15.04.04, 11:11
Założenia:
1. forum ma odciążyć księgę gości
2. piszcie... byle dużo
3. dla tych co nie wiedzą o co chodzi: www.republika.pl/pastacafe
Obserwuj wątek
    • titulka sobota 15.04.04, 18:00
      kejt, jak chciałaś tak masz...Włodzio otrzymał info o sobocie...ale przez
      Ciebie przepadły mi 2h z życia... ale czego się nie robi dla przyjaciół... A
      więc sobota, proponuję 16.30 w Pasta bo mnie dziś chłopcy oswiecili, że później
      organizują 18-stkę... cóż za kilka lat i my sobie będziemy w Pasta 18-stki
      urządzać:) a jak na razie to mam pytanko co do sobotniego wieczoru... co
      robimy? kino? Pola sugerowała imprezkę... Dorciu co Ty na to? Jakieś
      propozycje? czekam na info
      • Gość: kejt Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 18:49
        ja nadal jestem za kinem i pastą... :) na impreze można iść jakoś innego dnia
        myślę... ;)
        w sobotę spotykamy się w pasta, potem do kina - zaraz zobacze gdzie i o ktorej
        grają "duplex" = "starsza pani musi zniknąć" :)
        a co jeszcze Ci Włodek powiedział? o wiesz kim... ale to może na msn napisz, bo
        będzie kicha jak wiadomo kto to przeczyta ;) ale jesteś kochana, że załatwiłaś
        wszystko!
        a pomysł z sobotą i wiadomo kim,to Mucha wymyśliła w samochodzie ;) i uważam,
        że ok ;)
        a kiedy my możemy zorganizować 18-tke?? :P bo ja też chcę :) ale można np.
        wyjazd Muchy i Kejt do UK świętować :D prezenty mile widziane :D
        Tita - miałaś napisać, że dostałaś dzisiaj prezent od Kejt... i gdzie się tym
        pochwaliłaś? ;)
        buziaki
        kejt
        • paulina.trocewicz Re: sobota 15.04.04, 20:13
          cześć Kate!!! super że idziemy do kina w sobotę.......no i na jedzonko!!!
          • Gość: kejt do Poli Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 20:38
            ja też się cieszę, że się spotkamy :D
            super fajnie. dam znać jak sprawdzę kina i w ogóle ;)
            jesteśmy w kontakcie :) a tak poza tym, to poproś Titę żeby Ci przekazała moj
            numer na gg i kom, bo ja też do Ciebie nie posiadam i trzeba to zmienić :)
        • titulka Re: podziękowania 16.04.04, 13:21
          świętować możemy co tylko chcesz:)
          OFICJALNIE DZIĘKUJĘ KEJT I NADZI ZA CUDNĄ SPÓDNICĘ!!!!!
          obięcuję się skrupulatnie w niej lansować w wakacje!!!
          un abrazo!
      • Gość: kozulka Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:46
        witam cala wesola gromadke...ja zabiegana z niedoczasem ale udzielam sie
        udzielam...tita slonko kochane...brawo brawo widze ze dzielnie modernizujesz
        cala ta strone.a ja jak to ja zamotana i nie wiem o co chodzi.przesle to
        zdjecie to je podmienimy co???

ps. 18-stke to Julci mozemy wyprawic w pasta...ale szybciej to pierwsze...juz w
        grudniu hihi
        • titulka Re: sobota 16.04.04, 13:28
          kozunia, oj modernizuje, modernizuje...ale to MENU jakoś mi sie nie podoba...
          takie zbyt pokręcone jest... muszę to przemyśleć:)...zdjątko podmienie jak
          tylko zostanie pomniejszone bo 1 mega to ciut za dużo... a co do 18-stki Dżulki
          to już zaczynam się szykować;)... chociaż może masz racje i lepiej najpierw
          zorganizować imprezkę w grudniu (1 roczek to tez już coś:)... ściskam Cię
          kochana!!!
      • kinia82 Re: sobota 16.04.04, 00:16
        witajcie moje drogie ....jak widzicie i ja tu dotarłam. Mówicie sobota w PASTA,
        jak dla mnie bomba...stęskniłam się za wami i koniecznie muszę was
        ujrzeć....więc dajcie kochane dziewczyny znać czy to spotkanie jest na 100%.
        Przesyłam buziaki pa
        • titulka Re: sobota 16.04.04, 13:32
          kiniuś słonko, sobota i już!!! estoy segura! mam nadzieje, że naplotkujemy się
          tyle ile potrzeba!!!...a tak wogóle to Pola coś dziś rano marudziła:) o innym
          filmie niż ten który proponowała kejt...no zobaczymy zobaczymy
          buziak
    • Gość: kejt gdzie reszta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 20:52
      Kochani?
      gdzie jesteście? bo jak dotąd tylko Pola, Tita i ja się produkujemy tutaj... a
      gdzie reszta naszej kochanej gromadki?

buziaki dla wszystkich!!!
      • Gość: kozulka Re: gdzie reszta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:57
        ja sie poslusznie melduje!!!!!

buziaki
        • Gość: kejt Re: gdzie reszta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 23:15
          MamaKoza sie pieknie zameldowala!
          musze sie z Toba tak w ogole zobaczyc i wyslij mi jakies fotki Julki, bo juz
          pewnie panna jest mojego wzrostu ;)
          buziaki
          • Gość: kozlulka Re: gdzie reszta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:03
            julka fakt rosnie jak na drozdzach...nie da sie ukryc...duza panna! zdjecia
            wysle... zdjecia dojda, zdjecia zobaczysz....;)
            a wogole to pewno...ze zapraszam
        • titulka Re: gdzie reszta? 16.04.04, 13:35
          i dzięki Ci za to !!!
      • titulka Re: gdzie reszta? Dorka? 16.04.04, 13:34
        ja mam jedno podstawowe pytanko... gdzie jest Dorka???
        jesli by się znalazła to ją uściskajcie ode mnie
        • Gość: kozulka Re: gdzie reszta? Dorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 22:42
          ja dorke widzialam wczoraj jak do samochodu wsiadala... ;)
    • Gość: kejt Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 14:36
      Moje drogie! po Pastacafe mamy duzy wybor jesli chodzi o godziny seansu.
      najlepiej bedzie sie wybrac do Kinoteki lub do SilverScreen'u,bo tam jest dobry
      dojazd z Pasty. Czy Dorka z nami jutro sie spotyka? bo nie widze jej na forum.
      jutro w Kinotece: Starsza pani musi zniknąć
      (USA, 15 L), komedia, 2003 Godziny: 11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 21:00
      w Silver Screen: Starsza pani musi zniknąć
      (USA, 15 L), komedia, 2003 Godziny: 15:30 17:30 19:30 21:30
      wiec mamy do wyboru.
      Ja na Hidalgo, Pasje, Życie i cala reszta (juz widzialam 2 razy) nie pojde.
      Poza tym jest kino ambitne - Scooby Doo, Scary Movie3... wiec raczj odpada ;)
      ale w czerwcu gromada idzie na nowego Harry'ego Pottera :) Nadziol i Ania
      (kuzynka Tity) i JA juz sie nie mozemy doczekac ;)

buziaki
      kejt
    • titulka SOBOTA 15.30!!!!! 16.04.04, 20:52
      JEST PROŚBA ŻEBY JUTRO SPOTKAĆ SIĘ W PASTA O 15.30!!!! JAK DLA MNIE OK! CO WY
      NA TO?
      • Gość: kejt Re: SOBOTA 15.30!!!!! IP: *.kabaty.2a.pl 16.04.04, 22:16
        jak dla mnie tez bomba!!! :) bylam w kinie na "secret window"........ very
        weird.....
        do juterka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buziaki

xxx
      • Gość: kozulka Re: SOBOTA 15.30!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 22:41
        widze ze wieksza randka sie robi w pasta...:) cala gromadka rozszczebiotanych
        laleczek...hihihiiiiii buziaki moje kochane
        • Gość: Kinga Re: SOBOTA 15.30!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 23:06
          No no no ale będzie spotkanko..no ja sie pojawię na 100% i to bez dwóch zdań do
          kina neistety nie pójdę, ale i tak sie cieszę, że was zobaczę ....papapa do
          juterka
          • Gość: kejt Re: SOBOTA 15.30!!!!! + gosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 01:29
            no i prosze 3mac kciuki za pojawienie sie niespodziewanego goscia...
            zalatwionego mam nadzieje przez Tite ;) no coz. ja jutro sobie az uloze wlosy -
            Mucha widziala jak mialysmy isc do Undera ostatnio jak Kejt wyglada z ulozonymi
            wlosami i zaloze nowa bluzke pewnie, o ktorej z kolei mowilam Ticie :)
            anyway nie moge sie doczekac Plotkowego szalenstwa!!!! podobno Dąbi tez sie
            pojawi!! bo ja juz nie pamietam, jak Dabi wyglada ;) - pracujaca kobieta i
            widzialam ja ostatnio chyba miesiac temu... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka