Dodaj do ulubionych

Ostatnim Mohikaninom ...

31.12.12, 11:11
Ostatnim Mohikaninom umierającego forum życzę, aby ich miłość do radia nie umarła.
Moim marzeniem jest, aby Trójkę można było słuchać na okrągło, a nie dopiero od 13-ej ( oczywiście nie dotyczy to piątku).
Do siego roku 2013 ! ! !
Obserwuj wątek
    • radiowoleodtelewizji Re: Ostatnim Mohikaninom ... 31.12.12, 11:24
      Serdeczności na Nowy 2013 Rok dla wszystkich forumowiczów.
      P.S. Żeby Trójka była Trójką - bo od wielu lat nią nie jest.
      • tuberfit Re: Ostatnim Mohikaninom ... 31.12.12, 18:30
        Chłopie, jak Cię lubię, tak w Nowym Roku naucz się odmiany Mohikan, forumowiczu jeden;-). Do Siego Tobie i wszystkim:-)
        • imagistyk Re: Ostatnim Mohikanom ... 02.01.13, 11:19
          Masz oczywiście rację. Ale słowo- mohikaninom- bardziej mi się podobało.
          Jako pokutę wysłuchałem wczoraj Marka Niedźwiedzkiego.
          Bardzo podobał mi się Piotr Metz w sylwestrowym programie. Natomiast Piotr Stelmach usypiał.
      • radiowoleodtelewizji Re: Ostatnim Mohikaninom ... 04.01.13, 14:56
        Ostatnim Mohikanom chciałbym powiedzieć: cześć i dzięki!
        Uznałem, że pora zlikwidować swoje konto.
      • jedzoslaw Re: Ostatnim Mohikaninom ... 04.01.13, 19:57
        > P.S. Żeby Trójka była Trójką - bo od wielu lat nią nie jest.

A czym?
        • techniczny1990 Re: Ostatnim Mohikaninom ... 06.01.13, 12:51
          tuberfit napisał:

> Chłopie, jak Cię lubię, tak w Nowym Roku naucz się odmiany Mohikan, forumowiczu
          > jeden;-). Do Siego Tobie i wszystkim:-)

Chłopie, jak Cię lubię, tak w Nowym Roku naucz się, że użytkownik forum internetowego to forowicz, a nie forumowicz jeden. ;-)

Ostatnim Mohikanom też mówię cześć i do widzenia. Nic się na tym forum już nie dzieje, zresztą nic dziwnego, bo Trójka na psy zeszła i jest już trUjką, nie jest już tym ciekawym radiem, które zachęcało kiedyś do głębszych dyskusji o jego audycjach, prowadzących... Wszyscy już mają dosyć wad trUjki i chyba nie mają ochoty po raz tysięczny narzekać na to samo... Ja też nie.

Wypisuję się z tego forum! Nie wiem, jak tu się kasuje swoje konto, ale po prostu już tu nie będę wchodził i nie będę się logował. Żegnam!
          • tuberfit Re: Ostatnim Mohikaninom ... 06.01.13, 15:26
            Chłopie, nie wiem czy Cię lubię ale mógłbyś zauważać kontekst przekręconej formy;-).
          • jureek Re: Ostatnim Mohikaninom ... 07.01.13, 15:16
            techniczny1990 napisał:

> Nic się na tym forum już nie
            > dzieje, zresztą nic dziwnego, bo Trójka na psy zeszła i jest już trUjką, nie je
            > st już tym ciekawym radiem, które zachęcało kiedyś do głębszych dyskusji o jego
            > audycjach, prowadzących...

Idąc tym tokiem rozumowania, to Trójka była najlepsza w czasach Laskowskiego, bo wtedy właśnie odbywały się na tym forum najżywsze dyskusje.
            Moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie - forum się ożywia, gdy w Trójce źle się dzieje, a gdy jest OK, to temperatura dyskusji opada.
            Jura
            • imagistyk Re: Ostatnim Mohikaninom ... 09.01.13, 16:46
              Ponieważ wielokrotnie pisałem, co mi nie podoba się w obecnej Trójce, to nie będę tego czynić po raz kolejny. Jako zwykłemu słuchaczowi coraz częściej pozostaje mi tylko ruch potencjometrem. A kiedyś chyba z 90 % czasu zajmowała Trójka.
              FB mnie nie interesuje, a forum Trójki wydało mi się nudne w porównaniu z tym forum.
            • airborell Re: Ostatnim Mohikaninom ... 02.01.15, 21:04
              E tam. W tej chwili to radio już mało kogo obchodzi, brak nadziei na zmianę, i dlatego nie ma dyskusji.
    • mediabrowser Re: Ostatnim Mohikanom ... 31.12.14, 09:02
      Ostatnim Mohikanom z tutejszego forum:

Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2015 Roku.

Oby Forum Radio zyskało nowych dyskutantów i by nie zabrakło tematów do dyskusji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka