Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 13:16 Nie trawię tej babki. Czy stacje radiowe mogłyby wreszcie przestać nadawać w kółko jej piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: In Grid 26.01.04, 15:04 kazdy z nas czegos nie trawi. Ja np - Blue Cafe. Co nie znaczy ze nie ma dla nich miejsca na antenie. Wiecej tolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
harey Re: In Grid 27.01.04, 18:30 niestety duże stacje grają tak samo i nie da się uciec od powtarzanych w kółko takich muzycznych efemeryd, lansowanych z uporem maniaka przez "speców" od naszych gustów -ostatnio zabolało mnie, że i radio Bis zaczyna grać takie kfiatki -a i jeszcze "radosna" wiadomość -Testosteron reaktywacja w rytmie dance !!! i to w trUjce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropsu Re: In Grid IP: *.cable.wanadoo.nl 27.01.04, 19:32 Ten koszmarny TESTOSTERON byl dla mnie przyslowiowa kropla przelewajaca czare i kiedy w ktoras niedziele kilka miesiecy temu grano to cos w TrUjce chyba co pol godziny zawiesilem swoja dwudziestoletnia z okladem przyjazn z moja stacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: In Grid 31.01.04, 11:13 In Grid,jest spoko! Dajcie kobiecie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś