Dodaj do ulubionych

Nudny Niedźwiecki

19.07.11, 12:27
Dopiero teraz dostrzegłam,jaki ten Niedźwiecki jest nudny..!!!
Ostatnio zastępuje P.Barona i tego nie da sie po prostu słuchać. Facet zupełnie nie ma charyzmy.
I ta jego muzyczka,taka nijaka.Chociaż tutaj ktoś może mieć odmienne zdanie ale mam wrażenie,że z tej dopołudniowej audycji zrobiła sie taka "zapchajdziura",tak jakby wszyscy wzięli na przeczekanie do czasu powrotu Piotra Barona.
Obserwuj wątek
    • krzysiekm20 Re: Nudny Niedźwiecki 24.07.11, 17:08
      Mnie na dłuższą metę też strasznie nudzi. Nieraz jak zacznie coś gadać to nie może skończyć i ogólnie monotonny głos ma. O wiele bardziej wole jak listę przebojów prowadzi Baron. Audycje Niedżwiedzia jak Markomania czy czwartkowe "W Tonacji Trójki' też mnie nie zbytnio nie interesują. Ale może ja się nie znam...
      • jakubzol Re: Nudny Niedźwiecki 08.08.11, 00:39
        Mimo, iż Baron jest niezły (nieraz nawet miło się go słucha) to zawsze tak było, jest i zawsze będzie, że duszą Trójkowej listy (i nie tylko jej, ale jej zwłaszcza) był i jest "Niedźwiedź". Słyszałem już różnych jego zastępców w prowadzeniu "Listy" i żaden nie był tak dobry, jak oryginał. Nie ukrywam też, że lubię Niedźwiedzia w innych programach, ale jako prowadzącemu Listę nikt nie jest w stanie dorównać !
    • radiowoleodtelewizji Re: Nudny Niedźwiecki 09.08.11, 01:20
      To nie jest tylko kwestia "nudy Pana Marka". Z tą audycją dopołudniową trzeba generalnie coś zrobić. I żebym został dobrze zrozumiany-nie chodzi o prezentera a' la Radio Zet, lecz przydałoby się urozmaicić i zdynamizować audycję zachowując poziom. To jest wykonalne. Wtedy nie będziemy się nudzić. Rezygnacja z tzw. lansiarstwa zrobiła by dobrze. Audycja dopołudniowa wymaga zmian i nastawienia reformatorskiego. Jak długo można eksploatować ten sam schemat, to samo podejście do muzyki? "ABC listy" 'odstrzeliłbym' na początku.
      • fastwinter.5 Re: Nudny Niedźwiecki 09.08.11, 16:21
        też tak myślę,że tutaj potrzebne są większe zmiany.
        Przy całej sympatii dla P.Barona,musze powiedzieć,że kształt jego audycji już sie zgrał.Trzeba nowej krwi..!!
        Przede wszystkim prezentera z osobowością,nieszablonowego.
        A co do Pana Marka,on na mnie sprawia i zawsze sprawiał wrażenie faceta zmęczonego życiem,chociaż lista,to niewątpliwie jego dziecko i tutaj dobrze sie przysłużył Trójce.
        Może coś sie zmieni z nową,jesienną ramówką..??
        • radiowoleodtelewizji Re: Nudny Niedźwiecki 30.08.11, 00:27
          Słucham dalej dopołudniowej audycji w Trójce i podzielam zdanie, że koniecznie trzeba ją ożywić. W tej kwestii zgadzam się z Tobą fastwinter.5. Pana Piotra bardzo cenię. Ale może warto zrobić jakieś roszady....Oczekuję jakiegokolwiek pomysłu na poziomie. Dobry kierunek obrała np. dopołudniówka piątkowa. Nie taki zły jest ten Shakin' Stevens i inne "wynalazki" z przeszłości.
    • radiowoleodtelewizji Re: Nudny Niedźwiecki 20.03.12, 23:33
      Pan Marek ma audycję dopołudniową w poniedziałek. W tygodniu pojawia się też kilka razy przy innych okazjach. Zdecydowanie za dużo tego. Audycje są nudne i co najgorsze bardzo przewidywalne (Collinsy i Turnery itd.).
      Bardzo mocnym punktem było pojawienie się Pana Marka w paśmie Trójka Budzi Ludzi (oj powinni zdjąć już tego Łodeja (relikt Laskowskiego)-nie sprawdził się i już się nie sprawdzi). Jak w ciągu dnia Pan Marek nie ma pomysłu na audycję i muzykę (tzw. "zapchajdziura" i "zaliczanie audycji") to jako budzik podziałał na mnie genialnie. A może jest tak: "jeśli chcesz, żeby ktoś wykonał dla ciebie wartościową pracę, daj mu wartościową pracę do wykonania"?
      Codzienne pasmo "Do południa" to jedna wielka "zapchaj dziura". Zmieniono prowadzących i co poza tym? Nic.
    • wendrowczyk Re: Nudny Niedźwiecki 29.04.12, 16:38
      On ma już swoje lata.
      • radiowoleodtelewizji Re: Nudny Niedźwiecki 30.04.12, 01:14
        Przyznaję, że w latach 90-tych(i wcześniej) Pan Marek nie był moim ulubieńcem, choć szanowałem go za listę, ale jak prowadził inne audycje, to po prostu nie było mi z nim po drodze. Potem troszkę go polubiłem za różne rzeczy i tak zostało do dziś. Generalnie nie wiem z czego wynika,że jego audycje przedpołudniowe są nijakie. Lepiej bywa w Tonacji. Może w Tonacji Pan Marek może wybierać sam? Nie powiem tak do końca, że nawet dziś jest mi po drodze z Panem Markiem, ale szacunek pozostał. Nie wiem czy to,że on gra tych "zarżniętych" Collinsów i innych to nie sytuacja wynikająca z jakichś nacisków nazwijmy to kierownictwa.
        • techniczny1990 Re: Nudny Niedźwiecki 03.05.12, 09:11
          radiowoleodtelewizji napisała:

>Generalnie nie wiem z czego wynika,że jego audycje przedpołudniowe s
          > ą nijakie. Lepiej bywa w Tonacji. Może w Tonacji Pan Marek może wybierać sam?

Bo w audycjach przedpołudniowych nie wybiera sam - ot cała filozofia.

Jakieś dwa miesiące temu w tej poniedziałkowej przedpołudniowej zapchajdziurze musiał zagrać nowy i wyjątkowo tandetny utwór Madonny, po którym dostał "opieprz" od słuchacza, i wytłumaczył się z tego na antenie w ten sposób, że są ludzie, którzy wybierają mu utwory do grania i on nie ukrywa, że był przeciwko tej Madonnie. Dodał jeszcze, że nie tylko on był przeciwko, bo ta Madonna nie trafiła nawet do poczekalni LP3. Myślę, że ta wypowiedź wiele tłumaczy: w poniedziałkowym "Do południa" Niedźwiedź nie jest sobą, zapodaje to, co mu jacyś "spece" od plejlisty podrzucają....

"Tonacja" to co innego, bo tam ma wolną rękę. Gra co chce, mówi co chce. Podobnie w "Markomanii". A przedpołudniową zapchajdziurę najlepiej olać, nie wiem po co Niedźwiedź w ogóle dał się wciągnąć w jej prowadzenie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka