titulka 15.04.04, 11:11 Założenia: 1. forum ma odciążyć księgę gości 2. piszcie... byle dużo 3. dla tych co nie wiedzą o co chodzi: www.republika.pl/pastacafe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titulka sobota 15.04.04, 18:00 kejt, jak chciałaś tak masz...Włodzio otrzymał info o sobocie...ale przez Ciebie przepadły mi 2h z życia... ale czego się nie robi dla przyjaciół... A więc sobota, proponuję 16.30 w Pasta bo mnie dziś chłopcy oswiecili, że później organizują 18-stkę... cóż za kilka lat i my sobie będziemy w Pasta 18-stki urządzać:) a jak na razie to mam pytanko co do sobotniego wieczoru... co robimy? kino? Pola sugerowała imprezkę... Dorciu co Ty na to? Jakieś propozycje? czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 18:49 ja nadal jestem za kinem i pastą... :) na impreze można iść jakoś innego dnia myślę... ;) w sobotę spotykamy się w pasta, potem do kina - zaraz zobacze gdzie i o ktorej grają "duplex" = "starsza pani musi zniknąć" :) a co jeszcze Ci Włodek powiedział? o wiesz kim... ale to może na msn napisz, bo będzie kicha jak wiadomo kto to przeczyta ;) ale jesteś kochana, że załatwiłaś wszystko! a pomysł z sobotą i wiadomo kim,to Mucha wymyśliła w samochodzie ;) i uważam, że ok ;) a kiedy my możemy zorganizować 18-tke?? :P bo ja też chcę :) ale można np. wyjazd Muchy i Kejt do UK świętować :D prezenty mile widziane :D Tita - miałaś napisać, że dostałaś dzisiaj prezent od Kejt... i gdzie się tym pochwaliłaś? ;) buziaki kejt Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.trocewicz Re: sobota 15.04.04, 20:13 cześć Kate!!! super że idziemy do kina w sobotę.......no i na jedzonko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt do Poli Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 20:38 ja też się cieszę, że się spotkamy :D super fajnie. dam znać jak sprawdzę kina i w ogóle ;) jesteśmy w kontakcie :) a tak poza tym, to poproś Titę żeby Ci przekazała moj numer na gg i kom, bo ja też do Ciebie nie posiadam i trzeba to zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
titulka Re: podziękowania 16.04.04, 13:21 świętować możemy co tylko chcesz:) OFICJALNIE DZIĘKUJĘ KEJT I NADZI ZA CUDNĄ SPÓDNICĘ!!!!! obięcuję się skrupulatnie w niej lansować w wakacje!!! un abrazo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozulka Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:46 witam cala wesola gromadke...ja zabiegana z niedoczasem ale udzielam sie udzielam...tita slonko kochane...brawo brawo widze ze dzielnie modernizujesz cala ta strone.a ja jak to ja zamotana i nie wiem o co chodzi.przesle to zdjecie to je podmienimy co??? ps. 18-stke to Julci mozemy wyprawic w pasta...ale szybciej to pierwsze...juz w grudniu hihi Odpowiedz Link Zgłoś
titulka Re: sobota 16.04.04, 13:28 kozunia, oj modernizuje, modernizuje...ale to MENU jakoś mi sie nie podoba... takie zbyt pokręcone jest... muszę to przemyśleć:)...zdjątko podmienie jak tylko zostanie pomniejszone bo 1 mega to ciut za dużo... a co do 18-stki Dżulki to już zaczynam się szykować;)... chociaż może masz racje i lepiej najpierw zorganizować imprezkę w grudniu (1 roczek to tez już coś:)... ściskam Cię kochana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia82 Re: sobota 16.04.04, 00:16 witajcie moje drogie ....jak widzicie i ja tu dotarłam. Mówicie sobota w PASTA, jak dla mnie bomba...stęskniłam się za wami i koniecznie muszę was ujrzeć....więc dajcie kochane dziewczyny znać czy to spotkanie jest na 100%. Przesyłam buziaki pa Odpowiedz Link Zgłoś
titulka Re: sobota 16.04.04, 13:32 kiniuś słonko, sobota i już!!! estoy segura! mam nadzieje, że naplotkujemy się tyle ile potrzeba!!!...a tak wogóle to Pola coś dziś rano marudziła:) o innym filmie niż ten który proponowała kejt...no zobaczymy zobaczymy buziak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt gdzie reszta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 20:52 Kochani? gdzie jesteście? bo jak dotąd tylko Pola, Tita i ja się produkujemy tutaj... a gdzie reszta naszej kochanej gromadki? buziaki dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozulka Re: gdzie reszta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:57 ja sie poslusznie melduje!!!!! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: gdzie reszta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 23:15 MamaKoza sie pieknie zameldowala! musze sie z Toba tak w ogole zobaczyc i wyslij mi jakies fotki Julki, bo juz pewnie panna jest mojego wzrostu ;) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozlulka Re: gdzie reszta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:03 julka fakt rosnie jak na drozdzach...nie da sie ukryc...duza panna! zdjecia wysle... zdjecia dojda, zdjecia zobaczysz....;) a wogole to pewno...ze zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
titulka Re: gdzie reszta? Dorka? 16.04.04, 13:34 ja mam jedno podstawowe pytanko... gdzie jest Dorka??? jesli by się znalazła to ją uściskajcie ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozulka Re: gdzie reszta? Dorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 22:42 ja dorke widzialam wczoraj jak do samochodu wsiadala... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 14:36 Moje drogie! po Pastacafe mamy duzy wybor jesli chodzi o godziny seansu. najlepiej bedzie sie wybrac do Kinoteki lub do SilverScreen'u,bo tam jest dobry dojazd z Pasty. Czy Dorka z nami jutro sie spotyka? bo nie widze jej na forum. jutro w Kinotece: Starsza pani musi zniknąć (USA, 15 L), komedia, 2003 Godziny: 11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 21:00 w Silver Screen: Starsza pani musi zniknąć (USA, 15 L), komedia, 2003 Godziny: 15:30 17:30 19:30 21:30 wiec mamy do wyboru. Ja na Hidalgo, Pasje, Życie i cala reszta (juz widzialam 2 razy) nie pojde. Poza tym jest kino ambitne - Scooby Doo, Scary Movie3... wiec raczj odpada ;) ale w czerwcu gromada idzie na nowego Harry'ego Pottera :) Nadziol i Ania (kuzynka Tity) i JA juz sie nie mozemy doczekac ;) buziaki kejt Odpowiedz Link Zgłoś
titulka SOBOTA 15.30!!!!! 16.04.04, 20:52 JEST PROŚBA ŻEBY JUTRO SPOTKAĆ SIĘ W PASTA O 15.30!!!! JAK DLA MNIE OK! CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: SOBOTA 15.30!!!!! IP: *.kabaty.2a.pl 16.04.04, 22:16 jak dla mnie tez bomba!!! :) bylam w kinie na "secret window"........ very weird..... do juterka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozulka Re: SOBOTA 15.30!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 22:41 widze ze wieksza randka sie robi w pasta...:) cala gromadka rozszczebiotanych laleczek...hihihiiiiii buziaki moje kochane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: SOBOTA 15.30!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 23:06 No no no ale będzie spotkanko..no ja sie pojawię na 100% i to bez dwóch zdań do kina neistety nie pójdę, ale i tak sie cieszę, że was zobaczę ....papapa do juterka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: SOBOTA 15.30!!!!! + gosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 01:29 no i prosze 3mac kciuki za pojawienie sie niespodziewanego goscia... zalatwionego mam nadzieje przez Tite ;) no coz. ja jutro sobie az uloze wlosy - Mucha widziala jak mialysmy isc do Undera ostatnio jak Kejt wyglada z ulozonymi wlosami i zaloze nowa bluzke pewnie, o ktorej z kolei mowilam Ticie :) anyway nie moge sie doczekac Plotkowego szalenstwa!!!! podobno Dąbi tez sie pojawi!! bo ja juz nie pamietam, jak Dabi wyglada ;) - pracujaca kobieta i widzialam ja ostatnio chyba miesiac temu... :( Odpowiedz Link Zgłoś