Dodaj do ulubionych

Andrzej Celiński: Socjaldemokracja żadnego zysk...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:28
"Służba własnemu państwu...." te złote myśli pana Celinskiego stoją w
sprzeczności z jego słowami - przypominam, że sam nazwał ten
kraj "cholernym" - to cytat z jego wypowiedzi w sprawie nominacji Balickiego
z zeszłego tygodnia. To świadczy o braku jakiejkolwiek klasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: EnolaGay.co.uk Andrzej Celinski,oficer dyzurny wielu partii... IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.07.04, 14:46
      Nie daje panu Andrzejowi Celinskiemu prawa do wypowiadania sie w jakiejkolwiek
      sprawie,dotyczacej Polski,demokracji,Europy,czy nawet polskiego parlamentarnego
      zycia politycznego.Dlaczego?Po pierwsze dlatego,ze odgrywa on od wielu lat role
      autorytetu moralnego grup i grupek partyjnych,sam popelniajac kraksy,ktore go
      dyskwalifikuja nie tylko politycznie,ale i towarzysko.Wiem,tak wiem,ze tylko
      krowa nie zmienia pogladow,ale,niestety,panu Andrzejowi zdarza sie to prawie co
      sezon.Czlowiek,ktory nadto eksploatuje swoje zmienne przekonania nie jest dla
      nikogo autorytetem.Moze juz czas na polityczna emeryturke,panie Andrzeju?Niech
      sie pan sie lepiej zajmie na powaznie pania Jola Pienkowska.Dla mnie nie jest
      pan politykiem juz od lat...
      • Gość: Bacz Dobry czerwony to martwy czerwony IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 15:45
        Mam nadzieję że lansowanie lewicy w mediach nie zdoła przerwać jej marszu do politycznego grobu.
    • Gość: lord cox Chyba zaglosuje na Socjaldemokracje. IP: 146.145.235.* 19.07.04, 16:26
      .
    • akserm Celinski jest OK. 19.07.04, 16:28
      Szkoda , ze Socjaldemokracja ma jeszcze tak male poparcie. Mam nadzieje, ze to
      sie zmieni i bedzie w czolowce. Nie dajcie sie populistom.
      • Gość: ech Re: Celinski jest OK. - ???????????że co ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:47
        szkoda że socjaldupokracja ma takie DUZE poparcie!!! chyba!!!
        i tak juz cięzko żyć w tym kraju, mysle że nie zniesiemy kolejnych socjalostow
        u władzy!!!
        żeby dawać trzeba mieć... o tym lewica raczej nie wie!

Celiński do CELI! sama przynależność partyjna daje mu już fory... może załatwi
        sobie cełe na rakowieckiej... obok towrzyszy z sld i tego drugiego sld - sdpl
    • Gość: f niestety IP: *.harvard.edu 19.07.04, 16:56
      W SdPL jest kilku inteligentnych i uczciwych ludzi. Mam nadzieje, ze sie nie
      dostana do parlamentu. Bo lewicowe pomysly na rzadzenie to jest najgorsza rzecz
      jaka sie moze Polsce przydarzyc i bedziemy sie paprali w tym zastoju przez
      nastepne lata. Poza tym oni odmawiaja przyjecia do wiadomosci, ze przekrety w
      stylu SLD sa bliskie kazdej formacji politycznej, ktora pod haslami opieki nad
      ubogimi zaczyna recznie sterowac gospodarka i gromadzic kupy pieniedzy w celu
      zmuszenia bogatych i srednich, zeby utrzymywali biednych. Wymaganie od
      urzednika, ktory siedzi na panstwowych miliardach zlotych, zeby nie wzial
      lapowki albo zeby nie dal troche kuzynowi, jest po prostu nieludzkie i okrutne.
      Miller i jego banda nie byli pod tym wzgledem wyjatkiem. Moze byli szczegolnie
      bezczelni i mieli dodatkowe uklady z przeszlosci z roznymi ciemnymi silami, ale
      generalnie rzecz biorac realizowali standardowy scenariusz panstwowej kontroli
      nad gospodarka. Teraz SdPL chce w tak samo urzadzic rzad (albo bardziej), tylko
      obsadzic ludzmi, do ktorych oni osobiscie maja zaufanie. Mam nadzieje, ze im
      sie to nie uda, mimo ze zywie osobista sympatie do niektorych z nich.

Poza tym nie wiem zupelnie co sie stalo z Celinskim. To byl kiedys (ok. 10 lat
      temu) taki komunikatywny czlowiek, ktorego sie przyjemnoscia sluchalo. A teraz
      to jest jakis kompletny pasztet, co on mowi. Widze to zreszta od kilku lat. W
      ogole nie potrafi rozmawiac z dziennikarzami. Jest ponury, naburmuszony i tak
      placze, ze nic nie mozna z tego rozwiklac, jest jakis zupelnie zamkniety w
      sobie i wyglada jakby nienawidzil tego, co robi. Jego odpowiedz w tym wywiadzie
      na temat udzialu Balickiego w rzadzie chyba wejdzie do podrecznikow
      dziennikarstwa i PR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka