizyjny w PRLu.
    • Gość: MaR Re: "Telekamery" rozdane IP: 80.48.236.* 20.01.04, 20:02
      Przepraszam oczywiscie popelnilem blad. Pani Małgosia Kożuchowska przez "ż"
      Skąd taka fryzura przeciez tutaj ponizej duuzo lepiej wyszła. zy nie ?

www.filmweb.pl/Ma%B3gorzata,Ko%BFuchowska,aktor,aktorka,opis,aa=3361,lkportret.xml
    • niecna Żenada 27.01.04, 23:21
      Nie wiem gdzie... ale to widowisko... żenada... Obrzydliwy kicz i jad kapiący
      na podłogę i pani Torba-Torbicka słodka, że aż mdli. Bleeeh.
    • Gość: Małgorzta Re: "Telekamery" rozdane IP: *.kozuchow.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 17:04
      Uważam ,ze słusznie dostała Kożuchowska Małgosia nagrode
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka