Gość: tumitak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:00 Niech mi tylko amerykańce kokakole rzucą na niebo, to chyba zwariuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sun Re: Pogromcy reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:06 Po prostu bedziesz wszystkich namawial, zeby jej nie pili. I chuj. PS. Prosze o niewyrzucanie tego komentarza skoro autor tekstu uzyl tego samego wulgaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumitak Re: Pogromcy reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:33 Tak, a gwiazdy sobie w letnią noc w atlasie będę oglądał. I jaki fajny będzie spacer w górach: "szczyty na tle proszku IX". SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec ja juz sramm hamburgerami, a Ty ? IP: *.ght.iadfw.net 27.03.04, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Pogromcy reklam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:38 Nie amerykańcy, tylko ruskie, i nie Coca-colę, a portret Putina, sądząc po właścicielu patentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack fight club? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:21 cytat: <i>To z kolei pokazuje jednak, że adbusterzy swoją presją mogą zdziałać dziś dużo więcej od intelektualistów podpisujących memoriały w słusznych sprawach.</i> A więc koniec z gadaniem, do boju! (i chuj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania stary dowcip na temat IP: *.pl / 212.182.115.* 27.03.04, 15:14 W czsach zimnej wojny ZSRR wysłało misje na Księżyc co by go pomalowano na czerwono. USA dowiedziało sie o akcji ale rozkazy były "czekać". Kiedy widoczna strona Księzyca był juz pomalowana Amerykanie zdecydowali: dopisac na czerwonym tle białe coca cola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Piszeci o tych reklamach a sami je umieszczacie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:31 Piszeci o tych reklamach a sami je umieszczacie. (Do redakcji "Gazeta.pl") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a oj glupcy IP: *.client.comcast.net 27.03.04, 17:17 Pewnie do was nie dotarlo ze zyjecie w kapitalizmie. Tak reklama jest natarczywa, ale kto kaze wam wam kupowac reklamowane produkty? Wolicie tak jak w komunizmie? Bez reklam? Szaro buro i nijako? Do reklam trzeba podchodzic jak do niegroznego psa, mozna poglaskac, a mozna tez nie zwracac w ogole uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: oj glupcy /racja! IP: 80.224.211.* 27.03.04, 18:11 Racje ma! Kapitalizm to 'wielkie wyzwanie'(!"·&·/&%!$"·!) dla myslacego czlowieka, czyli zadanie sobie pytania - no dobra, a co z moja wolnoscia? i poszukania odpowiedzi. Przeciez nikt nas fizycznie na sile nie pcha do makdonaldów, czy innych burger..etc., podobno Polacy nie gesi? Trza troszku zastopowac, pomyslec, nie pedzic jak te krowy do zlobu. Wolnosc audio i wizualna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weqw Re: oj glupcy /racja! IP: *.acn.waw.pl 27.03.04, 18:15 nie kupujcie, buahahaha, reklama ma nas nie przekonywac a wywierac wplyw na nasza podswiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: oj glupcy /racja! IP: 80.224.211.* 27.03.04, 18:28 No to jakos mnie nie 'zdolala' ani przekonac, ani wplynac na moja podswiadomosc.Kokakola to rozpusczony cukierek, hamburgery z maka to odgrzewane podeszwy manipulowane wstepnie nieumytymi rekami ludzi pracujacych w tych punktach uslugowych (ludzi zle oplacanych na dodatek) , a buty najka to najzwyklejsze wyprodukowane w Chinach, Tajwanie itp. sportowe butki. Dzieki, nie uzywam. (a, najbardziej rozbawia mnie 'niepodwazalny' autorytet mediów: reklamowane w telewizji' buahaha :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kolego! IP: *.it / 62.233.189.* 28.03.04, 19:57 Tu nie chodzi o to, by zakazać reklam tylko o to, by reklama nie była czymś w rodzaju tresury "psów Pawłowa" - czyli nachalnym, choć perfekcyjnie zrealizowanym przekazywaniem treści kłamliwych lub co najmniej dobranych wybiórczo, dezinformujących... W tych sprawach już od dawna, niestety - wygrywa nie tyle lepszy, co bogatszy, bardziej bezwzględny i cyniczny. Gdzie tu wolność, a przede wszystkim - zwykła uczciwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: I jeszcze jedno: IP: *.it / 62.233.189.* 28.03.04, 20:55 Reklama - to nie tylko billboardy i filmowe "spoty" w telewizji. To także (może nawet przede wszystkim) lobbing i sponsoring, które mogą prowadzić w prostej linii do korupcji; to także różne niby - charytatywne "akcje" i fundacje, których jedynym celem jest w gruncie rzeczy zwiększenie sprzedaży a biedne dzieci, zwierzatka itd. lądują gdzieś na szarym końcu... Żaden cywilizowany kraj (do których w końcu zalicza się także Polska) nie może puścić tego na żywioł i pozostawić bez kontroli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beno Dzisiaj trzymany przez ciebie długopis to reklama IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 18:06 Każda linijka, zapałki, zeszyt, na którym piszesz jest reklamą, każdy telefon komórkowy. ZASTANÓW SIĘ CO ROBISZ... Odpowiedz Link Zgłoś