kogucik.2972 02.10.09, 22:30 bardzo wesołych obrazków kilka, powrzucam tutaj za jedną chwilkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiadab-2 Re: GIFEM MALOWANE 13.11.09, 10:09 Mam tego zwierza! Tak nim targałam, że nie ma pierza! Gif z kogucikiem tak się podoba, że zaraz pewnie nastawię dzioba uściskam mocno kogutka szyję.... O! nie oddycha! Szkoda! Nie żyje! Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: GIFEM MALOWANE 13.11.09, 16:12 jak nauka to nauka! ,,,no to do 1001 -razu sztuka/kurczak-trzymany-za-szyje. Nie wyszedł drań! Ja się zabiję! Odpowiedz Link
m.maska Re: gify 06.10.09, 03:00 Koguciku gify swietne, na pewno bede tutaj zagladac, a Tobie zostawie takiego niespokojnego kogucika Jak dobrze miec sasiada Dobrej nocy zycze Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: gify 06.10.09, 08:46 Masko ! kurczę ! Ja zwariuje, przecież to się nie rymuje ! tu żelazna jest zasada - można tylko wierszem gadać ! Bierz się zatem do zabawy, Rymy twórz dla dobra sprawy ! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: gify 08.10.09, 23:27 Ach, jeżeli tu jest zasada, że każdy językiem poetów gada, musimy się zastosować, gospodarza nie denerwować, kwiatami wiec sypię i spać idę, bo ledwie już zipię. Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: gify 14.10.09, 21:12 tu żelazna jest zasada - > można tylko wierszem gadać ! FeOH3 + 3HCl ----->FeCl3 + 3 H2O NaOH + HCl ---->NaCl + H2O hm... jeśli kwas z zasadą złączysz z dużą wprawą będziesz miał SÓL... przyprawę konieczną potrawom. A mięso bez soliii... to boooliii Nawet sałatka bez soli hadka ))))))))))-- Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: GIFEM MALOWANE 22.10.09, 10:13 To już jest kultury schyłek! Gif kogutka wypiął tyłek! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: GIFEM MALOWANE 23.10.09, 00:12 Jeśli wprawiam w zawstydzenie, prezentując swe siedzenie, mogę wciągnąć spodnie, lecz przecież dupa - ludzka rzecz ! Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: GIFEM MALOWANE 26.10.09, 20:43 Kogutku! Znam pewnego Andrzeja.... i w Nim moja nadzieja. Że się wkradnę w Jego łaski i nauczy te obrazki wklejać. Do wierszyków i bajeczek przydałby się obrazeczek, Nie potrafię ani w ząb! Taki ze mnie tępy głąb! Już instrukcji dał czterdzieści ale w głowie się nie mieści jak to zrobić, by bajeczki przyozdobić! Jeśli nie chcesz mojej zguby pomóż koguciku luby! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: GIFEM MALOWANE 26.10.09, 21:53 Ach Ty moja Zosiu miła, co ja z tobą zrobić mam ? Chociaż sztuka to zawiła, lekcję Tobie chętnie dam. zaczynajmy więc od zera, żeby łatwiej było Tobie, Firefox, czy Explorera ? Jeszcze raz instrukcję zrobię. Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: GIFEM MALOWANE 27.10.09, 12:11 No!...ciekawe jak zrymujesz jak swą wiedzą zakasujesz wszystkie znane już wskazówki... Jak to zrobisz by te gify wreszcie weszły mi do główki... Już wybrałam Explorera... co? ...niedobrze? O cholera! No to Firefoxa może.... Nie pojmuję! O mój Boże! Aby działać z jakimś skutkiem porozumiem się z kogutkiem Skypem może? Nie chcesz skypem...Wielki Boże! Już wiem...wolisz incognito z jakąś obcą Ci kobitą! Pewnie żonka zazdrośnica? Bo wie cała okolica , żeś jest pięknym wprost kogutem lecz pod kurzym siedzisz butem! Odpowiedz Link
kogucik.2972 INSTRUKCJA WKLEJANIA GIFÓW 14.11.09, 11:32 Skype nie mam, bo słuchawki moje psisko obśliniło, (kiedy jeszcze młode było) komóreczkę mam służbową, na niej bawię się rozmową. rzeczywiście, ciężka sprawa, jak tu w rymy ubrać treść, jak wskazówki mam przedstawiać byś je łatwo mogła znieść. W Firefoxie łatwiej będzie, więc pamiętaj moje słowa żeby usiąść tu na grzędzie, wpierw się musisz zalogować potem wejdź na gifów pasku , tu obrazków krocie całe, kliknij teraz na obrazku, prawą stroną myszki małej. menu Ci wyskoczy małe, szukaj pilnie tego paska, trzeci z góry, sam widziałem - co brzmi - kopiuj adres obrazka. Najedź strzałką, kliknij myszką, teraz lewą stroną, i to prawie jest już wszystko, zaraz będziesz w domu. Do okienka teraz brykasz, tu gdzie piszesz swoje słowa, czwarty kwadrat w górze klikasz - img, ok, gotowe. Gdy okienko nowe stanie, z białym paskiem,tak przez środek znowu z prawej masz klikanie, wybierz wklej - ok - gotowe ! Teraz podgląd, dla pewności wciśnij tuż pod ramką z prawej jeśli gif już w nim zagościł, możesz oddać się zabawie. Wyślij - z głowy - gif gotowy Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: GIFEM MALOWANE 30.10.09, 18:18 Coś Ty zbroił koguciku? Każę zamknąć Cię w kurniku! Nie pisz listów nam z więzienia! Żegnam oschleo widzenia! Do widzenia nie! Nie będzie żadnych widzeń! Siedź na grzędzie! Smętnie sobie kukurykaj. Nie znam Ciebie!Spadaj! Znikaj! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: GIFEM MALOWANE 30.10.09, 18:46 Co zrobiłem ? Olaboga ! czemu znów Zosieńko droga wściekasz się na drób ? tyle fajnych kogucików, zagościło dziś w kurniku, Ty się na obrazkach skup ! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: GIFEM MALOWANE 30.10.09, 19:00 i wycięło kogucika, co tak sobie fajnie brykał. ale nic tu straconego, bo znalazłem już nowego Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: GIFEM MALOWANE 30.10.09, 20:40 z sąsiedzkim wieczorynkiem rzucę gifnym linkiem forum.gazeta.pl/forum/w,29676,87831524,87831524,dla_oka.html Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: GIFEM MALOWANE 30.10.09, 21:38 Komu teraz grozisz palcem? Mnie...bo piekłam keks z zakalcem, czy niecnemu kogutkowi który cudzym się obłowił? Dobrze że się wycofałes, skrzętnie gify skasowałeś, bo zmartwiło mnie szalenie długi wyrok i więzienie! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: GIFEM MALOWANE 30.10.09, 21:43 Droga Zosiu, tak się zdarza, kiedy nie ma komentarza, kiedy wchodzisz na free zonę, a tam wszystkie są kradzione. Ja darmowe biorę, - stąd szybko swój usuwam błąd. Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: KWIATY 11.11.09, 22:49 Oj szczęśliwa ta podwika, co uwiedzie kogucika! Chociaż ptak niezbyt bogaty- będzie jej posyłał kwiaty. Według mnie..."na dzień dzisiejszy" JEST TO PREZENT NAJPIĘKNIEJSZY! Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: GIFEM MALOWANE 11.11.09, 23:21 TO JEST PRZEPIS IDEALNY! A KOGUCIK JEST GENIALNY! INSTRUKCJĘ W POSTACI WIERSZY? WIDZĘ W ŻYCIU PO RAZ PIERWSZY! BARDZO MI SIĘ TO PODOBA! DAJ KOGUTKU SŁODKI DZIOBA! DZISIAJ PÓŹNA JUŻ GODZINA... WIĘC OD JUTRA KURS ZACZYNAM. INNI PEWNIE SKORZYSTAJĄ JEŚLI PROBLEM Z GIFEM MAJĄ! JESZCZE RAZ CI PODZIĘKUJĘ- ŚCISKAM SZYJKĘ I CAŁUJĘ! Odpowiedz Link