Gość: MaR IP: 80.48.236.* 19.01.04, 23:06 Czy moze mi ktos powiedziec gdzie w sieci znajde zdjecie z gniazdem na glowie panie Malgosi Korzuchowskiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sam Re: "Telekamery" rozdane IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 23:48 tia, gniazdko bylo najlepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Klessa Re: "Telekamery" rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 08:52 O jezu, trzymajcie mnie ludzie, gdzie mi tu z takimi bzdetami do działu muzyka. I ta uroczysta gala. No po prostu czy nikt nie widzi śmieszności tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "Telekamery" rozdane IP: *.novartis.com 20.01.04, 09:33 Ja też szukam tego zdjęcia, bo nie ogladałam programu, a wszędzie czytam o bezprecedensowej fryzurze Małgosi. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu czy ktoś zna Kevina Aistona osobiście? 20.01.04, 10:10 bo ja go znam. I nie polecam nikomu. Alkohol robi swoje, no nie Kevin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontentka Re: czy ktoś zna Kevina Aistona osobiście? IP: 195.205.44.* 20.01.04, 13:00 Zgadzam sie w całej rozciagłości i mam taką opinię na temat wielu Anglików robiących w Polsce karierę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevin Aiston Re: czy ktoś zna Kevina Aistona osobiście? IP: 195.245.217.* 19.05.04, 20:03 Ja go znam :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: "Telekamery" rozdane IP: *.toya.net.pl 20.01.04, 10:32 Jak zawsze przy telewizyjnych galach czuję pewien niesmak - porównanie Drzyzgi z Milewiczem? wolne żarty, kategoria aktor i aktorka dla serialowych chałturników - też miłe. Całe szczęście, że chociaż ten Niemczyk ..... Ale za to jacy wszyscy dla siebie mili. Swiat według Kiepskich, czy jak im tam na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator kategoria INFORMACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 17:18 ta kategoria podobnie jak i rok temu powina miec tytul: PROPAGANDA INFORMACYJNA CZERWONYCH, bo znowu zwyciezyla osoba, ktora nie prowadzi program informacyjny, a tylko czyta, co jej towarzysze napisali. Pani komusi o 8.13 w RadioKomunie 3 (dawniej radiowa Trojka), a potem prowadzi glowne wydanie 'Komuszenia' o 1930 w TeleKomunie 1 (dawniej TVP 1). Pewno dzis znowu bedzie dumna jak paw.... coz widac z tego, ze nie tylko mezczyzni niskiego wzrostu maja takie problemy z soba, ale rowniez male kobity ..... Maluczka to kobita pod wszystkimi wzgledami z tej Pienkowskiej... no ale z jaka sila promuje SLDUPy i dzialania Palacu Prezydenckiego - dba o interes 'organow naczelnych partii i panstwa' tak samo jak czytajacy dawny dziennik telewizyjny w PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaR Re: "Telekamery" rozdane IP: 80.48.236.* 20.01.04, 20:02 Przepraszam oczywiscie popelnilem blad. Pani Małgosia Kożuchowska przez "ż" Skąd taka fryzura przeciez tutaj ponizej duuzo lepiej wyszła. zy nie ? www.filmweb.pl/Ma%B3gorzata,Ko%BFuchowska,aktor,aktorka,opis,aa=3361,lkportret.xml Odpowiedz Link Zgłoś
niecna Żenada 27.01.04, 23:21 Nie wiem gdzie... ale to widowisko... żenada... Obrzydliwy kicz i jad kapiący na podłogę i pani Torba-Torbicka słodka, że aż mdli. Bleeeh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzta Re: "Telekamery" rozdane IP: *.kozuchow.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 17:04 Uważam ,ze słusznie dostała Kożuchowska Małgosia nagrode Odpowiedz Link Zgłoś