Gość: Dżaruga IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.08.04, 13:45 Izaaa! Nie daj się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregorz Re: Trzeba w pewien sposób podjąć gościa 20.08.04, 13:55 Nie no Iza dopiero zalapala niedawno ze im wiecje gwiazdek tym drozej :))) No mamy ladna pania minister. Ogolnie jaja jak berety z ta cala nasza polityka, jedni chleja za panstwowe na laczce, a inni znow w knajpach tez za panstwowe. Ogolnei fajnei jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Trzeba w pewien sposób podjąć gościa IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.08.04, 14:12 Od kiedy Żakowski stał się tak upierdliwy?Uważałem go za profesjonalistę.Okazuje się,że to zwykły pampers wazelinujący DWORAKOWI Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Trzeba w pewien sposób podjąć gościa 20.08.04, 14:16 Dziennikarz powinien być dociekliwy, ale Żakowski jest raczej upierdliwy, jak wredna teściowa... Zagranicznych gości proponuje przyjmować w stołówce! To tak jakbym ja zamiast gości karmić w pkoju, zapraszała ich do kuchni, bo sama tam jadam zwykle. I jeszcze się ten "dziennikarz" podpiera argumentem, że niby on to z myślą o biednych "wykluczonych". Ciekawe gdzie on swoich gości zaprasza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Marthy Stuart Re: Trzeba w pewien sposób podjąć gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:23 To skoro są takie sytuacje niech Jaruga-Nowacka mówi swoim gościom o co chodzi i niech sami płacą. Inną sprawą jest osobowość gości, kto to był i co jedli? 50 tysięcy, wiecie ile na Pajacyka trzeba klikać, żeby taka suma się uzbierała? Odpowiedz Link Zgłoś
genialnazwyboru Re: Trzeba w pewien sposób podjąć gościa 20.08.04, 14:20 Chciałoby sie powiedzieć "najciemniej pod latarnią" Panie Żakowski,bo Pana stwierdzenie "Wszyscy zasuwają, z tym, że niektórzy na wakacjach." świetnie odzwierciedla sytuację w radiu TokFm, czyli w Pańskim miejscu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nihil novi Re: Trzeba w pewien sposób podjąć gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:39 No coz, slodka idiotka albo taka udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EKL Re: Trzeba w pewien sposób podjąć gościa IP: *.proxy.aol.com 20.08.04, 14:50 Panie redaktorze, za wywiad na takim poziomie odejmuje Panu jedna gwiazdke, a mial Pan ich u mnie do tej pory 4.Z poziomu wywiadu widac wyraznie, ze Pan tez powinien isc na urlop. Premier nie objal tego stanowiska po dlugim lezeniu na plazy, tylko po ciezkiej parcy w Iraku i chyba rownie ciezkich negocjacjach towarzyszacych powolaniu rzadu. Co do restauracji w Kongresie, to sa ich 3. Ogolnodostepna o charaktarze stolowki, dla staff members (tez o charakterze stolowki)i wreszcie tam gdzie Pana wogole pewnie nie wpuscili, gdyz moze sie Pan znalezc tam tylko wtedy kiedy jest Pan zaproszony przez US senatora. Jest to znakomia i wybitnie elgancka restauracja-na najwyzszym poziomie. Daj mnie, i Panu tez, Boze, taka stolowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikut Iza się urównoprawniła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:11 Dajmy jej się wykazać, może urównoprawni jeszcze parę koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frug Re: Iza się urównoprawniła IP: *.ceramikagres.pl 20.08.04, 15:17 Co za kreaj przecież ona przejadła moją czterolenią wypłate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frug Re: Iza się urównoprawniła IP: *.ceramikagres.pl 20.08.04, 15:19 Co za kraj przecież ona przejadła moją czteroletnią wypłate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Pani Izo ma pani właściwą hierarchię celów. IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 15:21 Żakowski zauważył że Iza Jaruga-Nowacka nie jest ze stajni Adasia Michnika. Gdyby była z towarzystwa gdzie pije Adam, Borowski, Jerzy Urban nie miał by pretensji nawet gdyby pani Premier zafundowała sobie lot ostatnim Concordem. Nawet w celu rozmowy z Stefanem Michnikiem. Jeżeli zaczniemy przyznawać dziennikarzom nagrody Pawki Morozowa to Żakowski powinen otrzymać to "wyróżnienie" jako pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie ja zyje? Re: Pani Izo ma pani właściwą hierarchię celów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:21 To zdumiewajace jak mozna miec pretensje do dziennikarza. To przeciez ta pani w swoich wypowiedziach jasno dowodzi, ze jest po prostu cynicznym lobuzem nie odpowiadajacym na zadne z pytan, na ktore jej obowiazkiem, jako polityka, bylo udzielenie wyczerpujacej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aureust Jaruga IP: *.gdynia.mm.pl 20.08.04, 16:32 Śmieszny wywiad. Z jednej strony pani premier lewacko (potem mowiąc jednak o jakiejś tam odpowiedzialności) dywaguje o udziale wojska polskiego w Iraku, a potem łatwo tłumaczy sie z rozrzucanej kasy na obiadki dla zagranicznych gości. Słaba konsekwencja. Nie dziwi więc nic, że taki niewyraźny polityk (mało kto ja zna po prostu, spójrzmy na badania opinii) jak Jaruga jest osobą bez żadnego niemal politycznego zaplecza, z partii de facto kanapowej o poparciu rzędu 1%. Bez żalu prognozuję, ze takie wypowiedzi nie podwyższą zainteresowania elektoratu UP. A przy okazji 50 tys. wydanych środków podzielić na 35 zł to daje ok. 1,5 tysiąca obiadów - o żesz q....a, to chyba próba budowania stronnictwa politycznego metodą: przez żołądek do serca. Szkoda tylko, że za publiczną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Jaruga IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.08.04, 17:09 >>>>>>>>>>>>Jacek Żakowski: Ma pani takie wrażenie, że polskie służby też próbują nas straszyć, żeby uzasadnić politykę iracką? Izabela Jaruga-Nowacka: Muszę sprawdzić. Jacek Żakowski: Ale to ciekawe, jak premier urzędujący coś takiego mówi. Jestem bardzo ciekawy, jak pani to sprawdzi? Jaki będzie wynik? Izabela Jaruga-Nowacka: Zobaczymy.<<<<<<<<<< Przecież to jest wypowiedź idiotki a nie premiera!!!!!!!! Ona myli premierowanie 40-stomilionowemu społeczeństwu z imieninkami u znajomych i z nieodpowiedzialnym ględzeniem trzy po trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Jaruga IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.08.04, 17:12 >>>>>>>>>>>>Izabela Jaruga-Nowacka: Tu mi jest szczególnie przykro - będąc wicepremierem rządu - powiedzieć, że ofiar w Iraku jest stanowczo za dużo. Ja byłam przeciwna udziałowi polskich wojsk w tej operacji wojskowej, zwłaszcza bez zgody ONZ. Myślę, że sytuacja nasza się zmieniła, bo jesteśmy tam za zgodą ONZ-u, natomiast uważam, że Polska powinna wycofywać się ze swojej obecności w Iraku. To przecież w sposób oczywisty nie jest misja stabilizacyjna, bo tam w tej chwili toczy się wojna. Stabilizować tam, w tej chwili jest trudno.<<<<<<<<< Przecież to skandal, żeby - jako wicepremier - wypowiadała opinie niezgodne z linią i polityką rządu, w tym samego premiera. Ona - jako jeden z najwyższych urzędników w państwie w ogóle nie ma, dopóki nim jest, do wypowiadania jakichś prywatnych opinii!!! To jest komedia! (nie mająca nic wspólnego z poglądami lewicowymi tylko z IQ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toronto Re: Trzeba w pewien sposób podjąć gościa IP: *.sympatico.ca 22.08.04, 18:18 Szkoda mi tego wywiadu, bo zupelnie zepsuty. Dalekie echo poziomu rozmowy z ksiedzem Tischnerem. Szkoda. Jesli rozmowca nie ma o czym mowic to taki wywiad nalezy skrocic, jak mi sie wydaje. i jest to uwaga tak do pana Zakowskiego jak i pani Premier. Odpowiedz Link Zgłoś