Gość: głuchy i ślepy IP: *.res.pl / 82.160.26.* 05.05.04, 23:56 Niech zarządzający postawią tam budkę z piwem. Tak uzyskana kasa powinna wyleczyć władze cmentarza z wszelkich wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bad reputation Paryż nie chce Morrisona IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.05.04, 23:57 no... nie powiem,żebym sie dziwił tym ludziom...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manZarek Polska chce Jimma !!! IP: *.world-net.co.nz 06.05.04, 00:00 ja GO chetnie przyjme do siebie, mam pare hektarow za chalupa mozna by robic happening'i codziennie przez caly rok Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Uprawiaja sex, pala haszysz... 06.05.04, 09:31 Ale nie dewastuja innych grobow, prawda? To moze nie istnieje problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: 193.14.171.* 06.05.04, 11:02 Niestety,problem istnieje i kazda kto tam byl, widzial.Smieci wokol, puste flaszki tlumy obsiadajace groby wokol.Wrzaski i muzyka-nie Pasuje to do cmentarza . Tam powinna byc cisza i zaduma nad blachoscia zycia doczesnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 06.05.04, 11:12 Byłam tam w lipcu 2002. Cisza, spokój, na całym cmentarzu kilkanaście osób. Przy grobie Morrisona - jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka To zależy, po co się na Pere Lachais idzie... IP: 62.233.181.* 06.05.04, 12:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vile Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: 213.226.188.* 06.05.04, 12:34 no wlasnie. bylem tam w kwietniu 2001 - cisza, spokoj, kilka osob robilo sobie zdjecia, zero smieci i pustych flaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:05 Bylem w lipcu 1983: cisza, spokoj, dwie osoby przy grobie palace papierosy ... z Jimem - w kamienne usta jego popiersia ktos wlozyl mu peta. Bardzo przyjemnie. Az musze odkopac stare zdjecia... Francmani po prostu nie lubia Amerykanow... Szczesliwie Fredek Chopin im nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: 217.153.134.* 10.05.04, 01:32 tEŻ byłem. ledwo go znalazłem. poza policjantem nie było tam nikogo. i kurde czysto było jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Uprawiaja sex, pala haszysz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:59 narysuj.mi.baranka napisała: > Ale nie dewastuja innych grobow, prawda? > To moze nie istnieje problem. > Problem istnieje, bo się dupczą na pobliskich grobach obspermiając nagrobki i zostawiając kondomy. To typowe dla ludzi, o mentalności fanów The Doors. Chujowa muzyka, chujowi neobarbarzyńcy. A sprawa jest prosta - cmentarz jest miejscem wieczego odpoczynku, a nie oddawania czci bozkom. Fani mają razem ze swoim Morrisonem spierdalać w pizdu. Odpowiedz Link Zgłoś
venivv Do głupka 08.05.04, 16:50 sam sobie wystawiłeś świadectwo matołku, takich jak ty nigdzie nie powinno się wpuszczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Dawac go do Wroclawia na Osobowice ;)obok Łakatosz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryżanin Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.u.mcnet.pl 06.05.04, 12:58 I dobrze, niech go stamtąd wypieprza, gość śpiewać prawie nie potrafił, jakiś jazgot wychodził mu, a nie muzyka. Va la bas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pożalsięboże Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.05.04, 21:26 Weź ty się uspokuj. Może ciebie też tam nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: five to one Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:13 chodzę na grób jima ilekroć jestem w paryżu nigdy nie widziałam żadnej zadymy cisza i spokój a grób tak zakamuflowany że za każdym razem od nowa go szukam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uSuL Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.mtm-info.pl 06.05.04, 16:06 Przesadzaja, nie jest tam az tak zle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfrancuz jakby sie tam dupili postepowi pederasci IP: *.com 06.05.04, 15:49 to by im nie przeszkadzalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem wino piłem Re: jakby sie tam dupili postepowi pederasci IP: *.port.gdynia.pl 07.05.04, 11:18 a mój brat też jest niedźwiedziem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaan niedobra Re: jakby sie tam dupili postepowi pederasci IP: *.nyc.rr.com 09.05.04, 15:58 Dobre, antyfrancuz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Paryż nie chce Morrisona IP: 217.153.94.* 06.05.04, 16:56 Czyżby to dalszy ciąg słynnej bajki o Wonttróbku. Przypominam: Wonttróbek zaistniał wraz z wołaniem narodu radzieckiego "Won trupku z mauzoleum !", po umieszczeniu mumii tow. Józefa W. Stalina w mauzoleum obok pochowanego tam wcześniej faraona, Włodzimierza I.Ulianowa vel Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdyy Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 21:39 jest to zupelnie nieistotne..... ale ciekawe ze jim nawet po smierci ma sie dobrze i spierdalac mie tu z zarządca cmentarza , niech swoja babke odkopie i wysle na syberie co za roznica .... to tylko kupa kosci u fools! break on through ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duupa Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.server.ntli.net 06.05.04, 22:23 Moze tak jak na stonehenge - 5 quids za obejscie wokol. Mozna pojsc dalej: 10 za zapalenie trawki, 30 za pukanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lope Nie cierpię "kolejny" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 22:23 a ponadto nie wydaje mi się inteligentne stosowanie go przez pędzacych za newsem dzienikarzy; nuda i tepizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicka Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.net-serwis.pl 06.05.04, 23:41 w sierpniu 2002 bylam 2 razy i po tym co szłyszalam wcześniej o tłumie fanów byłam zdziwiona, że oprócz mnie były tam jeszcze tylko 2 osoby. I zadnych smieci w poblizu. Powiedziałabym, że bardziej zwraca uwagę grób Oscara Wilda i tam rzeczywiscie byly jakies butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: Paryż nie chce Morrisona IP: 62.233.181.* 07.05.04, 11:21 Ten koszmarny pomnik dłuta Epsteina musi doprowadzać Oscara do szału...Nawet po śmierci gnębią go źle zrealizowane pomysły dobrych ludzi:)Wrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enriqe Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.mennica.com.pl 07.05.04, 09:16 JIM MORRISON W WARSZAWIE!!!! Proponuję sprowadzić Jima na Aleję Zasłużonych na Powązkach. Przy okazji oczyścić Aleję z zasłużonych ZSRR i KGB. Utwórzmy Komitet Przenosin Jima (KPJ)- pod patronatem Gazety Wyborczej. Gwarantuję, że efekty finansowe i prestiżowe i inne będą lepsze niż po ostatnim forum ekonomicznym. Jim będzie miał tu ciszę i spokój pod polskimi brzóskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 09:19 Potwierdza się, że Francuzi są zadufanymi w sobie bubkami, a w dodatku rosną u nich nastroje antyamerykańskie. Idę o zakład, że nie wygadywaliby takich rzeczy gdyby chodziło o jakiegoś rosyjskiego pieśniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Paryż bez Morrisona? Nie, dziękuję... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.05.04, 19:26 A jaki oni mają problem, skoro jak nie żandarmeria, to ciecie chodzą i pilnują? Kurczę, przecież można inaczej zrobić porządek, ale żeby pozbywać się grobu, który przyciąga ludzi z całego świata to już chyba lekka przesada, jeśli nie chisteria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Paryż nie chce Morrisona IP: *.chello.pl 08.05.04, 21:36 Co najmniej dziwne!!! Przeciez to byl tylko i wylacznie jeden z wielu artystow.W dodatku jak kazdy w jego czasach przepalony marycha, wiecej pijany niz trzezwy.A tutaj ludzie jezdza uprawiac sex na cmentarzu ??? Ale co tam sa gusta i gusciki. W kazdym razie wcale sie nie dziwie paryskim wladzom cmentarza, ze chetnie by sie pozbyli takiego balastu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Nie Paryż ale idiota kierownik! 10.05.04, 00:42 Gość portalu: głuchy i ślepy napisał(a): > Niech zarządzający postawią tam budkę z piwem. Tak uzyskana kasa powinna > wyleczyć władze cmentarza z wszelkich wątpliwości. Tam Jimi zmarł i tam powinien zostać. Kocha go wielu, bardzo wielu Francuzów. Jakiś matoł cmentarny nie rozumie rocka ani tekstów Jima. Jak nie chcecie go w Paryży w Polsce dla krosującego w burzy znajdzie się miejsce na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś