Gość: ŻółteFerrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:38 Dziś w programie TVP na żywo wystąpił Dyrektor TrUjki Witold Laskowski. Rozmowa dotyczyła sytuacji politycznej i gospodarczej .... w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werka Re: Dyrektor w TVP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 19:23 tiaaa, a prowdził ją kolega Laskowskiego z pracy - Kamil D. Odpowiedz Link Zgłoś
gazman Re: Dyrektor w TVP 25.02.04, 04:13 ...a Pieńkowska serwowała czaj z konfiturą wprost z samowara:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szef.komisji Re: Dyrektor w TVP 25.02.04, 21:47 Nie wiem , czy drodzy państwo oglądający ten wywiadzik zwrócili uwagę na pewien szczegół, który, o ile dyrekcja Trójki jest konsekwentna, zaważyć może na dalszej karierze pracownika Durczoka u jego pracodawcy Laskowskiego. Otóż już na samym wstępie pan pracownik Durczok zaryzykował i przedstawił swojego rozmówcę jako "wieloletniego korespondenta w Moskwie, a obecnie _dyrektora_programu_trzeciego_polskiego_radia_". Pracodawca Laskowski nie zaregagował żadnym grymasem na te słowa, ale chyba tylko z tej przyczyny, że on taki swoisty grymas na twarzy ma cały czas. I co prawda rozmowa absolutnie nie dotyczyła Trójki, to jednak pracodawca Laskowski może co najmniej obciąć premię i udzielić nagany pracownikowi Durczokowi za jego niewybaczalną gafę popełnioną w czasie całkiem wysokiej oglądalności. W najgorszym wypadku pracownik Durczok stać się może byłym pracownikiem z wilczym biletem w postaci zakazu parkowania na Myśliwieckiej i zakazu wchodzenia do tego przepięknego szklanego portalu wejściowego. Przepraszam państwa za to moje filozofowanie, ale jakoś tak naszło mnie, gdy przypomniałem sobie groźne napisy w korytarzach Trójki na początku władzy Laskowskiego i późniejsze, równie groźne pobrzękiwania szabelką (chyba drewnianą...) przy okazji artykułu G. Miecugowa. Odpowiedz Link Zgłoś