Dodaj do ulubionych

KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939?

IP: *.nas1.ana2.gblx.net 08.06.01, 05:43
Wczoraj ukazała się tutaj na FORUM notatka z zapytaniem: CZY ZYDZI PRZEPROSZA
ZA GRODNO 1939?
Dzisiaj już jej nie ma.
Oto dowód jak Zydzi a nie Polacy rządzą tym krajem. Czy nie mieliśmy dość
żydokomuny? Czy Zydów nie powinno się wydalić do Palestyny, skoro oni nie
przestali prześladować Polaków w ich własnym kraju?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: A jednak cenzura? IP: 62.8.156.* 08.06.01, 09:47
      Rzeczywiscie, tez sobie przypominam taki tekst. Dzisiaj go nie widze. Smutne to. Jestem tym bardziej
      zawiedziony, ze zawsze zachwalalem to forum jako jedno z niewielu, gdzie panuje wolnosc slowa.
      Calkiem mozliwe, ze potraktowaliscie usuniety tekst jako spam, byl on rzeczywiscie umieszczany na
      wielu forach, nawet tych regionalnych, ale w tej sytuacji mozny bylo zostawic go chociaz w jednym
      miejscu, usuwajac jednoczesnie spamerskie kopie. A tutaj nie zostalo nic, nawet odpowiedzi
      dyskutantow. Mam nadzieje, ze to tylko jakies nieporozumienie, a usuniety tekst wroci na forum.
      W przeciwnym razie bede musial powaznie sie zastanowic, czy warto pisac na forum, z ktorego jak u
      Kafki, bez wyjasnienia, bez zadnej informacji znikaja listy.
      Pozdrawiam
      Jurek
      • anfi Re: A jednak cenzura? 08.06.01, 10:59
        Jest zachowany w niektórych forach n.p.

INFORMACJE

• Gość: Jureek Re: A jednak cenzura? IP: 62.8.156.* 08.06.01, 11:21
          Dziekuje.
          J.
      • maas Re: A jednak cenzura? 08.06.01, 13:15
        List ten wystepowal na wielu forach, ergo byl spamem. Podobnie bylo z watkami o
        nazwie "GW CENZURUJE FORUM JAK ZA ZYDOKOMUNY URZAD KONTROLI PRASY", zakladanymi
        hurtowo przez tego samego autora. Zgodnie z regulaminem Forum, usunelismy te
        listy, zostawiajac je tylko w przypadku, gdy sprowokowaly one dluzsza dyskusje.
        Ciekawi moga je odnalezc przy pomocy wyszukiwarki.
        Nie mozemy dopuscic do tego, zeby wszystkie fora zalewane byly takimi samymi
        postami (tresc listu nie ma tu nic do rzeczy, wczoraj usuwalam z forow
        lokalnych spam reklamujacy pewna strone WWW). Jezeli z tego adresu jeszcze raz
        wyslane zostana listy o tej samej tresci na wiecej niz jedno forum, zalozymy
        blokade.

Pozdrawiam

M.
        • Gość: Jureek Re: Czyli jednak nie cenzura tylko zwykle usuwanie spamu IP: 62.8.156.* 08.06.01, 15:38
          Dziekuje za odpowiedz. Tak jak pisalem, nie mam nic przeciwko usuwaniu spamu. A ten list byl kopiowany nawet
          na fora regionalne.
          Uspokoilo mnie wyjasnienie, ze listy nie sa usuwane ze wzgledu na tresc. Wybaczcie, ze sie czepiam, ale na
          punkcie cenzury jestem bardzo uczulony.
          Pozdrawiam
          Jurek

P.S. Przed zalozeniem blokady radze wziac pod uwage niewielka skutecznosc takich dzialan.
          • maas Re: Czyli jednak nie cenzura tylko zwykle usuwanie spamu 08.06.01, 16:01
            Wiemy o tym, ze blokade mozna latwo ominac - ale jesli
            ktos wysyla setki listow, to moze nie bedzie mu sie
            chcialo kombinowac z kafejkami albo innymi sposobami :)
          • Gość: wędzonka Re: Czyli jednak nie cenzura tylko zwykle usuwanie spamu IP: 156.24.231.* 08.06.01, 17:27
            Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Dziekuje za odpowiedz. Tak jak pisalem, nie mam nic przeciwko usuwaniu spamu. A
            > ten list byl kopiowany nawet
            > na fora regionalne.
            > Uspokoilo mnie wyjasnienie, ze listy nie sa usuwane ze wzgledu na tresc. Wybacz
            > cie, ze sie czepiam, ale na
            > punkcie cenzury jestem bardzo uczulony.
            > Pozdrawiam
            > Jurek

Spoko Jureek, poki co chlopaki sa w porzadku, nie wywalaja niczego bezmyslnie.
            Np. nie maja nic przeciwko temu ze Wroclaw pozdrawia niejedna miejscowosc. :)
            • maas Re: Czyli jednak nie cenzura tylko zwykle usuwanie spamu 08.06.01, 17:30
              To dlatego, ze listy maja zroznicowana tresc, wiec nie sa spamem :)
              • Gość: Fnoll Re: Czyli jednak nie cenzura tylko zwykle usuwanie spamu IP: *.ds.uj.edu.pl 08.06.01, 22:13
                Czy to znaczy, że czytacie WSZYSTKIE posty? No, no, robi wrażenie, cedzenie takiego bigosu...
                Czy ktoś już się przymierza to pracy doktorskiej z treści forumów? Czy masowe przeglądanie tych "mentalnych
                wydzielin" nie jest też potencjalnie niebezpieczne dla psychiki?
                A tak przy okazji - zajebista sprawa te forumy...
                • Gość: jasne Re: Czyli jednak nie cenzura tylko zwykle usuwanie spamu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 20:36
                  nie rozumiem tego. Jedyny post ktory podaje jakies zrodla i nieobfituje w
                  wyzwiska jest usuwany- moze slusznie - ale inne, pojedncze ale obrazajace
                  innych, propagujace rasizm nie sa? Przeciez oprocz tego punktu o spamie, w
                  regulaminie jest takze inny, MOIM ZDANIEM WAZNIEJSZY punkt!!!
                  • Gość: Jureek Re: Czyli jednak nie cenzura tylko zwykle usuwanie spamu IP: 62.8.156.* 11.06.01, 08:00
                    No i mamy nastepnego, ktoremu marzy sie cenzura. Jak tak bardzo kochasz cenzure, to idz sobie na
                    onet, tam cenzuruja ze hej. List, o ktorym piszesz nie zostal usuniety, zostaly usuniete tylko jego
                    spamerskie kopie. Kryteria na to, co jest spamem, sa dosc jasne, wiec nie jest zamachem na
                    wolnosc slowa usuniecie spamerskich kopii.
                    Jurek
                • hexen Re: Czyli jednak nie cenzura tylko zwykle usuwanie spamu 11.06.01, 21:15
                  Gość portalu: Fnoll napisał(a):

> Czy to znaczy, że czytacie WSZYSTKIE posty? No, no, robi wrażenie, cedzenie tak
                  > iego bigosu...

Nie sądzę żeby ktoś to wszystko czytał. Po prostu spamer był tak nachalny, że
                  nie sposób było tego nie zauważyć.
        • Gość: Mietek Re: A jednak cenzura? IP: *.nas1.ana2.gblx.net 10.06.01, 15:37
          maas napisał(a):

> List ten wystepowal na wielu forach, ergo byl spamem. Podobnie bylo z watkami o
          >
          > nazwie "GW CENZURUJE FORUM JAK ZA ZYDOKOMUNY URZAD KONTROLI PRASY", zakladanymi
          >
          > hurtowo przez tego samego autora. Zgodnie z regulaminem Forum, usunelismy te
          > listy, zostawiajac je tylko w przypadku, gdy sprowokowaly one dluzsza dyskusje.
          >
          > Ciekawi moga je odnalezc przy pomocy wyszukiwarki.
          > Nie mozemy dopuscic do tego, zeby wszystkie fora zalewane byly takimi samymi
          > postami (tresc listu nie ma tu nic do rzeczy, wczoraj usuwalam z forow
          > lokalnych spam reklamujacy pewna strone WWW). Jezeli z tego adresu jeszcze raz
          > wyslane zostana listy o tej samej tresci na wiecej niz jedno forum, zalozymy
          > blokade.
          >
          > Pozdrawiam
          >
          > M.

Czy to "M" znaczy: Michnik?
          • maas Re: A jednak cenzura? 10.06.01, 18:38
            Gość portalu: Mietek napisał(a):

> > Pozdrawiam
            > >
            > > M.
            >
            > Czy to "M" znaczy: Michnik?

Nie, to M. znaczy Maas...

• Gość: MTW Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: *.hay.dialup.connect.net.au 15.07.01, 15:33
      W czym Palestynczycy nam zawinili,aby im podsylac wiecej Zydow? Zydzi za nic
      nikogo nigdy nie przeprosza. Oni sa zawsze ofiarami. Teraz w Palestynie tez.
      Mysle, ze Bog ich wybral,aby pokazac jak wyglada nikczemna strona natury
      ludzkiej.
    • Gość: nikt Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: *.olympos-net.gr 20.07.01, 22:47
      czy raz na zawsze nie mozecie odpierdolic sie od zydow!
      malo im krzywdy zrobiliscie ?
      atakujac ich co chcecie osiagnac?, wytlumaczyc swoje zbrodnie!
      jesli myslicie ze tak to jestesciew wielkim bledzie
    • Gość: Fredfzio Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: 53.13.61.* 07.08.01, 12:52
      Kochana Jestem juz w Izraelu, moj Dziadek byl w Sibirij i moj Ojciec wyzwolal
      Wroclawia, moj Wojek w 1920 walczal z Polske i i wyzwolal olyki(Miasteczko na
      Woliniu). moj Premier Minister Begin byl wyslany na Sibiri bo byl Sionista a
      drogi Premier szamir(Zarnicki) byl jego Ojciec zamordowany przed Wlasnych
      polskich Przyjaciele.a moze ty kochany sedzisz na Zydowski ujkradziony Maitek
      i wczasie akupacij speszedawals zydow Hitlerowcami z 1 Kg Zukier.Zeby powies
      wszystick poskich Antysemitow nie bylo starczyc dzew w polskich lasach.
      Koch senkiewicza i Mickiewicza
    • Gość: Fredfzio Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: 53.13.61.* 07.08.01, 12:52
      Kochana Jestem juz w Izraelu, moj Dziadek byl w Sibirij i moj Ojciec wyzwolal
      Wroclawia, moj Wojek w 1920 walczal z Polske i i wyzwolal olyki(Miasteczko na
      Woliniu). moj Premier Minister Begin byl wyslany na Sibiri bo byl Sionista a
      drogi Premier szamir(Zarnicki) byl jego Ojciec zamordowany przed Wlasnych
      polskich Przyjaciele.a moze ty kochany sedzisz na Zydowski ujkradziony Maitek
      i wczasie akupacij speszedawals zydow Hitlerowcami z 1 Kg Zukier.Zeby powies
      wszystick poskich Antysemitow nie bylo starczyc dzew w polskich lasach.
      Koch senkiewicza i Mickiewicza
    • Gość: ja Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: 157.25.125.* 19.09.01, 13:59
      Kiedy przeproszą? NIGDY, bo to CHUJE.
    • Gość: ja Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: 157.25.125.* 19.09.01, 13:59
      Kiedy przeproszą? NIGDY, bo to CHUJE.
    • Gość: ja Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: 157.25.125.* 19.09.01, 14:03
      Kiedy przeproszą? Nigdy, bo to CHUJE.
    • Gość: ja Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: 157.25.125.* 19.09.01, 14:03
      Kiedy przeproszą? Nigdy, bo to CHUJE.
    • Gość: GMR Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 11:04
      Lusia, zapomniałaś o Koniuchach, podgrodzieńskiej wsi gdzie w 1940 roku żydzi
      wymorodwali całą trzystuosobową polską wioskę głównie starców kobiet i dzieci!!!
      O tym tez cichosza! Mam jednak cichą nadzieję że ta sprawa nie bedzie
      przemilczana. Nowo wybrani posłowie LPR już się o to postarają!!!
    • Gość: GMR Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA GRODNO 1939? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 11:04
      Lusia, zapomniałaś o Koniuchach, podgrodzieńskiej wsi gdzie w 1940 roku żydzi
      wymorodwali całą trzystuosobową polską wioskę głównie starców kobiet i dzieci!!!
      O tym tez cichosza! Mam jednak cichą nadzieję że ta sprawa nie bedzie
      przemilczana. Nowo wybrani posłowie LPR już się o to postarają!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka