Gość: (gość portalu) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:22 "Symetria" do piątku w kinach...a potem co? zniszcza wszystkie kopie na wieki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zip Re: "Symetria" do piątku w kinach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 01:27 No wlasnie - przeciez widzisz co mowil - juz mu sie wydaje ze mu dosypuja cos do jedzenia, spisek jak nic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patricio Re: "Symetria" do piątku w kinach IP: *.internet.radom.pl 04.02.04, 07:48 Ciekawe jak goscia dopuscili do skokow spadochronowych - przy samodzielnych skokach o ile mi wiadomo nalezy przejsc badania psychologiczne, zeby sobie i innym krzywdy nie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximilus "Symetria" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:10 Niewolski mówi,że być może nakręci kiedyś film o wariatach, ale nie będzie to ani coś na kształt "Pięknego umysłu" będzie to film z perspektywy osoby zdrowej wchodzącej w świat osób chorych(prawdopodobnie sam zachoruje)i jednocześnie pragnie by ten film nie był straszny jak "Wstręt" Polańskiego, nie wiem czy nakręcenie takiego filmu bez choćby części tej "straszności" pokaże rzeczywistośc, ale myślę, że po dotychczasowych filmach Niewolskiego , ten (jeżeli powstanie)też będzie ciekawy i jednoczesnie pobudzający do myślenia nie tylko do współczucia ("Piękny umusł"). Jedyne co mnie martwi to zdanie z tego wywiadu w którym reżyser mówi że sam się leczy, nie wróży to zbyt dobrze, ale życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyger Re: "Symetria" do piątku w kinach IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 19:10 a ja myślę że już pierwsza teza pana Niewolskiego "Myślę, że przewaga zła jest ogromna. Aby być naprawdę dobrym, trzeba być dobrym w stu procentach, a wystarczy jeden procent zła, żeby stać się złym" jest fałszywa i jest niejako poszukiwaniem uspawiedliwenia dla własnej słabości i własnego braku woli by starać się być dobrym. Życie pokazuje że wielu ludzi stara się być dobrymi mimo że dobro i zło wspólistnieją w nich obok siebie. Życie pokazuje że równie dobrze można założyć że przewaga dobra w świecie istnieje tylko że dobro nie jest tak spektakularnie widoczne jak zło. Ta niezdrowa fascynacja złem i ciągłe jego upublicznianie ma coś w sobie autodestrukcyjnego i ciągłe głoszenie tezy o złu istniejacym w ludziach i świecie ma charakter samosprawdzającej się przepowiedni. A życie tak czy inaczej toczy się niezależnie od tego co sądzi pan Niewolski. Miałem w swoim własnym życiu do czynienia z ludxmi chorymi psychjicznie i nigdy nie przyszłoby mi do głowy by im zazdroscić a już najmniej im bliskim. Nietzscheanizm pana Niewolskiego jest już troszkę passe a pisanie do nieżyjącego Kempińskiego przypomina zaproszenie nieżyjącego Józefa Czapskiego przez byłego ministra kultury Podkańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z OSTATNIEJ CHWILI Z OSTATNIEJ CHWILI!!!! SYMETRIA DO SOBOTY!!!!! IP: *.bangor.ac.uk / *.bangor.ac.uk 05.02.04, 01:01 W KINACH - POZNIEJ BEDZIE TYLKO W TEATRACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świrzak Re: do was lamy bite, frajery w styje dęte IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.02.04, 01:12 jappa! frajery dupa was swędzi czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ester5 Re: do was lamy bite, frajery w styje dęte 13.02.04, 01:46 Cóż za piękna kmina!!!!!!czyżby jakiś grypser?!!! O czym ja mówie przecież grypsery nie ma jako takiej!Dziś pieniądze nie ludzie stanawia prawo i decydują o spuszczeniu do wora!!! Odpowiedz Link Zgłoś