sylwia023 08.02.08, 18:43 Bardzo prosze o informacje o szkloe na Białowieskiej chodzi o klasy "0" warunki wychowawczynie dyrektorke i czy warto a i czy orietujecie sie od kiedy sa zapist w tej szkole do zerówki z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamka Re: Informacja o szkole IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.08, 19:12 witaj, moj syn juz chodzi do 5 klasy w tej szkole. Moim zdaniem szkola jest na wysokim poziomie, niestety o ile dobrze sie zorientowalam to zapisow do "0" juz nie ma. Ja zapisalam wlasnie mlodszego synka do 1 klasy i stad ta wiedza ze brak miejsc w zerowce. Dyrektorka kosa i dla szkoły zrobila przez ostatnie lata bardzo, bardzo duzo i robi nadal. W szkole zamontowane sa juz kamery, radiowezel, sa 2 sale multimedialne, duza sala gimnastyczna i jedna mniejsza. A jesli chodzi o nauczycielki to na przyszly rok polecam PANIA WOSZCZYK - SUPER NAUCZYCIELKA. Odpowiedz Link Zgłoś
tremollo Re: Informacja o szkole 09.02.08, 21:54 Bardzo polecam tę szkołę, chodziłam do niej ja, moja siostra a niedawno odbywałam w niej praktykę nauczycielską i nadal trzyma poziom. Odpowiedz Link Zgłoś