Dodaj do ulubionych

Paryż nie chce Morrisona

IP: *.res.pl / 82.160.26.* 05.05.04, 23:56
Niech zarządzający postawią tam budkę z piwem. Tak uzyskana kasa powinna
wyleczyć władze cmentarza z wszelkich wątpliwości.
Obserwuj wątek
    • Gość: bad reputation Paryż nie chce Morrisona IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.05.04, 23:57
      no... nie powiem,żebym sie dziwił tym ludziom...:-)
    • Gość: manZarek Polska chce Jimma !!! IP: *.world-net.co.nz 06.05.04, 00:00
      ja GO chetnie przyjme do siebie, mam pare hektarow za chalupa mozna by robic
      happening'i codziennie przez caly rok
    • narysuj.mi.baranka Uprawiaja sex, pala haszysz... 06.05.04, 09:31
      Ale nie dewastuja innych grobow, prawda?
      To moze nie istnieje problem.
      • Gość: marta Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: 193.14.171.* 06.05.04, 11:02
        Niestety,problem istnieje i kazda kto tam byl, widzial.Smieci wokol, puste
        flaszki tlumy obsiadajace groby wokol.Wrzaski i muzyka-nie Pasuje to do
        cmentarza . Tam powinna byc cisza i zaduma nad blachoscia zycia doczesnego.
        • Gość: igi Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 06.05.04, 11:12
          Byłam tam w lipcu 2002. Cisza, spokój, na całym cmentarzu kilkanaście osób.
          Przy grobie Morrisona - jedna.
          • Gość: Zdanka To zależy, po co się na Pere Lachais idzie... IP: 62.233.181.* 06.05.04, 12:21
          • Gość: vile Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: 213.226.188.* 06.05.04, 12:34
            no wlasnie. bylem tam w kwietniu 2001 - cisza, spokoj, kilka osob robilo sobie
            zdjecia, zero smieci i pustych flaszek.
          • Gość: Pio Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:05
            Bylem w lipcu 1983: cisza, spokoj, dwie osoby przy grobie palace papierosy ...
            z Jimem - w kamienne usta jego popiersia ktos wlozyl mu peta. Bardzo
            przyjemnie. Az musze odkopac stare zdjecia...

Francmani po prostu nie lubia Amerykanow...

Szczesliwie Fredek Chopin im nie przeszkadza.
            • Gość: tak Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: 217.153.134.* 10.05.04, 01:32
              tEŻ byłem. ledwo go znalazłem. poza policjantem nie było tam nikogo. i kurde
              czysto było jakoś...
      • Gość: Kowalski Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:59
        narysuj.mi.baranka napisała:

> Ale nie dewastuja innych grobow, prawda?
        > To moze nie istnieje problem.
        >

Problem istnieje, bo się dupczą na pobliskich grobach obspermiając nagrobki i
        zostawiając kondomy. To typowe dla ludzi, o mentalności fanów The Doors. Chujowa
        muzyka, chujowi neobarbarzyńcy. A sprawa jest prosta - cmentarz jest miejscem
        wieczego odpoczynku, a nie oddawania czci bozkom. Fani mają razem ze swoim
        Morrisonem spierdalać w pizdu.
        • venivv Do głupka 08.05.04, 16:50
          sam sobie wystawiłeś świadectwo matołku, takich jak ty nigdzie nie powinno się
          wpuszczać
    • Gość: Apasz Dawac go do Wroclawia na Osobowice ;)obok Łakatosz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 11:31
    • Gość: paryżanin Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.u.mcnet.pl 06.05.04, 12:58
      I dobrze, niech go stamtąd wypieprza, gość śpiewać prawie nie potrafił, jakiś
      jazgot wychodził mu, a nie muzyka. Va la bas!
      • Gość: pożalsięboże Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.05.04, 21:26
        Weź ty się uspokuj. Może ciebie też tam nie chcą.
    • Gość: five to one Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:13
      chodzę na grób jima ilekroć jestem w paryżu nigdy nie widziałam żadnej zadymy
      cisza i spokój a grób tak zakamuflowany że za każdym razem od nowa go szukam ;)
      • Gość: uSuL Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.mtm-info.pl 06.05.04, 16:06
        Przesadzaja, nie jest tam az tak zle ;)
    • Gość: antyfrancuz jakby sie tam dupili postepowi pederasci IP: *.com 06.05.04, 15:49
      to by im nie przeszkadzalo
      • Gość: byłem wino piłem Re: jakby sie tam dupili postepowi pederasci IP: *.port.gdynia.pl 07.05.04, 11:18
        a mój brat też jest niedźwiedziem
      • Gość: kaan niedobra Re: jakby sie tam dupili postepowi pederasci IP: *.nyc.rr.com 09.05.04, 15:58
        Dobre, antyfrancuz!
    • Gość: Misio Re: Paryż nie chce Morrisona IP: 217.153.94.* 06.05.04, 16:56
      Czyżby to dalszy ciąg słynnej bajki o Wonttróbku.
      Przypominam: Wonttróbek zaistniał wraz z wołaniem
      narodu radzieckiego "Won trupku z mauzoleum !", po
      umieszczeniu mumii tow. Józefa W. Stalina w
      mauzoleum obok pochowanego tam wcześniej faraona,
      Włodzimierza I.Ulianowa vel Lenina.
    • Gość: nigdyy Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 21:39
      jest to zupelnie nieistotne..... ale ciekawe ze jim nawet po smierci ma sie
      dobrze i spierdalac mie tu z zarządca cmentarza , niech swoja babke odkopie i
      wysle na syberie co za roznica .... to tylko kupa kosci u fools! break on
      through !
    • Gość: duupa Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.server.ntli.net 06.05.04, 22:23
      Moze tak jak na stonehenge - 5 quids za obejscie wokol. Mozna pojsc dalej:
      10 za zapalenie trawki, 30 za pukanko :)
    • Gość: lope Nie cierpię "kolejny" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 22:23
      a ponadto nie wydaje mi się inteligentne stosowanie go przez pędzacych za
      newsem dzienikarzy; nuda i tepizm
    • Gość: nicka Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.net-serwis.pl 06.05.04, 23:41
      w sierpniu 2002 bylam 2 razy i po tym co szłyszalam wcześniej o tłumie fanów
      byłam zdziwiona, że oprócz mnie były tam jeszcze tylko 2 osoby. I zadnych
      smieci w poblizu. Powiedziałabym, że bardziej zwraca uwagę grób Oscara Wilda i
      tam rzeczywiscie byly jakies butelki.
      • Gość: Zdanka Re: Paryż nie chce Morrisona IP: 62.233.181.* 07.05.04, 11:21
        Ten koszmarny pomnik dłuta Epsteina musi doprowadzać Oscara do szału...Nawet po
        śmierci gnębią go źle zrealizowane pomysły dobrych ludzi:)Wrrrrrrr...
    • Gość: enriqe Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.mennica.com.pl 07.05.04, 09:16
      JIM MORRISON W WARSZAWIE!!!!
      Proponuję sprowadzić Jima na Aleję Zasłużonych na Powązkach. Przy okazji
      oczyścić Aleję z zasłużonych ZSRR i KGB. Utwórzmy Komitet Przenosin Jima (KPJ)-
      pod patronatem Gazety Wyborczej. Gwarantuję, że efekty finansowe i prestiżowe i
      inne będą lepsze niż po ostatnim forum ekonomicznym. Jim będzie miał tu ciszę i
      spokój pod polskimi brzóskami.
    • Gość: P.S.J. Orgie na grobie Chopina :) n/t IP: *.itpp.pl 07.05.04, 13:11
    • Gość: makaron Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 09:19
      Potwierdza się, że Francuzi są zadufanymi w sobie bubkami, a w dodatku rosną u
      nich nastroje antyamerykańskie. Idę o zakład, że nie wygadywaliby takich rzeczy
      gdyby chodziło o jakiegoś rosyjskiego pieśniarza.
    • Gość: Darek Paryż bez Morrisona? Nie, dziękuję... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.05.04, 19:26
      A jaki oni mają problem, skoro jak nie żandarmeria, to ciecie chodzą i pilnują?
      Kurczę, przecież można inaczej zrobić porządek, ale żeby pozbywać się grobu,
      który przyciąga ludzi z całego świata to już chyba lekka przesada, jeśli nie
      chisteria...
    • Gość: zdziwiony Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.chello.pl 08.05.04, 21:36
      Co najmniej dziwne!!! Przeciez to byl tylko i wylacznie jeden z wielu
      artystow.W dodatku jak kazdy w jego czasach przepalony marycha, wiecej pijany
      niz trzezwy.A tutaj ludzie jezdza uprawiac sex na cmentarzu ??? Ale co tam sa
      gusta i gusciki. W kazdym razie wcale sie nie dziwie paryskim wladzom
      cmentarza, ze chetnie by sie pozbyli takiego balastu ...
    • mogiliani Nie Paryż ale idiota kierownik! 10.05.04, 00:42
      Gość portalu: głuchy i ślepy napisał(a):

> Niech zarządzający postawią tam budkę z piwem. Tak uzyskana kasa powinna
      > wyleczyć władze cmentarza z wszelkich wątpliwości.

Tam Jimi zmarł i tam powinien zostać. Kocha go wielu, bardzo wielu Francuzów.
      Jakiś matoł cmentarny nie rozumie rocka ani tekstów Jima.
      Jak nie chcecie go w Paryży w Polsce dla krosującego w burzy znajdzie się
      miejsce na pewno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka