Dodaj do ulubionych

Komisja Sledcza 3

IP: 217.97.203.* 06.09.04, 10:16
Po Aferze Michnika i Orlenie proponuje wezwac Trzecia Komisje Sledcza w sprawie
przyznania 9 (slownie dziewieciu) czestotliwosci dla Radia OPOLE. Ostatnia zostala
uruchomiona w sobote 92,6 w Paczkowie

- Opole - Chrzelice: 103,2 MHz,
- Opole - ul. Piastowska: 101,2 MHz,
- Brzeg - 88,0 MHz,
- Glubczyce: 94,8 MHz,
- Kluczbork - 96,3 MHz,
- Namyslow - 107,7 MHz,
- Olesno - 89,1 MHz,
- Paczkow - 92,6 MHz,
- Strzelce Opolskie -105,1 MHz.

Dlaczego az tyle???, najmniejsze wojewodztwo z tak rozbudowana siecia Radia Opole....
Kto za tym stoi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: Komisja Sledcza 3 IP: 195.85.227.* 06.09.04, 10:58
      Gość portalu: . napisał(a):

> Kto za tym stoi?

Niech pomyślę... Michnik pewnie ?
    • grruby Re: Komisja Sledcza 3 06.09.04, 12:36
      może p.Halber dokłada wszelkich możliwych starań, żeby jego kalendarz muzyczny
      był słyszany na całej Opolszczyźnie... :-)
      • Gość: Jimmy Re: Komisja Sledcza 3 IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:17
        Jako znawca radia i pasma FM zaczne od tego,że dla mnie ta sprawa jest
        niezrozumiała-9 nadajników nienajmniejszej mocy dla najmniejszego
        województwa.Żadne województwo w Polsce nie ma tylu nadajników PR Regionalnej-
        popatrzmy na Mazowieckie,Wielkopolskie,Dolnośląskie.Dlaczego zatem Radio Opole
        ma ich aż 9??Sprawa chyba śmierdzi pieniądzem.A jeśli nie,to życzę sobie tutaj
        nadajnika Muzycznego Radia,Radiostacji i większej mocy O!le.Nie potrzeba mi 9
        razy RO,tylko chciałbym posłuchać przynajmniej jednej porządnej stacji.Przecież
        jak widzimy nowe nadajniki idzie uruchomić w moment,tylko po kiego grzyba Radiu
        Opole ich aż 9??!!NA 103,2 słychać w całym Opolskim i połowie Dolnośląskiego,a
        96,3 odbieram w Krapkowicach(60 km od Kluczborka!!)z RDS,a złapałem tez w
        okolicach Sieradza.Oczywiście stereo,bez szumów i z RDS.Może mi ktoś wyjaśnić
        gdzie tu logika??CO do programu RAdia Opole myślę,że nie warto się
        wypowiadać.Niedawno jeszcze próbowałem ich bronić,ale po posłuchaniu innych
        regionalnych stacji PR(Wrocławia słucham w Krapkowicach bardzo dużo)widzę,że
        prawie każda z nich ma do zaoferowania milion razy lepszy program niż Radio
        Opole.Widać przynajmniej,że ci ludzie pracują i z optymizmem prowadza program.A
        co w Opolu??Jęki,stękania,skostaniała ramówka i oklepana do maksimum
        playlista.I z czym tu do ludzi??!!!Ja za regionalne radio dla Naszego Regionu
        uważam właśnie Wrocław.POpatrzmy na wyniki słuchalności..coraz mocniej
        wrocławska rozgłośnia zaznacza się w NAszym województwie.I jakoś Wrocławianie
        wcale nie muszą odpalać nadajniczków i zakłócać Czechów,żeby być
        słuchanym.Polecam 102,3 i 89,8!!
        • Gość: Jimmy Re: Komisja Sledcza 3 IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:19
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=15441167
          Tutaj też można pisać...wskrześmy na opolskim forum wątek rekordu nadajników i
          śmiecenia eteru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka